Én már elég régen voltam ott, az árakra nem emlékszem. De azt tudom, h most irodánál 26€/fõ.
Van egy ismerõsöm, õk is autóval mentek ki, tavaly autóval el kirándultak oda. Most éppen megint kinn vannak, hétvégén ha hazaérnek beszedek tõlük minden infót.
Igen, volt-van...
A Korali éttermet tudom ajánlani, az árai jók, a gyros nagyon finom, magyar lány dolgozik ott! Közel van a parthoz, így akár strandolás közben is el lehet szaladni egy jó gyrosért. A körforgalomnál is van egy nagyon jó kis étterem. Vásárolni a Zoi élelmiszerboltban szoktunk, ott van minden és az árai is elég jók. A fõúton van egy Dia nevezetû szuper market, az árai ennek a legjobbak, de itt kisebb a választék. A környéken éllítólag van egy LIDL, na ezt én még nem találtam meg, bár megmondom õszintén, elég volt ez a két bolt, nem is nagyon kerestem.
A tengerparton is van egy jó kis taverna, nekem ott a halételek ízlettek nagyon. Az ófaluban van a Panoárma éttererem, oda mindenképpen el kell menni, csodálatos onnan a kilátás.
Készítek egy térképet amin be lesz minden jelölve, jó?
Teljesen jó, nekem eddig még nem volt negatív tapasztalat. Erre nem biztos, h jól emlékszem, de mintha az Alexandrosnak lenne parkolója. Sok motoros, robogós van.