Én is optimista vagyok. Szerintem sem lesz semmi! Hál' Isten minket mindig elkerültek az ilyen esetek!!! Eddig...
Lényeg, hogy vigyenek el és hozzanak vissza plusz legyen 2 ágyunk.
A többi nem érdekel...
Ma hívtak a irodától, hogy változott az indulás és 5:25-kkor indul a gépünk és nem a 2/B-rõl hanem az 1-rõl. Igazából fél óra ide vagy oda már tök mindegy!
Ti is az 1-rõl mentek 5:25-kor?
Remélem nem lesz semmi galiba és valamelyik gép csak elvisz minket.....
Mi is 5.25-kor repülünk ,de hogy az 1-es vagy a 2-esrõl
sajna nem emlékszem ,de az Andi 1/2 9 fele haza jön megkérdezem tõle
Már megállt az idõ ezek az utolsónapok a leghosszabbak
Deazért az idõ nekünk dolgozik
Kitartás
Kalimera
Igen már "zizegnek" a csomagok, már legszívesebben elindulnék gyalog is
Remélem olyan jó élményekkel jövünk haza mint TE
Köszi mégegyszer a sok hasznos infót
Kalimera
Szia Leenda
Idén megfogatuk ,hogy kis csomagokkal utazunk
Fogkefe , útlevél bankkártya
Kiváncsi lezsek hol állunk meg
MÁr ott lennénk,hogy együtt mennénk "csekkolni"
Kalimera
Én is éppen szelektálok mi az ami nem kell. Eddig csak egy pár cipõrõl mondtam le, mert ott úgyis veszek egyet....
Meg próbálok úgy pakolni hogy visszafelé az ajik elférjenek de sosem sikerül. A 20 kg-t már kifelé mindig súrolom. Kiváncsi leszek most mennyi lesz. 12 napra még sosem mentem...
Visszafelé mindig a repcsire nagy pakkokkal szállok fel. Ez van...
De most egyenlõre azon izgulok, hogy valamelyik gép elvisz-e egyáltalán minket...
Szia Leenda
Nálunk mindig én vagyok a majrés ,farmer, pulóver, focicipõ,miegymás tavaly is éppen átcsúsztam a "csekkolásnál"
Idén megfogadtam ,hogy nem viszek .csak pár dolgot .még papucsot is ott veszek majd Az ajándékoknál mi is bajban vagyunk fõleg a törékenyek a kiszemelt ajándékok
Nemsolára jön az Andi és akkor "okosabbak" leszünk az indulással kapcsolatban
Kalimera
Te, mint fiú bajba vagy a csekkolásnál??? Ilyet még nem hallottam. Én most bevállatam, hogy odefelé én viszek pár dolgot de visszafelé a Zoli hozza így én tudok még a táskába pakolni. Az övé mindig kong az ürességtõl.