Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 227 228 229 ... 901 902 903   >
Üzenet
  H.apci | #78154 Üzenet | 2008-08-22 13:38:50 | Válasz a #78148. hsz-ra
A 16 napba a pihenés is belefér... Reggel (kora délelõtt) és néha éjjel fürdés, lazítás, nappal csavargás... icon_wink.gif Ha csavarogtok, keresd az útszéli kis tavernákat! Próbáld a felkapott, fõleg a magyar-étlapos helyeket kikerülni! Ahol busz is áll a parkolóban, meg se állj! icon_rolleyes.gif Ne haragudj a sok "tanácsért", de már nagyon indulatban vagyok én is... icon_redface.gif icon_lol.gif
  Tundike88 | #78158 Üzenet | 2008-08-22 13:55:32 |
Sziasztok!megérkeztünk!Nei pori gyönyörü,mindenkinek csa ajánlani tudom !jövöre is megyünk!Csak a medúzák keseritették meg a nyaralásunkat elég sok volt !bárkinek kérdése lenne irjon!Tündi
  Caleb | #78167 Üzenet | 2008-08-22 14:53:15 |
cserrobi írta:
Nem kell foglalkozni vele,,,csak a jóra kell gondolni és akkor minden rendben lessz....De gondolom mostanába nem mentek busszal????

Igen busz iszonyom lett icon_biggrin.gif
Mások olyan jól alukáltak,én egy szemhunyásnyit sem bírtam aludni icon_cry.gif
  Cserrobi | #78168 Üzenet | 2008-08-22 14:56:29 | Re:
h.apci írta:
de már nagyon indulatban vagyok én is... icon_redface.gif icon_lol.gif

Nektek is minden jót kívánunk icon_wink.gif És jó nyaralást..
  Lmmarti | #78171 Üzenet | 2008-08-22 15:13:14 | Válasz a #78116. hsz-ra Előzmény #78116
gyuro !
Sajnos sem közért, sem étterem ügyben nem rendelkezem nagy tapasztalattal. Szinte mindig a szomszéd sarkon (a tenger felé) levõ közértben vásároltunk. Olyan egyszerû volt oda leszaladni napjában többször is, és nem kellett messzirõl cipekedni a cuccal. Nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének az árak között. Mire mindent megveszel, biztos nincs, mert egyik cikk itt olcsóbb, a másik meg ott.
Gyümölcsöt a teherautókról vettünk, amik valahol a tengerparti lejáróknál biztosan felfedezhetõk. Délután már akcióznak is.
Zöldségfélét a pék utcájában levõ zöldségesnél, ott is olcsóbbak este már azok az áruk, amik másnapra már nem lennének elsõ osztályúak.
Étterembe mi is Theo bácsihoz járunk már 3 éve. Annyira szívélyesen invitálnak, beszélnek magyarul. Vacsi elõtt mindig adnak egy pohárka pálinkát és az idén vacsora utáni meglepetésként hol dinnyét, hol szõlõt is kaptunk, és igen tisztességes mennyiséget. Sõt, utolsó este újra kaptunk pálinkát is. Az egyik hét végi napon pedig élõ zene is van.
Ami nagyon fontos :szúnyogok ! Tavaly és tavalyelõtt is megettek minket éjszaka, meg az esti sétáknál is. Az idén nem volt szinte egy szem se, biztosan szúnyogirtás után érkeztünk. De szeptemberre lehet, hogy felélednek, készüljetek rá. A konnektorba dugható riasztó nagyon jó éjszakára, sétához meg a bõrre kenhetõ.
Jó nyaralást!
Márti
  Gyuro | #78186 Üzenet | 2008-08-22 18:26:06 | Válasz a #78171. hsz-ra Előzmény #78171
Köszönöm a válaszodat .Gyuro
  Yvett | #78191 Üzenet | 2008-08-22 19:43:45 |
Cserrobi!

Remélem még nincs késõn: Nagyon kellemes nyaralást! élmények nélküli utat, és élményekben gazdag idõtöltést Nei Poriban icon_biggrin.gif

Üdv
Yvett
  Yvett | #78192 Üzenet | 2008-08-22 19:48:53 |
Taverna! Pont a Theo nem jó, állítólag ott volt gáz az étellel. Mi nagyon sokat kipróbáltunk, az idegenvezetõ elmondja melyikkel van baj. Ha szemben állsz a tengerrel Nei Pori jobb legvégétõl indulva a parton a második sarkon áll egy bábu és kínálgat, ott van egy magyar lány kiszolgáló, ott ettünk párszor.

Úgy néztem, hogy közért vagyis kinnt SuperMarket-ek között nem sok különbség van... egyik helyen pl. olcsóbb a sajt, de picit drágább a tej stb... kb. ugyan ott jössz ki. Ezek ilyen nagyon apró "centes" eltérések. Van egy fincsi kakaójuk pl az egyik helyen 1.30 volt a másikon 1.45. De ott olcsóbb volt mondjuk a kenyér....

Mi is a legközelebbi közértbe jártunk az elsõ pár nap után beláttuk, hogy nem spórolunk meg semmit, ha máshova megyünk icon_smile.gif
  Mr.Dana | #78215 Üzenet | 2008-08-22 22:14:07 | Válasz a #78192. hsz-ra Előzmény #78192
[/img]
erre gondolsz ?
  Fnenora | #78221 Üzenet | 2008-08-22 22:56:17 |
Sziasztok!
Több mint 1 hete értünk haza Nei Poriból. Pont a fent említett étteremben ettünk 2 alkalommal / ha jól emlékszem Athosznak hívták/. Ez a magyar felszolgálólány a 2. alkalommal 2 euróval becsapott minket. Pontosabban a sült krumplit egyszer kihozta egy másik pincér, aztán kihozta õ is. Ezt persze már nem kértük. Fizetéskor nem tette le a számlát, /nem úgy mint elõtte alkalommal a görög pincér/csak mondta az összeget. Sajnos nem számoltunk rögtön utána, csak mikor eljöttünk. A sültkrumplit 2x számolta fel. Nagyon bosszantott a dolog, mert sehol máshol nem történt ilyen. Az étel nem volt rossz, de nem voltam elájulva a kiszolgálástól.
  Katus | #78222 Üzenet | 2008-08-22 22:57:10 |
Hello cserrobi!
Kívánok nagyon klassz nyaralást,jó pihenést sok-sok szép emléket és minden jót Nei Porihoz./Görögországhoz/
Fürödjetek,nyaraljatok bulizzatok mindenki helyett akik már voltak és akik még nem.Azután várunk haza benneteket friss tapasztalaitokkal,élményeitekkel képekkel
Üdv
Katus
  Caleb | #78224 Üzenet | 2008-08-22 23:10:49 |
fnenora írta:
Sziasztok!
Több mint 1 hete értünk haza Nei Poriból. Pont a fent említett étteremben ettünk 2 alkalommal / ha jól emlékszem Athosznak hívták/. Ez a magyar felszolgálólány a 2. alkalommal 2 euróval becsapott minket. Pontosabban a sült krumplit egyszer kihozta egy másik pincér, aztán kihozta õ is. Ezt persze már nem kértük. Fizetéskor nem tette le a számlát, /nem úgy mint elõtte alkalommal a görög pincér/csak mondta az összeget. Sajnos nem számoltunk rögtön utána, csak mikor eljöttünk. A sültkrumplit 2x számolta fel. Nagyon bosszantott a dolog, mert sehol máshol nem történt ilyen. Az étel nem volt rossz, de nem voltam elájulva a kiszolgálástól.

Minket is be akart csapni a magyar leányzó,de nem jött össze neki icon_smile.gif
Egyébként a Westendben dolgozik a kis "pláza cica"
Szerintem a kaja nem volt valami jó ott,nekünk nem tetszett.
  Caleb | #78225 Üzenet | 2008-08-22 23:14:13 |
Nekünk az "imádott" idegenvezetõnk nem ajánlotta Theo éttermét,az Iliont,Alkazart ajánlotta,ami egy és ugyanaz. De miután felszámolták a 3 szelet kenyeret amibõl nem is ettünk csak kihozták 1,60-ért,utána már messzirõl kerültük a helyet.
  Fnenora | #78227 Üzenet | 2008-08-22 23:27:09 |
Tehát cserrobi, ha véletlenül betévedsz az Athosz /Aθωc / étterembe, vigyázz jól a magyar leányzóval.
  Cserrobi | #78231 Üzenet | 2008-08-23 01:05:36 |
Sziasztok (Katus,Yvett,Fnenora) icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

Nagyon szépen köszönök nektek mindent,a sok segitséget a sok képeket meg minden mást,tudod Katus a pénzváltásra gondoltam icon_wink.gif
Igyekezni fogok hogy kipihennyem a sok fáradalmakat amit ebben az évben elszenvedtem icon_rolleyes.gif
Iszok az egészségetekre ha odaérek ezt garantálhatom icon_lol.gif
Ja és a lányokat azért néha megnézem,de nekem egy a kedves és a napsugár az pedig a nejem,de val nem vagyok az tuti icon_rolleyes.gif
Jók legyetek és ha hazaértem jelentkezem....

Üdv mindenkinek:Robi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 227 228 229 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu