Szia Kata!
Laganas főutcáján van. Kb 1,5 Km-re a parttól. Majdnem a DIA szupermarketnél. Mondjuk tény, hogy mi előszezonban votunk és tavaly, de lehet, hogy még mindig lehet ott olcsó autót kapni. Az biztos, hogy jó, ha tudatjátok, hogy nem angolok, vagytok, hanem magyarok, mert attól máris jobbak lesznek a tárgyalási pozíciók .
Üdv: Josza
Az lenne a kérdésem, hogy volt-e valaki mostanában busszal az Aeolussal Zakynthoson. Elég sok rosszat olvastam az iroda buszos útjairól, és kérdezném, hogy valakinek van-e jó véleménye!? Mert nagyon jó áron adják az útjukat. És az is lényeges, hogy 11 éjszakát adnak olyan áron, mint más a 7 éjszakát.
Ezen kívül még kérdezném, hogy Argassiról mi a véleményeket, azon belül pedig a Krinasba szeretnénk menni. Képeken jónak tűnik, bár nem az apartman a lényeg, mert úgysem lennénk ott túl sokat.
Szia Stoke!
Mi tavaly voltunk velük, ki lehet birni a buszos utat. Argassi szép hely, de csendes. A Krinasról nem hallottam rosszat. Ha bulizósok vagytok akkor Laganas. Ha másra is kíváncsi vagy csak kérdezz!
Mi idén ott nyaraltunk a krinasba és busszal mentünk.
Oda felé az egyik sofőr beszélt magyarul,vissza pedig egy utas fordított tehát az utazással nem volt probléma. mi olyan 20 voltunk magyarok pár üres szabad hely is volt,tehát fele-fele.
Az apartmanról annyit egyszer húznak ágyat,szinte minden nap takarítanak.
2 épületből áll az egyik a medencére néz mi abban laktunk a másik mögötte,ott alul a tulajok laknak.
Amelyik épületben mi laktunk arról még annyit kell tudni,hogy a teraszok egybe vannak az apartmanhoz,tehát átlehet járni egymáshoz ezért az ajtót zárni kell.De mi szerencsére jól kijöttünk a szomszédokkal.
Ha bármi kérdésed van írjál!
Sziasztok!
Mi már 2 x voltunk Zaynthos szigetén Tsilivi Admiralba(AEOLUSSAL) ha valakinek kérdése van esetleg.Szép napot és jó nyaralást mindenkinek.
Szia!
Mi augusztus 13-án fogunk indulni az Aeolussal busszal Miskolcról. A Tsilivi Admirálban fogunk megszállni. Le tudnád nekem írni a tapasztalataidat az utazási irodáról és a szállodáról?( milyen hosszú volt az út, mikor indultatok, a busz a célvárosig vitt el? Már olyat is olvastam. hogy a busz a kompnál lerakta az utasokat és onnan helyi buszok vitték tovább az embereket.)Köszi
Szia Enikő!
Mi repülővel mentünk.De igaz az hogy a kompnál leraka a busz a csomagokkal és a szigeten a görög buszos vár az visz tovább.36 órás busz utat emlegetek akik azzzal jöttek.Nekünk és a gyerekeknek nagyon bejött.Igaz elég keskeny a tengerpart.Mi a B épületben volt mind a 2x.Takaritással nem volt gond semmien bogarunk nem volt.Kaja nekünk izlett reggelire felvágott,főtt tojás,lágy,virsli,bundás kenyér,müzlik, stb.Isteni a narancs levük.Mi a snack bárba is sokszor ettünk saláták,sültkrumpli,toast,votl.Müsorok voltak esténkénk,a görög est kifejezeten jó volt.A napozó ágyon lent hagytuk a törölközött hogy másnapra legyen helyünk de harc nem volt érte sosem.Röviden ennyi vannak képeim.Ha kell .Az Aeolusos idegenvezető Tamás nagyon segítőkész volt,Nekünk mind a 2x kellet orvos mert a lányomat megcsípte valami méh és bedagadt a keze.Másodszor a lányom belázasodott és akkor is doki kellett,nagyon segítőkész volt pedig nem beszélünk angolul.