Azért ez nem egészen fer így! Nem egyszerű megtalálni az ilyen infókat és azért van a fórum, hogy kérdezzenek aki meg akar az meg válaszol. Ennyi erővel be is csukhatnátok, a fórumot mivel már megválaszoltatok minden kérdést és mindenki keresgéljen több ezer hsz. között.
Csak azért is a hullazsákos dolog engem is érdekel!!!
Szóval nem kéne mindenkit kiosztani ,aki olyat mer kérdezni amit már valaki 1 éve is kérdezett!! Akkor inkább ne válaszoljatok, majd ír más.
Te Laci!!!
Az még OK hogy ha egy éve,de mikor valaki kérdez és 1-et kéne lapozni és ott a válasz na akkor azééééééééééééééééé fel megy a pumpa az agyamba...
De szerintem vigyük ezt a témát az off topikba...
a hullazsákról meg annyi, hogy a háborús időkben kérték és azt is csak a buszosoktól, legalább is anno én így tapasztaltam
az lehet, hogy néhány közegben még benne volt-van ez a tudat és kötözködni akar, de ha minden más rendben, szerintem nem fogják kérni, ha igen akkor mond azt: Te nem meghalni jöttél
OFF
Bocsánat, csak beszélgetünk.Engem érdekelt Stavros, a topic-ját végigolvastam.Lefkada szintén, és ezt a topic-ot is végignyálaztam anno.Nem tudom ki hogy van vele, de engem ez is szórakoztat, gondolatban már odarepít.Illetve rengeteg plusz infóra lehet akadni.
(Szeptemberben kiköltözöm Skóciába.Ráadásul kocsival, ami elég mókás lesz .Isten tudja, hogy már mennyi fórumot végigolvastam és szinte mindent megtudtam amire kiváncsi voltam.)
Sajnálom, hogy valakinek az információk begyűjtése ennyire fárasztó.Viszont azt meg kell érteni a fórum az nem a tudakozó+.
ON