mokka!
Jó utat és kellemes pihenést,neked és kedves családodnak!!Kipihenve és rengeteg élménnyel érkezzetek haza.
Haza érkezésetek után,újra várunk a csapatba!!!
Üdv:soma61
----------------------------------------------------------
"Nap mint nap egyre inkább Görögökké válunk,,
Nem gondoltam semmi konkretra....csak gondoltam, hatha valami erdekel az ut szerbiai reszevel kapcsolatban...persze, az sem biztos, hogy tudnek valaszolni...egy kicsit hasznos akartam lenni
Mi most megyünk először Platamonra,a Magda-házban lesz a szállásunk.
Akkor te már otthonosan mozogsz arra fele.A látni valók érdekelnének engem igazán!!!!
Valami olcsó étterem is,ahol jó és tűrhetőek az árak!!
----------------------------------------------------------
"Nap mint nap egyre inkább Görögökké válunk"
Szerintem nagyon fog tetszeni, tényleg nagyon szép hely. Egyszerűen nem lehet megunni Étterembe nagyon nem szoktunk járni, de az árak pár eurocent eltéréssel mindenhol egyformák. A sétálóutcán sok helyen lehet gyroszt kapni. Mi általában azt eszünk van egy kis étterem-szerű, ahol egy udvarban kék színű székek vannak és minden kékes, ott szoktunk venni meg wc re is oda járunk a strandról, mivel az nincs, de bárhová be lehet menni ingyen, szóval ez nem gond. Látnivalónak a várat tudnám én is ajánlani, ha egy kicsit elmegy a nap. Maximum egy órás út, nem lehet eltéveszteni. Bent még nem voltunk, csak az udvaron, de a kilátás nagyon szép. A másik, amit érdemes célba venni egy kis templom. Még naplemente előtt szoktunk felmenni, mert közvetlenül mögötte ott az Olymposz, tényleg nagyon szép, ahogy lebukik mögötte a nap Ide sem bonyolult eljutni. Ha már megtaláltátok Mónika boltját(gondolom meg fogják mutatni) onnan lefelé kell menni egy kicsit és bal kéz felől van egy kis utca, onnan lehet felismerni, hogy amint befordulsz találsz egy falikutat. Ott kell felmenni és egyenesen haladni az úton. ha meglátsz egy sorompót, akkor kell jobbra fordulni, utána az elágazásnál balra és egy kis dombon még felmenni, azután meglátjátok a templomot Kb negyed óra az út, megéri megnézni egyszer