Sziasztok!
Azért nem mindenki foglal first minute-ben.. ne féltsétek az Ibuszt.
Mint már egyszer belinkeltem, nem zártak rossz évet tavaly sem, pedig akcióztak rendesen:
http://www.ibusz.hu/index.php?p=news&act=show&cid=581
Én is érdeklődtem több irodánál, pl.Unitravel, és ők is csak kb 2 hét múlva tudnak 2010-es katalógussal szolgálni. Sokan csak az utazás kiállításra csináltatják meg, vagy ha kész an direkt addig visszatartják a prosit....De ha felnézel a weoboldalukra pl a first minute akcióik már elérhetőek....
Sziasztok!
Azért nem mindenki foglal first minute-ben.. ne féltsétek az Ibuszt.
Mint már egyszer belinkeltem, nem zártak rossz évet tavaly sem, pedig akcióztak rendesen:
https://www.ibusz.hu/index.php?p=news&act=show&cid=581
D.
Nem akarok kötekedni, de ez az infó a 2008-as árbevétlere vonatkozik, mégha 2010. januárjában is tették közzé, nem pedig a tavalyi évre.
"...A HVG magazin közzétette a 2008 évi árbevételt figyelembe vevő, legnagyobb hazai vállalatok TOP 500-as listáját, melyben..."
Szia BRobert!
Nem kötekedtél, köszönöm, hogy észrevetted és javítottál.
Nem akartam én senkit félrevezetni, csak így év elején nehezen megy ez nekem, nálam még néha 2008 a tavalyi év.
Azért fenntartom a véleményemet arra vonatkozóan, hogy nem kell félteni őket.
D.
Igen, 2009-es évi árbevételt még nem is tehetnek közzé.
A 2009-es évet 2010. május 31-ig zárják le. Még csak annyit (az Ibusz - témához), hogy egy cég pénzügyi mínősítését nem csak az árbevétele jelenti, sokkal inkább a nyeresége. Mindenesetre valóban az Ibusz mellett szól az is, hogy igen magas árbevétel mellett (2007-ben: 15,6 Mrd Ft, 2008-ban: 15,3 Mrd), a törzstőkéje is igen magas: 1 Mrd Ft. "Veszély" esetén azért ebből igen sok utast lehet kártalanítani. A bevétel azonban nem elég a boldogsághoz egy cégnél, nyereséget is el kell érnie. A HVG következő (2010./2. jan.9.) lapszámában, ahol az 500 legnagyobb nyereségű vállalatot közölték - azonban nem szerepelt.
Bocsánat az eszmefuttatásért kijött belőlem a könyvvelő.
A Neoline/Kalandozás travel árai is fent vannak Majd' egy hónapja
a Leptokárián lévő apartmanjuk csúcsszuper a legfelső emelet 8-as
szobája körpanorámás balról évei tenger szemből az Olympos nyúl-
ványai a platamoni várral jobbra az Olympos "zordon" hegyei.
Nem semmi!!!!!!Örülök, hogy láthattam
Josza, ha jól emlékszem az Apollon katalógusában is van már Parga! Közben megnéztem, igen van. Szóval nemcsak az Aeolus marad.
Ráadásul elég bő a választék szállások terén!
Most néztem meg. Létezik Szolnokon egy Walter Travel Egyéni Cég, de az nem azonos a Budapesti Walter Travel Utazási irodával. Valószínűleg a szolnokiról van szó
Hát nem igazán értem a Walter travellel mi is van. A neten a reklám anyagban láttam hogy tulaj váltás volt. / Tóth Norbert ügyvezető tulajdonos Berta Hajnalka iroda vezető szerepelt az ajánló alján./A nevük Walter Travel Turoperator kft lett. Akkor most nem értem? Tavaly velük voltunk Pokoni Walter volt a tulaj. Tóth Norbi volt a buszvezető.
Enter | #124816 | 2010-01-30 20:03:09 | Válasz a #124812. hsz-ra
Sziasztok!
Most beszéltem a Walter Travel Kft. tulajával,és Ő azt mondt,hogy nem szűnt meg,és nem ment tönkre az utazási iroda.Az viszont igaz,hogy két iroda is van ,de az Egyéni Cég már nem szervez utakat ,csak a Kft!
De ez a honlapról egyértelmű. A PARGAI szállások pedig az interneten megnézhetőek.Szerintem nincs velük semmi gond,mert amit eddig csináltak,az első osztályú volt,hisz mi tavaly is velük nyaraltam,sőt szerintem az idén is velük megyünk!