Én láttam már ilyen "3-ik kép félét" sokat, de fõleg az a Volos-félszigetrõl, az Olympos környékérõl és a peloponnészoszi hegyekrõl. De szigetnél még nem! Van egy német oldal, ahol karpathos-megszállottal fórumoznak. Ezek évente többször visszajárnak, vagy éppen hónapokra (ha nyugdíjasok). Szóval, van aki télen is megy. Az õ képei között találtam.
Ennek a Sven-nek a képei alapján tavasszal lehet a legszebb. A legtöbb képe márciusból származik. Nagyon profi!!!! Ha lenne türelmem, lementeném az összes képét és csinálnék belõle zenés összeállítást. Akkor állandóan ezt nézném. Lehet nála rendelni kép nagyításokat is, de elég húzós áron.
Jajj nekem, megint bezsongtam Karpathosra!!!! De fogalma sincs, mikor mehetnék oda ismét?
Jövõre más lenne soron és a páromat nagyon nehéz meggyõzni arról, hogy egy helyre másodszor is menjünk vissza.
Kastellia Bay, ez volt a kedvenc búvárkódos helyünk:
Látjátok a legbelsõ sziklákat a víz alatt, a prttól jó messze? Mi még annál is kijjebb úsztunk. Ott a víz már 20 méternél is mélyebbvolt, de le lehetett látni. És mindenütt elõttünk tornyosultak ilyen hatalmas vízalatti sziklák. Félelmetes volt (és jéghideg)! A legpoénabb az volt, amikor egy ilyen, a parttól legalább 150 méterre lévõ, vízalatti szikla tetejére álltam és kintrõl olyannak látszott, minth a a víz tetején állnék....
Még sehol máshol (Görögországban) nem éltem meg enynire tiszta tengervizet, ilyen sok vízalatti látnivalóval.
Hát a párodnak sajnos igaza van,mert rövid az élet és sok a görög sziget
Addig,míg újra sorrakerülhet,nosztalgiázni érdemes Sven oldalán
Magyar-nyugdíjasnak van módja esetleg hónapokat tölteni Gyálon kívûl