Sziasztok! Én is vasárnap értem haza de már fordulnék is vissza! A képek is jönnek lassan csak lehet kicsit eltúloztam a dolgot és kb 1200-nál állt meg a számuk de hát volt mit fotózni! Addig is várom a többiek fotóit is!
Minden volt Kefaloniai nyaraló tegyen fel ide 1! képet arról ami neki a legjobban tetszett a szigeten
Kíváncsi vagyok kinek mi a leg?Tudom nehéz egy kép kiválasztása 1-2 ezer közül de válasszatok ki a sok szépségből egyet.Persze nem muszáj tájképnek lenni,hisz lehet valakinek egy csodás virág,vagy vacsora,esetleg egy tavernából a naplementés panoráma volt a leg:D
Szia.Nagyon szépek a fotóid!!!Mi most megyünk október elején,Kefalóniára ,de már nagyon várom!!!!Addig csak a fotókat nézegetem,és igyekszem sok hasznos infót gyűjteni tőletek!!!Remélem szép élményekkel jövünk vissza mi is.
üdv mindenkinek.
Számomra ez a kép azt jelenti amit nyaraláskor mindig érzek:nem gondolok az itthoni dolgokra csak és kizárólag a természet szépsége,a hely köt le.Ha úgy van kedvem csak ülök és bambulok ki a fejemből és próbálom mindazt a szépséget befogadni ami Görög földből nekem jutott
A másik ami nagyon tetszett (bár tudom,hogy a földrengés következménye) a régi házak ,romok :
Andra | #152330 | 2010-09-22 13:14:19 | Válasz a #151960. hsz-ra
Döme!
Nekem ugyan ez az érzésem volt Kefalóniával szemben. Gyönyörű a partszakasza és maga a sziget is nagyon szép, mégis volt valami, ami hiányzott. Nem tudtam pontosan mi, de te fogalmaztad meg, hiányzott a "görög" érzés.
Pedig tényleg kedvesek voltak az emberek, a víz kristálytiszta volt, szóval igazából nagyon rosszat nem tudnék rá mondani.
Egy kérdés a profi fotós vendégeimhez de ez minden Kefaloniában járt vendégnek is szól ...Láttatok vagy fotóztatok már apró termetű Kefaloniai lovat?
Én még csak képről láttam , a helyiek szerint létezik de saját szemmel még nem sikerült meglátnom a lovacskákat..
üdv:Marcsi