Szia Exact!
Elolvastam a tavalyi beszámolódat (remek összefoglaló!)és most vegyes érzések kavarognak bennem Skalat illetően..De még mindig gyűjtöm az infókat,s majd utána döntünk
Szép estét!
Napfény
Szerintem nem is a méretével van baj, hanem, hogy a sziget legdélebben fekvő végében van, és ha egyénileg akarod felfedezni a szigetet nagyon sok idő elmegy az autókázásra! Motorozásba bele se gondolok.....
Sziasztok!
Itt is ugyanazokat kérdezném meg, mint a Thassos topikban. Ezen a két helyen gondolkodunk idén
1.Májusban milyen az idő? Lehet fürdeni,napozni?
2.Éjszakai élet melyik városban a legjobb?
3.Mik a legfontosabb látnivalók?
Én már többször voltam Görögországban barátokkal,családdal. De idén először megyek a barátommal, aki eddig sose tudott eljönni. Úgyhogy nagyon fontos, hogy jól sikerüljön Árak mennyire magasak? Köszi előre is:)
Az 1. kérdésre a válasz: ha süt a nap, akkor igen
A többi kérdés túl általános, ha visszaolvasol a topikban, mindre kaphatsz választ, csak venni kell a fáradtságot!
Szóval Kónyu ez nem szép tőled! Nem trombitálod szét elért helyezésedet.Szerény vagy...
Az mondjuk nem baj,hogy én mán rég tudom...
Lépések az NG-felé.Meg kellene ott is szellőztetned a fotóidat,de ezt már hajdanán már írtam neked.Nem veszed komolyan,de biztos lenne benne ráció.Szerintem.Persze te tudod.Minden éppkézláb pályáztatásra be köll nevezni.Step by step! Én a link fotóimmal hiába lépegetnék...
Kösz a felvilágosítást! Azért jó, ha érti az ember mindazt, amit a fórumon olvas...Még egy off kérdés: Az emotikonokat itt hogy lehet beletenni a hsz-ba? Ha ráklikkelek és entert nyomok, valami szöveg jön be, nem az ikon. (Hát, tényleg nagyon tudatlan fórumozó vagyok...) De vissza is adom a szót, azoknak, akiknek Kefáról van kérdésük.
Szia Jutocska!
Egy kis segítség : az emotikonok a kész üzenetedben fognak megjelenni, de ha alul az "előnézet" gombra rákattintasz, megjelenik a beírt üzid, és ott már a vagy az általad kiválasztott e.ikon látszik.
Szia, jó olvasgatást!
Éva