Örömmel olvasom, hogy többen készülnek júni 04-én Korfura!
Mi is aznap este indulunk autóval és ha valaki tudna segíteni egy aktuális kompmenetrend hivatkozással, azt nagyon megköszönném.
Cserébe szívesen megosztom Veletek Zante-i és Kefaloniai autós utazás tapasztalatait, remélve, hogy ez segítséget jelent majd az útra vállalkozóknak.
Leenee,
a www.tripadvisor.com, vagy a www.booking.com oldalakon a vendégek visszajelzései alapján ellenőrizheted bármely keresett szállás minőségét.
Sidariban az Elektra apartmanban már februárban nem volt szabad hely, állítólag egy csoport foglalta le. A Vaterán van egy szuper apartman (KorfuSidari az eladó, érdemes vele felvenni a kapcsolatot), nagyon jó áron. Én is tőle vettem július 3-tól, nagyon korrekt ember, de a Vaterán utána tudsz nézni.
Gondolj arra, hogy vannak, akik egyáltalán nem mennek - sem Korfura, sem máshova.
Sosem értettem azokat, akik ahelyett, hogy örülnének az utazásnak, inkább keseregnek a távoli(nak gondolt) időpont miatt.
Tessék örülni, mosolyogni inkább.
73 nap nem egészen 3 hónap.
Szia Nikóca!
Emlékszem,hogy ott voltatok,nekem ez a rész nagyon tetszik!
Viszont azont kuncogok,hogy tegnapelőtt nem ezt a képet tettem fel Arillasról,most meg ez jött be,de igy is jó.Ilyenkor szokott az lenni,hogy egy idő után ,,más"kép lesz látható,mint ami most van fenn a neten...ezért ritkábban teszek fel képeket,nehogy úgy járjunk,mint múltkor,amikor szexképek jöttek elő némely oldalon
Idén is Arillas a cél?