Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 228 229 230 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Dian77 | #78252 Üzenet | 2008-08-23 11:29:09 |
Szerintem mindenkinek egyéni izlése válogatja az éttermeket, tavernákat. köztudott, ha egy idegenvezetõ ajánl valami helyet, azt tuti érdekeltségbõl teszi. Nekünk speciál bejött Theo bácsi.
  Lmmarti | #78254 Üzenet | 2008-08-23 11:40:09 | Válasz a #78192. hsz-ra Előzmény #78192
Yvett,
Hónapok óta olvasom a fórumot. Egy hozzászólásra emlékszem (margareta-tól), amelyben romlott ételt emlegettek a Theo vendéglõvel kapcsolatban, annak hitelessége is erõsen kétségbe vonható, ha megnézed h.apci "összefoglalóját" a 71860-as hozzászólásában.
Mint említettem 3. éve nincs velük problémánk, a szomszédaink is oda jártak, nekik sem volt.
Nem vitatkozni akarok, hiszen végig lehet próbálni az összes éttermet akár, csak Theoék védelmében akartam szólni, mert ez csak valami "kabát ügy".
Üdv: Márti
  Lmmarti | #78255 Üzenet | 2008-08-23 11:41:16 | Válasz a #78186. hsz-ra Előzmény #78186
gyuro,
szívesen icon_smile.gif
  Lmmarti | #78256 Üzenet | 2008-08-23 11:44:57 | Válasz a #78192. hsz-ra Előzmény #78192
Bocs, h.apci 3121-es hozzászólását akartam idézni !!! (De akkor mi a 71860 ???)
  H.apci | #78272 Üzenet | 2008-08-23 13:17:24 | Re:
lmmarti írta:
Bocs, h.apci 3121-es hozzászólását akartam idézni !!! (De akkor mi a 71860 ???)

Rossz vagy! icon_evil.gif Ne csinálj ilyen feladványokat, öreg vagyok én már ehhez... icon_wink.gif icon_lol.gif

A kettõ ugyanaz; ezt még gyakorolnod kell! icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

h.apci írta:
margareta írta:
sziasztok,
ha neo poriban jartok es egy igazi kis haltavernaban szeretnetek enni, akkor feltetlenul menjetek be a Theo bacsihoz. A falu vegen talalhato az utolso elotti etterem.
THEO TAVERNA icon_smile.gif
nagyon finomak a halak es a legolcsobb ott a gyros tal.
Dolgozik kint egy magyar kislany, nagyon segitokesz keressetek az Arankat.
Minden turistat ouzoval, tzipouroval fogadtak. En nagyon jol ereztem magam kint.
jo utazast mindenkinek
Margareta

margareta írta:
sziasztok.
Ha mentek neo poriba keruljetek el messzirol a THEO TAVERNAT.
egy 4 eves kisfiu 4 napig volt korhazban, mert evett egy girost ott. A muszakaban legyet talalt egy magyar turista, 4 magyar romlott girost kapott. vigyazzatok hol esztek. az apartmanokban sokhelyen ki van irva, hogy oda ne menjetek be. Ha nincs kiirva, akkor meg figyelmeztessetek a magyarokat.
Dolgozott ott egy magyar lany, de mar nincs ott.kirugtak,mert nem tudta eladni a romlott kajakat.
Van egy nagyon jo kis etterem az AFOS oda menjetek, mert jo a kaja es olcsobb mint mashol.

A THEO TAVERNABA NE MENJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senki többet...? icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_confused.gif

De miért is kell ez? icon_confused.gif Ja, hogy "Senki többet...?" Nézzél szét egy kicsit a többi topicban; állandó a kontra és a rekontra... icon_wink.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
  Sziszko | #78286 Üzenet | 2008-08-23 14:59:28 | Válasz a #78224. hsz-ra Előzmény #78224
Minket az Athos-ban senki nem akart átverni,még "plaza cica" Jenny sem,sõt,minden alkalommal pia+gyümölcs ajándék.Próbálja ki mindenki,milyen napjában ezerszer elmondani a sok hazánkfiának mi az a muszaka,kielégíteni percenkén változó rendelésünket,stb.mindezt napi 13-14 órában,sokszor kevéske pihenõvel.Szerintem a pláza cicák egyébként nem dolgozni járnak a plázába a tanulás mellett,és nyaranta sem gályáznak.Mindezt Jenny védelmére írtam,aki velünk maximálisan kedves és korrekt volt...
  Szabozoli | #78291 Üzenet | 2008-08-23 15:31:24 |
Igazából az Athost én is csak védeni tudom, szerintem korreket ott, és Jenny is az és nagyon segítõkész velünk mindig kedvesen elbeszélgetett és útbaigazított, ha valami problémánk volt. És abba is bele kellene gondolnia mindnekinek , hogy õ a szezon kezdete óta, tehát június óta minden nap 16 órában dolgozik pihenõ nap nélkül, nekünk is egyszer odakerült a számlánkra egy plusz üdítõ, de õ ezt lehúzta róla, mert n em õ írta oda, hanem bent az egyik görög pincér. Szerintem korreketek nagyon. A msáik jó étterenm pedig a Dionüszosz.
Az idegenvezetõket meg szerintem nem kell szidni, gondolj bele abba, hogy õk május eleje óta a nap 24 órájában dolgoznak, hogy nekünk jobb legyen. Szobaosztás-fogadás-kényeztetés-utaztatás. Nem oylan egyszerû, mikor akár éjjel felhívnak, hogy eldugult a wc és azt neki meg kell akkor oldani, a másik meg, szerintem olyan felsõbbrendûség azt elvárni, hogy a csekély 40000 Ft-ért minden elõteremsenek mindnekinek aki, kint van, gondolj bele az evi Tours 1000 fõt visz ki hetente,itt már minden személynek NEM LEHET megfelelni. szeritnem a kinti idegenvezetõk nagyszerûen végzik a munkájukat, és megtesznek mindent azért, hogy probléma legyen, de õk is emberek, lehet rossz napjuk, de ez a turistáját nem szabd hogy elrontsa. És nem milyen dologaz hogy csak a rosszra emlékezünk egy nyaralásból, semmi jó nem történt odakinn velünk, a rosszat el kell felejteni és idõvel úgy is megszépülnek azok is. Próbáljunk meg mindent pozitívabban látni!!!!!!
  Lmmarti | #78307 Üzenet | 2008-08-23 17:46:13 | Válasz a #78272. hsz-ra Előzmény #78272
h.apci,
Jaj, dehogy ! Te csak úgy kerültél bele az egészbe, hogy egymás után ollóztad margareta homlokegyenest ellentétes értelmû bejegyzéseit, ezért én kényelmesen inkább a Tiedre hivatkoztam, minthogy nekiálljak megkeresni az eredetieket.
Elnézésedet kérem, ha véletlenül belekevertelek valamibe !
Igazad van, nem vagyok gyakorlott fórumozó, és mint ilyen, maradok továbbra is inkább csak olvasó.
Üdv:
Márti
  H.apci | #78308 Üzenet | 2008-08-23 17:49:59 | Válasz a #78307. hsz-ra Előzmény #78307
Értem én, ha nem is látszik rajtam... icon_wink.gif icon_lol.gif icon_redface.gif
  Lmmarti | #78311 Üzenet | 2008-08-23 17:57:03 | Válasz a #78308. hsz-ra Előzmény #78308
Akkor jó !
M.
  Mr.Dana | #78324 Üzenet | 2008-08-23 20:13:13 | Re:
egy 4 eves kisfiu 4 napig volt korhazban, 4 magyar romlott girost kapott.

én meg 44 éves vagyok , 4.hó 4.-én ettem ott, 4 óra 4 perckor és 4 X HÁNYTAM . . . icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
  Dian77 | #78334 Üzenet | 2008-08-23 20:39:29 | Válasz a #78291. hsz-ra Előzmény #78291
Na dehogy valakinek mindig rossz napja legyen és hogy valaki mindig ugyanarra az utazási irodára panaszkodjon. Ez már nem véletlen.
  Caleb | #78346 Üzenet | 2008-08-23 21:55:32 |
szabozoli írta:
Igazából az Athost én is csak védeni tudom, szerintem korreket ott, és Jenny is az és nagyon segítõkész velünk mindig kedvesen elbeszélgetett és útbaigazított, ha valami problémánk volt. És abba is bele kellene gondolnia mindnekinek , hogy õ a szezon kezdete óta, tehát június óta minden nap 16 órában dolgozik pihenõ nap nélkül, nekünk is egyszer odakerült a számlánkra egy plusz üdítõ, de õ ezt lehúzta róla, mert n em õ írta oda, hanem bent az egyik görög pincér. Szerintem korreketek nagyon. A msáik jó étterenm pedig a Dionüszosz.
Az idegenvezetõket meg szerintem nem kell szidni, gondolj bele abba, hogy õk május eleje óta a nap 24 órájában dolgoznak, hogy nekünk jobb legyen. Szobaosztás-fogadás-kényeztetés-utaztatás. Nem oylan egyszerû, mikor akár éjjel felhívnak, hogy eldugult a wc és azt neki meg kell akkor oldani, a másik meg, szerintem olyan felsõbbrendûség azt elvárni, hogy a csekély 40000 Ft-ért minden elõteremsenek mindnekinek aki, kint van, gondolj bele az evi Tours 1000 fõt visz ki hetente,itt már minden személynek NEM LEHET megfelelni. szeritnem a kinti idegenvezetõk nagyszerûen végzik a munkájukat, és megtesznek mindent azért, hogy probléma legyen, de õk is emberek, lehet rossz napjuk, de ez a turistáját nem szabd hogy elrontsa. És nem milyen dologaz hogy csak a rosszra emlékezünk egy nyaralásból, semmi jó nem történt odakinn velünk, a rosszat el kell felejteni és idõvel úgy is megszépülnek azok is. Próbáljunk meg mindent pozitívabban látni!!!!!!

Könnyû neked,nem téged szívattak meg a nászutatokon. Amit Bea velünk tett az megbocsáthatatlan. Hétfõn megyek be a Dias központjába jegyzõkönyvet íratni, mert õ nem volt hajlandó icon_sad.gif
  Szabozoli | #78402 Üzenet | 2008-08-24 11:08:40 | Válasz a #78346. hsz-ra Előzmény #78346
Menj nyugodtan, a ti dolgotok. Ha ettõl megnyugszik a lelkiismeretetek. Emlékszem tavaly meg Bernit akarta mindenki kirugatni. Nem furcsa, hogy valakire mindig kell panaszkodni. Magyarok vagyunk hiába. icon_sad.gif
  Caleb | #78419 Üzenet | 2008-08-24 12:25:14 | Re:
szabozoli írta:
Menj nyugodtan, a ti dolgotok. Ha ettõl megnyugszik a lelkiismeretetek. Emlékszem tavaly meg Bernit akarta mindenki kirugatni. Nem furcsa, hogy valakire mindig kell panaszkodni. Magyarok vagyunk hiába. icon_sad.gif

Kirúgatni,most viccelsz. Egy panasztól szerinted kirúgják,már 3 éve dolgozik kint, bevan betonozva a helye.
Szerintem ha veled bántak volna így el,te is panaszkodnál,de lehet hogy veled mindent meg lehet csinálni icon_question.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 228 229 230 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu