Szia!
Akkor azt hiszem egyezik a véleményünk a helyrõl is, apartmanról is!
Mi egy hete jöttünk haza a Zaharoulából...
Ti melyik utazási irodával mentetek?
És melyik motorkölcsönzõsnél voltatok?
üdv
Hát, igen, a buszos utak néha ilyenek.
De vígasztaljon, hogy minden utazási iroda ebben a rendszerben utaztat - kivisz, lerak, felszed, visszahoz.
Ha késõn ér ki a busz, arról nemigen tehetnek, a határnál elõfordul.
Vissza viszont minden iroda siet, hogy megelõzze a többieket a határnál.
Pedig ha betartanák a sofõrök pihenõidejét, és délután indulnának, ugyanúgy jöhetnének haza, még biztonságosabban.
De, mégegyszer: minden iroda így csinálja.
Autó, vagy egyéni szervezésû úta megoldás. Mi este 7-8 között szoktunk hazafelé jövet a görög határhoz érni, teljes a nyugalom. de délben..
Mi ma jöttünk vissza Poriból,és én is csak azt tudom mondani a Dias Zeus-al soha többé. 11-én délben kellett volna indulnunk,de telefonáltak hogy elõbb indulunk reggel 8-kor. A Tolo-sokkal raktak minket össze. Már 0.45-re ott voltunk,és a "nagyon kedves" idegenvezetõ akinek a neve Vass Bea,lerakott mindet egy kertbe,és eltûnt mint a kámfor,azt mondta majd 9-kor értünk jön. Ott csöveztünk a szabadba,szúnyogok ettek minket,WC a bozótosban.
Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír Olyan bunkó,és lekezelõ volt velünk,hogy legszívesebben felpofoztam volna.
Hát ennyi röviden,majd hétvégén írok élménybeszámolót+képeket+minden.
Szia, gyuro !
A Katerina kb. a szokásos minõséget képviseli. Elférne egy felújítás, de azért teljesen élhetõ. Voltunk szebben, újabban, de az nem volt ennyire tágas.
A konyha a szokásos eszközökkel van felszerelve. Ha bõvebben érdekel, leírom.
Nagy elõnye a háznak, hogy nagyon közel van a tengerhez és a mindennel ellátott élelmiszerüzlethez is.
A terasz nagy, de sajnos körerkély van. Innentõl ki vagy szolgáltatva a lakótársaknak, akik vagy engedik az apartmanod elõtt rajcsúrozni a gyerekeiket, vagy nem. Mi két hétig voltunk. Az elsõ héten nem volt semmi probléma, a másodikon hogy úgy mondjam, nem volt teljes a nyugalmunk. Szeptemberben valószínûleg erre már nem kell számítanotok. És a többség valószínûleg képes normálisan viselkedni, nekünk most pechünk volt.
Nem tudom, mi érdekel még, szívesen válaszolok, ha kérdezel.
Üdv:
Márti
SZIASZTOK Ujra itthon igaz már egy hete,de csak most jutottam idáig! a képeket egy webalbumba raktam ami nyilvános ott bárki megnézheti : http://picasaweb.google.com/home?tab=mq Nagyon jó volt legszivesebben haza sem jöttem volna! Az idõ fantasztikusan jó volt ! Az apartman is szuper! Szóval én csak jókat irhatok! Üdv:Gizy
Az EVI TOURS-nál dolgozik a Vas Bea az Olympou str.-n! Mi is a Dias Zeusnál foglaltuk a szállást,de mivel autóval mentünk mi nem is láttuk a Beát!Nem is velük mentünk a Skiatosi utra sem, hanem az Anettékkal! Üdv: Gizy
Gizy
Mi is kocsival megyünk és az Evi Tourshóz kell menni,de nekünk az idegenvezetõ neve Zsidai Bernadett...Akkor most ez hogy van...Ja és Apollon Travel....Jobb volt Anettékal menni a szigetre????Mien volt???
Több idegenvezetõ is van az irodában,sõt az Evi Toursnak két irodája is van! Mindkettõ ugyan abban az utcában csak az egyik az egyik felén a másik a másikon! Elméletileg a szobaszámot bármelyikben megmondják!A házat mi megtaláltuk a segitségük nélkül is,igy csak a szobaszám miatt mentünk! Az Anettéknál 2 euróval olcsóbb volt a Skiatoszi ut! Hogy a másik milyen volt nem tudom, de nekem tetszett az ahol voltunk,csak az hiányzott,hogy ha már a strandolás benne van a programban,nem azon a strandon voltunk amivel az utat reklámozzák/ahol az a szikla van ami alatt át lehet uszni/ Skiatos , mármint maga a város vagy falu nagyon szép !Érdemes körbesétálni a sikátoros utcákon! Sokat fényképeztünk megtudod nézni az elõzõekben leirt weblapon! Üdv.Gizy
Cserrobi! Este hatkor indultunk ,és 9 körül értünk oda,ugy,hogy kis pihenõt is tartottunk már ott Go.-ban Kb 1órát! Az ut sima volt,sehol sem kellet várni tul sokat a határokon sem! Magyorországról Tompánál léptünk ki! és hazafele is igy jöttünk! Alig volt autó! Sokkal jobb arra menni,mintRöszke felé!Ha jól emlékszem a Macedónoknál van utfelujitás igy 3-4 helyen felváltva engedik az autókat, de nekünk itt is szerencsénk volt kifogtuk a "zöld hullámot" Üdv.Gizy
Bocs ! Dehogy Hegyeshalom hanem TOMPA! Igaz közben kijavitottam,de akkor is hülyeséget irtam!Szóval TOMPA ki és Kelebia be a Szerbekhez! Onnan Belgrád felé, maj Nis felé! Nis elõtt Skopje, Thessaloniki felé!