Ez szerintem amiatt lehet, mert Sarti könnyen (legalábbis könnyebben) elérhető autóval. Nagyon sokan mennek autóval oda. Ezt jól tudja az iroda is. Plusz igen felkapott hely lett az utóbbi években.
Sajnos megtehetik (és meg is teszik), hogy emeljék és ilyen magasan tartsák az áraikat, mert sokan szeretik Sartit, hiszen gyönyörű hely.
Persze Az előző oldalon belinkeltem egy képet ezt jelöltem be.Egyébként Vourvouru után egy kicsivelvan ez a két öböl. Érdemes elmenni ide kagylászni is
Szia Kristi! A Holiday Apartmanban mikortól lehet a szobákat elfoglalni?
Melyik kajáldát találtátok a legjobbnak és merre van?
Parkolni hol lehet az apartmannál?
9-re ki kell pakolni a szobákból és már esnek is neki takarítani,összeszedik az érkezőktől az 50€ kauciót és max 12-ig betudtok költözni.A szálláson nézzétek át a felsorolt készleteket ,mert itt hazafelé menet leellenőrzik az apartmanokat,és ha valami nincs meg fizetni kell....
Gyrost mi az Ovelixben és Sassosnál ettünk nagyon finom,Sassosnál néha brutál adagot lehet kapni,főleg mikor utcabált rendeznek helyi zenészekkel,az ám csak a móka
Étterembe mi a parti tavárnák közül választottunk és nagyon jókat vacsiztunk!(főleg ott ahol a bejárat mellet van a grillező)
Apartmannál tudtok parkolni ,van hely bőven.
Sziasztok! Július 16-án indulok Sartira, majd biztos zaklatlak titeket a kérdéseimmel, bár ahogy elnéztem, nagyon sokmindent leírtatok és ezért nagy köszönet mindenkinek Azt sajnos elfelejtettem hol lehet beállítani az utazás célját és időpontját
Igen busszal megyünk, mert sajnálom az autómat Olaszországba kimentem autóval és nagyon fárasztó volt... Göröghonba mindig busszal mentem és soha nem volt nagyobb gondom vele
Nem tudom most mennyire kell igyekezni a foglalással,mert máskor volt hogy februárban már alig kaptam helyet... Igaz most még az árat sem tudták az irodában, úgy kérdeztek rá mindenre De gondoltam legyen le róla a gond.