Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 225 226 227 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Verka | #78942 Üzenet | 2008-08-27 14:17:02 |
gabako írta:

menjetek fel Kritsaba, Agios Nikolaosból 6 km...hegyi falu, szõttesekkel, nagy arc papákkal és szõvõ mamákkal..icon_smile.gif
jaa...és ne maradjatok a szõtteseknél...feljebb szebb a falu...ha találkoztok egy az erkélyrõl üvöltõ, de édespofa kutyával, akor üdvözöljük.... icon_lol.gif

Kritsa tuti tipp! Én õszintén szólva gyanakodva indultam oda a pozitív fórumos vélemények ellenére, mert az útikönyv szerint mohón aknázza ki a turisták inváziójával járó anyagi elõnyöket, de kellemesen csalódtam. Igaz, mi estefelé voltunk már ott, és így a fõszezon ellenére sem volt pár lézengõ turistánál több. Nagyon hangulatos hely, a házak elõtt kint ülõ helyiekkel, akik minden léptedet figyelik. Nekem ez kicsit fura érzés is volt, mert az igaz, hogy a szõttesárusok vigyorognak, mint a vadalma, és kínálgatják a portékáikat, de azért a távolabbi részeken inkább az volt az érzésem, hogy kicsit gyanakvóan méregetnek minket... És bár bõven van mit fotózni a valóban bájos településen, azért vannak irtó szegényesen kinézõ részei is. Gondolom, ott laknak azok, akik nem a szõttesekbõl élnek...

Egy kritsai kutyás élményem nekem is van, megfuttatott a dögje. icon_smile.gif A templomot akartam fotózni, valami elhagyott utcában kóboroltunk, a kutya meg eleinte úgy tûnt, hogy kerítés mögött van láncra kötve, de pár perc alatt valahogy kibogozta magát, és ellentmondást nem tûrõen elüldözött, mint magánlaksértõt. icon_smile.gif
  Gabako | #78944 Üzenet | 2008-08-27 14:32:36 | Válasz a #78942. hsz-ra Előzmény #78942
ez vicces...szerencsére a mienk egy erkélyrõl figyelt veszettül..icon_smile.gif és mi is estefelé voltunk...kevés túrista sok látni való...
  Zsebkuty | #78963 Üzenet | 2008-08-27 17:52:19 |
Kedves Mon!Ma utazol Rethymnoba,jó utat kivánok!Remélem,irsz majd a városról,nagyon kérlek...irj!!!
  Vojandi | #78991 Üzenet | 2008-08-27 19:36:39 | Re:
gabako írta:
Sziasztok....
ígérem lesznek képek még, ez nem a fõ "tárhely" csak isten és a PS malmai lassan õrülnek...icon_smile.gif de egy kis ízelítõ, ha valakit érdekel
https://www.fotocommunity.com/pc/pc/mypics/774246/display/14031717

OFF: Nem állhatom meg, hiszen ráment az egész délutánom, míg végignéztem icon_smile.gif ámulatos, lenyûgözõ mesterfotók. Nagy élmény volt végignézni!!! Fõleg, hogy sok helyet felismertem!!! Remélem, ilyenek jönnek Krétáról is icon_smile.gif
  Andudi | #79003 Üzenet | 2008-08-27 21:49:30 |
Gabako!

Én is megnéztem a képeket,tényleg fantasztikusak icon_lol.gif

Várom a folytatást Krtáról!
  WhiteFrost | #79021 Üzenet | 2008-08-28 08:09:56 |
Sziasztok!
Egy pár napig nem tudok leülni a gép elé és máris regényeket olvasok vissza.
Gabako!
Olvasta, hogy az Achliában sós volt a medence és nagyon elcsodálkoztam rajta, gondolo Ti is amikor kiértetek. Feleséged képei gyönyörûek és látszik, hogy szereti is csinálni nem csak úgy kattingat.
  Gabako | #79025 Üzenet | 2008-08-28 09:38:04 |
WhiteFrost írta:
Olvasta, hogy az Achliában sós volt a medence és nagyon elcsodálkoztam rajta, gondolo Ti is amikor kiértetek. Feleséged képei gyönyörûek és látszik, hogy szereti is csinálni nem csak úgy kattingat.

elõször is köszönöm a sok dícséretet a képerke a párom nevében...az összeset át sem adom neki, mert elbízza magát... icon_twisted.gif
már csak 5-6 kép van, az ma meglesz, átnevezzük, internetes formába hozzuk és nemsokáa Tiétek... icon_wink.gif
én nem csodálkoztam a sós vizen..mert ez van a leírásban...inkább azon, hogy nektek édes vízû volt..icon_smile.gif de tök mindegy, mert este mindig jókat vízilabdáztunk a fiammal (persze mindig én voltam a vesztes...)
  Macsosz | #79080 Üzenet | 2008-08-28 18:50:12 | Válasz a #78891. hsz-ra Előzmény #78891
Szia Zsebkuty icon_biggrin.gif
Most kezdem olvasni a hsz.-kat!
1-2 nap kimaradt és azóta rengeteget írtatok icon_exclaim.gif

Nyugat-Krétát csak jövõre célozzuk.idén csak dél és kelet.
Heraklion,Chania,Rethymno,Elafonissi stb.most kimarad.
Viszont Knossost nem akarjuk kihagyni,mert sose tudni mi lesz jövõre.
De egész Krétávak kapcsolatban mindent olvasok,mert jó lesz az infó késõbb is icon_smile.gif
Üdv,Macsosz
  Macsosz | #79089 Üzenet | 2008-08-28 19:18:42 | Válasz a #78922. hsz-ra Előzmény #78922
Zsebkuty icon_smile.gif
Már keresem is a térképen Xerocombos pontos koordinátáit icon_wink.gif
A képek fantasztikusak icon_exclaim.gif Saját?
  Macsosz | #79101 Üzenet | 2008-08-28 20:13:02 |
Szia Tzotya icon_smile.gif
Sajnos most én nem tudtam netezni pár napig icon_evil.gif

De a napok múlása egy pillanatra sem ment ki a fejembõl.
A munkahelyemen van is aki nehezményezi ezt icon_rolleyes.gif

Vágom a centit icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Figyelem a hazaérkezettek hsz.-ait,iszom az infókat a
szebbnél-szebb helyekrõl icon_exclaim.gif
Tervezgetem,hova tudunk majd eljutni és mit kell(sajnos) jövõre
hagynunk.

icon_biggrin.gif Macsosz
  Zsf | #79105 Üzenet | 2008-08-28 20:33:01 |
Szıasztok!

Off!! kvalcsı vagyok, csak nem veszı valamıert be a jelentkezesemet! Sajnos nem tudtam elolvasnı a hozzaszolasokat, de örülök, hogy mındenkı szerencsesen hazatert es jol erezte Magat! Majd en ıs meselek, de meg van egy hetem Törörkorszagban!
Andıkam! Irtam Neked kb. 4 napja sms-t, nem kaptad meg?
Kedves Gabor!
Ugye tudod, hogy jössz egy elmenybeszamoloval?
Itt sajna nem tudom megneznı az e-maıljeımet, mert nem fogadja el a nevem.
kiss.gif
  Vojandi | #79110 Üzenet | 2008-08-28 21:02:35 |
Elnézést az Offért, de gondolom Valcsi itt várja a választ tõlem, ezért csak röviden: sajnos nem kaptam egy deka sms-t sem. icon_sad.gif A többit majd törökös topikba icon_smile.gif
  Verka | #79171 Üzenet | 2008-08-29 08:05:12 |
Sziasztok! icon_smile.gif

Helyzetjelentés:

a hellasz.hu eddigi legterjengõsebb beszámolója még mindig szerkesztés alatt: eddig 21 oldal, és még az utolsó 5 nap nincs kész... de haladok, hétvégén befejezem, az biztos. icon_smile.gif (Remélem, nincs valami korlát a terjedelemre vonatkozóan. icon_razz.gif)

A fotókat is elkezdtem feltölteni, de kicsit izgulok, mert az esztétika kedvéért megvágtam jópárat , és nem tudom, hogy ezzel mit kezd majd a szoftver, de remélem, nem lesz gond.
  Zsebkuty | #79179 Üzenet | 2008-08-29 09:32:16 | Válasz a #79089. hsz-ra Előzmény #79089
icon_cry.gif Szia Macsosz!Sajna,nem saját,idén különbözõ okok miatt csak Makri maradt+a pihenés.Node majd jövõre!!! icon_lol.gif
HASPÓK!!!Nyugodtan irogasd csak,senki nem fogja bánni,hogy több oldalnyi lesz,legalább te irsz,nem mint egyesek... icon_cry.gif icon_redface.gif icon_lol.gif
  WhiteFrost | #79181 Üzenet | 2008-08-29 10:24:21 |
Sziasztok!
Most találtam,nekem tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=_RXPenDvH1k&feature=related
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 225 226 227 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu