Új vagyok a fórumon,Lefkada témakörben pedig friss1hetes és már most biztos,hogy idén ide megyünk. Nagyon sokat nézelődök interneten a párommal sok mindenre találtunk is választ,de nem mindenre Nem igazán vagyok tisztában Lefkada-n belül,hogy milyen lehetőségek vannak autóbérlésre. Leginkább most arra gondolok,hogy milyen árban mozognak,vagy ha ismertek céget melyiket ajánlanátok...és létezik-e olyan ahol nemkell 50-200ezres fedezetet fizetni Mert végülis nem fejreállni szeretnék hanem jól érezni magam Üdv mindenkinek.
mi a párommal totál szétnéztünk neten szállás ügyben mert ugye lefkadára magyar utazási irodából nem egy ötcsillagos a kínálat,de végülis egy külföldi oldalon megtaláltuk a megfelelőt. kis tiptop szállás,tökéletes helyen,tökéletes árban.írtam is nekik levelet szóval most türelmesen várok a válaszra :)addig is:
ő lenne a nagy ő (tulajdonképpen a 250m-re levő tengerpart is nagyban szerepet játszik)
mostmár csak azt kell kitalálnom,hogy jutunk el oda busszal. mert itthonrol csak sajna Nidri-be indul. de ha valaki okosabb nálam,szívesen várom az ötleteket. egyenlőre írtam az Apollon-nak,hogy konkrétan igénybe lehet-e venni csak a buszjáratot...
Szia!
Az apartman kb 2 km lehet a sziget fővárosától és igen távol esik mindentől. Szerintem, ha busszal jöttök és a szigeten is körül szeretnétek nézni, az egy lehetőségetek, hogy autót béreltek.
M
Hát igen, tényleg itt is nagyjából ugyanazok az emberek vannak.
Ha ilyen messze akartok lakni mindentől (szép a szállás egyébként), akkor viszont nem nagyon tudsz helyben autót bérelni, hanem a neten előre kellene intézni, és arra a helyre kérni, ahol a buszról le tudtok szállni.
igen erre már kezdek rájönni. viszont arra is gondoltam(ha megtudom füzni az apollot a csak busz érdekel ügyben),hogy alapjáraton Nidri-be tesz le joformán majdnem mindenkit...ott viszont meg alapbol van egy csomo kölcsönzö..innestől kezdve jólkell kb. kiszámolni az időt meg a dolgokat. ez is egy megoldás és akkor utána huzás a szállásra.
Igen, az is lehet opció, hogy Nidriben helyben kerestek kocsit, ha bírjátok a gyűrődést és rászánjátok az időt. Csak érzésem szerint 100-ból 98 ember egy Lefkadáig tartó sokórás buszút után, összes csomagjával együtt nem biztos, hogy a megfelelő hangulatban leledzik ahhoz, hogy felkutassa azt az autókölcsönzőt Nidriben, ahol nem kérnek letétet, szóval ezt lehet, hogy érdemes még egyszer átgondolni.
jaja...nemtom. hálistennek van még idő szóval átgondolni átfogjuk rendesen. 180euro. de ezmég nem100%...főleg mivel nem 1-2hét áll előttünk és folyamatosan kapom a tapasztalatokat,ötleteket
Mielőtt pánik törne ki van bőven autókölcsönző Nidriben, ahol nem kérnek letétet. Baleset esetén az önrészt az utas állja persze, de letét nincs...
Ha Nidriben landoltok, ráadásul szeptemberben nem hiszem, hogy gond lesz jó áron autót találni...
Szia!
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de ha van lehetőség csak buszút foglalásra és az Nidriben tenne le, nem jöhet szóba Nidrin a szállás? Mi is ott foglaltunk szállást szerintem nagyon jó áron, 3 főre napi 30 euroért.