Szia! Mi jún. végén voltunk Stavrosban az Alexandros Palaceban. Sajnos, éppen az alatt az idő alatt került kórházba Vasilis, szívproblémákkal. Pontos részletet a betegségéről nem tudok, de érkezés után két nappal idegenvezető nélkül maradtunk, majd a visszautazás napján találkoztunk a helyettesítővel (egy kismamával). A Kavala-Thassosi kirándulást is magyar idegenvezetés nélkül (csehekkel voltunk együtt a buszon) szenvedtük végig. Az utazási iroda ugyan küldött egy magyarul igen helytelenül beszélő hölgyet, aki idegenvezetést nem csinált, de azt elmondta, hogy mennyi idő múlva kell visszaérkezni.... Azért így nem volt az igazi, mert pont a történelem maradt ki.
Egyébként az idő csodálatos volt, a szállás jó, jól éreztük magunkat. Reméljük, Vasilis meggyógyul(t). De lehet, hogy ezért nem éred el telefonon. Az utazási irodát kérdezd.
Aki volt bulizni,az megtudja mondani,hogy milyen clubok/diszkó vannak most Stavrosban?Én voltam 7 éve és akkor 2 volt.Akkor volt egy tengerparti gyönyörűség,de nem tudom a nevét....
Mi 3 éve voltunk Stavroson és akkorra már megszűnt az a diszkó, ahol előtte kb 5 évvel voltunk...az Alexandros apartman és a Nick apartman közelében volt , kb 50 méterre a tengerparttól ...nem tudom arra gondolsz-e...annó nagyon jó kis hely volt, lehetett hallani a zenét a közeli apartmanokból is...
Most nem tudom mi a helyzet, de 3 éve elég lepusztult volt a külleme...lehet azóta valaki látott benne fantáziát.
Mindig ott egyetek ahol a görögök is esznek és ahol sokan vannak, de nem turista csoport!! Ha „πάτερ” -t láttok ott még az ár is alacsony! Én a Janist kihagynám,de nézzetek be. A forgó csirkésre még nem mondtak rosszat. Minden esetre nézzetek körül. Érezzétek jól magatokat. Az ingyenes wifi majdnem a Korallival szemben a padon működik:)) A kikötőn túl a platánosnál szép a part. Csütörtökön van a piac ,de a Koralli másik oldalán lévő kisboltban(csak délelőtt) zöldség-gyümölcs leárazás van. 1E fagyit,bőséges kínálattal csak ott ettünk ahol a cukrászda volt mögötte. V.
Van,igen!Pár perc amúgy az út.Mi Asprovaltárol jártunk át busszal.Ha látjátok a buszmegállót,akkor ott megnézhetitek,hog ymikor megy.Persze soha nem pontosak,az csak egy kb.időpont
Le kell inteni,ha látjátok a buszt jönni,legalábbis Asporvaltán le kellett!
Ágica 0601 kérdés, hogy melyik Vrasnára akarsz eljutni, mert a busz a régi Szaloniki-Kavala úton közlekedik és igazábó kikerüli mind a két falut.
Ha Paralia Vrasnára akarsz eljutni, az kb. 3 km-re van Sztavrostól gyalog a parton, de a buszmegállótól is. Nea Vrasna esetében ez változik, mivel a buszmegállótól a part kb. 1 km-re van, viszont a falu kb. 5 km a parton.
Idén sajnos minden apartman foglalt volt a szokásos helyünkön, ezért Stavrosra esett a választásunk, a várost ismerjük a szállásról érdeklődnék, mert többeteknél láttam hogy voltatok már ott. Alexandros Palace Apartman-ról lenne szó, elég kevés képet találtam róla...és sehol nem említik van-e parkolási lehetőség.
Előre is köszönöm válaszotokat, további szép napot mindenkinek.