Pontikos,
igen,ezt át kell még gondolni. számolni-agyalni,mennyire éri meg,ki tudja hogy ha
most várunk,legközelebb talán sosem jutunk el Görögországba,és így legalább
"csak"5 órányira leszünk Athéntól! Olyan csalogató!Majd nyaralás előtt derül ki
hogy kinek mennyire éri meg. Majd beszámolok úgyis ha voltunk
Tacotta!
Ha Lefkadán leszel, eszedbe sem jut majd, hogy onnan elmenj Max. a közeli szigetekre a helyi komppal vagy hajóval (élükön Meganissi). Én 2 hétnél kevesebbre nem is mennék a szigetre, persze a kényszer nagy úr, és ha csak 1 hétre mehetsz, akkor minél jobban használd ki az ott töltött időt! Ha
Lefkada olyan szép,hogy ne fecséreld el az időd Korfura .Az egy másik önálló uticél a látnivalók miatt.Mindig vágyom vissza Lefkádára,ugy érzem nem láttam mindent.Mi még akkor voltunk amikor ujdonságnak számitott.Olvasva mások beszámolóit rájöttem sok mindent kihagytunk.Akkor nem is volt lehetőség hosszabb időre menni,s a 1o nap nem sok mindenre volt elég.
Vassilikin, az elején kavicsos és ahogy haladunk Ponti felé egyre homokosabb a part végénél már teljesen homokos és sokáig be lehet gyalogolni mert elég sekély a víz.
még 2 kérdésem lenne:
- egremni és porto katsiki partjait kocsival is meg lehet közelíteni könnyen?
- mennyibe kerül 3 napra kb egy olcsóbb kocsi bérlése?-->utazási irodán keresztül is el lehet intézni?
Igen, mindkettőt meg lehet közelíteni autóval. A parkolóból Porto Katsikin 101 lépcső vezet le a partra, Egremnin 357. Viszont a főszezonban olyan tömeg van, hogy autóval nem juttok le a parkolókig, gyalogolni kell és iszonyú káosz van, ezért ha a főszezonban jöttök, reggel 9-fél10-re legyetek ott Porto Katsikin vagy Egremnin, hogy le tudjatok parkolni kényelmesen! A parkolási díj 4-5 EUR egész napra.
Athanj-ig megy busz és onnan még jó pár km mindkét strand, bár stoppolni lehet:-). Kónyunak van ebben több tapasztalata, hogy autó nélkül mindenhova el lehet jutni, reméljük, ő is látja a kérdésed!