Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 231 232 233 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Bofefe | #124817 Üzenet | 2010-01-30 20:03:10 |
Sziasztok!

Én úgy gondolom, hogy a az ilyen jellegű fórumokon alá lehet vágni utazási irodáknak, embereknek úgy-hogy szerintem mindenki tájékozódjon személyesen a Walterról. Nem biztos hogy igaz a walter travel néven beíró valaki állítása és az sem biztos hogy nem igaz.
A Walter Travel eddig csak a saját útjait értékesítette, a Walter Travel Turoperator KFT. új néven megjelenő cég pedig valószínűleg a (tesó) lehet és ő már más irodák útjait is értékesíti, és a székhelye neki is Szolnokon van ha jól néztem a weblapjukat.

Üdv: a mikulás icon_wink.gif
  Bofefe | #124818 Üzenet | 2010-01-30 20:06:13 |
Sziasztok!

Úgy látom, vannak még rajtam kívül is hitetlenek szerencsére.!

Üdv:Bofefe
  Csutek | #124820 Üzenet | 2010-01-30 20:13:12 | Válasz a #124817. hsz-ra Előzmény #124817
Némi gyanú bennem is ébredt, de nem akartam beírni, nehogy valaki kekeckedésnek vegye.
De számomra fura, hogy valaki regisztrál, és első hozzászólásában lehúz egy irodát. Mindenképpen nézzen utána mindenki, annak az irodának, amivel utazik.
  Enter | #124824 Üzenet | 2010-01-30 20:40:20 | Válasz a #124817. hsz-ra Előzmény #124817
Igazad van Bofefe, ilyen híresztelés nagyon sokat árthat a szóban forgó irodáknak,és még azon sem csodálkoznék,ha megtennék a megfelelő lépéseket a hatóságok felé.
  Doro | #124826 Üzenet | 2010-01-30 21:02:40 | Válasz a #124820. hsz-ra Előzmény #124820
Sziasztok!
Mivel bennem is kételyek ébredtek a Walter Traveles hír hallatán, meg amúgy sem szeretem az ilyen jellegű hozzászólásokat, így néhány percet kutakodtam a neten.

Íme az eredmény, ahogy én látom:
Van egy iroda Walter Travel néven, ami már néhány éve üzemel. Emögött a WALTER TRAVEL Utazási Iroda Egyéni Cég áll, melynek a honlapja:
http://www.waltertravel.com
Budapesten van irodájuk a Podmaniczky utcában cégjegyzék szerint, a székhelyük viszon Szolnokon van.

Idén januárban pedig bejegyeztek egy új céget, WALTER TRAVEL TOUROPERATOR Utazásszervező és Szolgáltató Kft. néven, melyről a honlapjukon lehet tájékozódni:
http://waltertravel.hu/
Nekik az irodájuk: Szolnok, Sütő u. 4. szám alatt található, székhelyük szintén Szolnok.

A fenti honlapokon bárki tájékozódhat, aki velük szeretne nyaralni.
D.
  Monika0219 | #124834 Üzenet | 2010-01-30 21:36:29 | Válasz a #124802. hsz-ra Előzmény #124802
Szeretnék reagálni walter travel bejegyzésére. Már évek óta tag vagyok itt, de eddig csak olvasgattam a bejegyzéseket. Nem gondoltam, hogy egyszer írni is fogok ide. De most úgy gondolom, hogy muszáj írnom.
Van szerencsém mindkét cég tulajdonosát személyesen is ismerni. Többször utaztam velük Görögországba, Velencébe, Bécsbe... soha, semmi probléma nem volt... Sőt! Még soha ilyen kedves, közvetlen társasággal nem találkoztam. Maximálisan odafigyeltek az utasokra, és a lehetőségekhez képest a maximumot nyújtották.
Szeretném tisztázni a helyzetet, mielőtt mindenféle mendemondák kelnének szárnya: KÉT Walter Travel létezik. Az egyik a Walter Travel Utazási Iroda Egyéni Cég, a másik pedig a Walter Travel Touroperator Kft. A két cég egymástól teljesen független. Amennyiben az egyéni cégnek valóban vannak pénzügyi problémái - ezt innen senki sem tudja megítélni, találgatni meg úgy gondolom, hogy felesleges, - az a másik cég működését semmiben sem befolyásolja. Mindkét cég saját szervezésű utakat árusít.
Úgy gondolom, hogy bár az oldal célja az információk megosztása, mégsem tartom helyesnek, hogy mindenféle mendemondáknak adjon talajt.
Akit a pontos információk érdekelnek, javaslom, hogy keresse meg az illető cégeket, és első kézből szerezzen információkat.
  Jox | #124902 Üzenet | 2010-01-31 15:23:00 |
Megkérek mindenkit, hogy ne terjesszen rémhíreket, csak is a saját, személyes tapasztalatait írja le!
  Szabóné Manyi | #124911 Üzenet | 2010-01-31 16:45:54 |
Sziasztok!

Szeretnék egy pár szót írni az előbbi témához.Vannak emberek akik nem tudják csak irodával megszervezni a nyaralásukat.Az pedig benne van a pakliban,hogy bármikor töténhet galiba.Úgy nem lehet szervezni egy utazást,hogy azon filozok, rossz,avagy jó irodával utazom.Bennünk is mindig felmerül a kérdés,de elhessegetjük,pedig mi már megjártuk egyszer.Az egészben az volt a legfurcsább,hogy egyáltalán nem szólalt meg a vészcsengő,hogy valami nem oké.Probáljuk a nagy irodák kinálatát válogatni.De ahogy azt már láttuk ez se biztos.Remélem idén nem lesz semmi és mindenki bátran tervezget ,mi már nagyon várjuk az irodák kinálatát.
  Skiccpausz | #124939 Üzenet | 2010-01-31 19:22:48 |
Nem biztos, hogy rémhírterjesztésről van szó!
A hozzászólásból nekem úgy tűnik, hogy az egyik alkalmazott lehet az, aki nem kapta meg hónapok óta a bérét!
  Monika0219 | #124993 Üzenet | 2010-01-31 22:19:54 | Válasz a #124939. hsz-ra Előzmény #124939
Amennyiben így is van, akkor sem ide tartozik. És még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy AZ A Walter Travel (Touroperator Kft.), amelyik Pargára szervez utazást, nem ugyanaz, mint a Walter Travel Egyéni Cég. Különböző székhellyel, különböző tulajdonosokkal, különböző cégbejegyzéssel működnek.
Ha valóban egy ki nem fizetett alkalmazottról van szó, akkor elég nagy hülyeséget csinál ezzel. Aláássa a cég jóhírét, elriasztja az utasokat, így esélyt sem ad, hogy a befolyt pénzből kifizethessék neki a tartozásukat. Ha csődbe viszi az irodát a híresztelésével, akkor nem lesz miből megkapnia a pénzét... De ez már megint nem ide tartozik.
Egy másik korábbi hozzászólásra reagálva, miszerint főként a nagyobb irodákban lehet megbízni, csak annyit szeretnék mondani: Jorgos Travel, Eurotours, Bella Tours... ők voltak az egyik legnagyobbak...és ők bukták a legnagyobbat...

Ennyi erővel bármelyik iroda hírbe hozható, ezért nem foglalkozom az ilyen hírekkel. Miután az utazási irodák részére megemelték a kötelezően lekötött biztosíték nagyságát, ezért biztos vagyok benne, hogy ha bármi történik is, ez a biztosíték elég arra, - miután nem több száz utast kell gondolom repülővel hazahozniuk - hogy ne maradjon kint senki.
Én idén a Walter Travel Touroperator Kft-vel utazom Pargára. Aztán lesz, ami lesz... icon_biggrin.gif
  Killerlaca | #124995 Üzenet | 2010-02-01 08:40:16 |
Egyetértek azokkal akik egy kicsit fúrcsának találják ezt a dolgot.
Én a múlt héten írtam nekik, hogy egyéni utazóknak mikor lesznek áraik és kaptam is választ, hogy még várni kell egy kicsit arra, hogy a Görög szállásadók visszaigazolják mennyi férőheyet tudnak biztosítani.
És az aláírásban NEM Pokornyik Walter volt.
És felettébb gyanús az is, hogy itt vesézi mindenki a fent leírtat,de a kedves HÍR beírója azóta nem kommentált semmit. Tehát szerintem mindenki szűrje le a lényeget és tényleg NEM kell rosz hírét kelteni egy utazási irodának, amelyik lehet, hogy semmi rosszat nem tett!
Emlékezzünk csak szépen a tavalyi Apollon-t is valaki ugyan így lehúzta és mi lett igaz belőle az, hogy idén betették pluszba Pargát....
Na erről ennyit én leírtam a véleményemet.

Kapcsolat

Irodánk elérhetőségei részben megváltoztak!

Cím: 5000 Szolnok, Sütő u. 4. ( új! )

Telefon: 70 / 296 - 2161 (az iroda nyitásáig!)

E-mail: info@waltertravel.hu

Honlap: www.waltertravel.hu

Tóth Norbert (ügyvezető, tulajdonos) és Berta Hajnalka (irodavezető)
  Josza2 | #124997 Üzenet | 2010-02-01 09:32:54 | Re:
Az eredeti bejegyzést a moderátor törölte.
  Kvalcsi | #125000 Üzenet | 2010-02-01 10:39:21 |
Az utazási irodákról itt tájékozódhattok:

http://www.mkeh.gov.hu/kereskedelmi/nemzeti/idegenforg_nyilv
  H.apci | #125001 Üzenet | 2010-02-01 10:40:06 |
killerlaca írta:
Egyetértek azokkal akik egy kicsit furcsának találják ezt a dolgot...

Én is, s ez a legkevesebb... Szinte az utca tuloldalán a régivel szemben nyitott ki az új (papírforma szerint új és független) cég. Szinte kizárt, hogy semmi közük egymáshoz... Bármi lehet a háttérben, de legfőképp egy üzleti manőver, aminek a célját és okát (ami lehet tisztességes és tisszességtelen is) jótékony homály fedi. Egy magára valamit is adó cég a változásról azért ennél részletesebb tájékoztatást is adhatna, mert így óhatatlanul sok a kérdőjel. Itt érzelmi alapon, kellő konkrét ismeret hiányában állást foglalni felelőtlenség... Nekem "monika0219" legalább annyira gyanús, mint "walter travel"...
  Judith77 | #125003 Üzenet | 2010-02-01 11:10:57 |
Nézegettem az utaslistát már 89!!!-nél tartunk, kíváncsi leszek
fölé jutunk-e a tavalyinak? (hülye egy hobbi?!)
Tavaly amikor foglaltam januárban az ügyintéző, aki jó ismerősöm,
nekem is említett egy gyenge lábakon álló irodát, de velük nem is
igazán mennénk többet, látszott annak idején a szolgáltatásukon
is a fejetlenség.
Pedig nem vagyok se finnyás, se igényes jó nekem egy apró
homok dűne párnának és egy lapulevél takarónak, csak nagy
legyen és persze az Égei-tenger mossa a talpam.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 231 232 233 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu