Semmi különös nem történt jelzem velünk szemben Anett részérõl, de flegma, lekezelõ, az idõsebbek felé sem mutat némi tiszteletet, amikor véletlenül az a "szemét" turista kérdezni mer valamit.
Elhiszem, hogy fáradt, elhiszem, hogy vannak idióták, akik hajnal 2-kor hívják fel lényegtelen dolgokkal...de ez a munkája. Ezt vállalta. Emberekkel foglalkozik.
Ha nem tetszik el lehet menni utcát seperni, vagy növényt ültetni... szóval érted. A buszos idegenvezetésen meg elég ciki volt, hogy felolvassa az egészet. A barátnõm is idegenvezetõnek tanult (most egyetemista) és azt mesélte, hogy a tanárjuk soha nem engedte, hogy olvassanak. Ez alap volt náluk.
De mi nem hozzá mentünk nyaralni, hanem Görögországba, õ csak egy plusz segítség lett volna, de találtunk mást. Aki kedves, odafigyelõ idegenvezetõt akar menjen Sofihoz a Jimakos Toushoz (magyar). De sokan dicsérték az Anett Tours-t is.
Jimmy | #81026 | 2008-09-15 14:58:36 | Válasz a #80982. hsz-ra
Szia Niki!
Ne haragudj, de te melyik Anettrõl beszélsz? Melyik irodával voltál?
Én egy Anettet ismerek, de arra a te leirásod abszólut nem illik rá, sõt pont az ellenkezõje.
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz......nem kevered véletlenül az Anettet egy másik idegenvezetõvel? Én nagyon jól ismerem az Anettet és az általad leirtak nem fedik a valóságot...
Jómagam a feleségemmel már háromszor voltunk Platamonban, és ez Anettnak is betudható. Velünk bármikor szólt is, emberi hangon tette és én soha nem láttam a kezében papirost.
Arról nem is beszélve hogy két nappal hosszabb a turnusuk és nem drágább. Ahol idén el voltunk szállásolva, voltak más iroda vendégei is, általuk elmondva; pár euróval drágábban 7 napig.
Nem lehet, hogy valamelyik utaskisérõt vagy helyi alkalmazottat kevered Anettel ( persze lehetett rossz napja is ) ? De nekem nem voltak egyik alkalommal sem rossz tapasztalataim.
Idén Nei Poriban voltunk nyaralni. Hááááát annyira nem voltam elájulva ettõl a helytõl, ahogy itt áradoznak róla!
Görögországon vannak sokkal szebb helyek is.
Sziasztok!!!!!
Próbálom összeszedni megam,talán sikerült
Nagyon jól éreztük magunkat Nei Poriba...Sokat pihentünk és strandoltunk..BRobert az ejtöernyõ isteni volt csak az a negyedóra nekem 3 percnek tûnt,na de jövõre sem fogom kihagyni...Az éttermek is nagyon jók voltak,a kalamári isteni finom volt,még mindig érzem az ízét a számba ;)Az árak az étterembe szerintem piti pénzér van,vagyis ha a Magyarországi árakhóz nézem...A bolti árakkal sincs szerintem semmi gond.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget és a jótanácsokat...Remélem jövõre is segitséget kapok tõletek ha rá leszek szorulva...Ha van kérdésetek nagyon szivesen válaszolok....
Üdv mindenkinek
Ma jöttünk vissza Nei Poriból, de már most tudom, hogy jövõre hova szeretnék menni.
NEI PORI!!!
Végre eljutottam álmaim kisfalujába: Skotina !!! csodás kis hely. Egy darab túrista nem tette be még a lábát a faluba. Ha hasonlítanám azt mondanám Mátraalji kis település 800 lakóval, akik nem a túristákból, hanem a mezõgazdaságból élnek. Dohányt, olivabogyót, szõlõt termesztenek. Van egy gyönyörûszép, még épülõfélben lévõ temploma, egy saját falusi iskolája, sétánya, mely a falu egyik felétõl elvisz a másikig. Próbáltam helyben képeslapot, vagy bármi mást a faluról venni, na az itt nincs. Saját polgármesteri és postahivatala sincs, mindent a közeli Platamonasban, vagy Leptokariaban lehet intézni. Valószínû azért nem kapták még fel, mert viszonylag messze van a tengerparttól a falu. Mindamellett van a falunak saját BEACH-cse Skotina Beach olyan szép kimondani is!!! Van néhány apartmann, kemping. Nem tudom igazán fõszezonban milyen, de most ember nem volt még a környéken sem. Az egy picit negatív, hogy amerikai katonaság a partszakasz egy részét elkerítette saját használatra! Jó messze van a falutól: 3 km, merthogy maga a falu az Olimposz déli oldalán van. Zeusz papa dédelegetett kicsinye, igazi kis gyöngyszem. Órákat zenghetnék még e kis falucskáról, merthogy ennek ellenére az egész napunkat ott töltöttük, de nem akarlak benneteket terhelni. Vannak nagyon szép fotóim ha valakit érdekelne.
Ha bárki tudja, hogy mit jelent a falu neve, kérem segítsen!!!!