Mi julius 5-13 között voltunk Lefkadán, a sziget a nyugati oldal gyönyörű strandjaival egyszerűen lenyűgöző. Szerintem bátran el lehet indulni foglalás nélkül is , mi 5 főre 8 éjszakára a helyszínen szállást keresve 290 eurot fizettünk és volt bőven választék.
mi júniusban voltunk Nidriben. Az idegenvezető közvetítésével béreltünk kocsit, 110 euro volt 4 napra. Nem sikerült azóta bejelentkeznem a hellaszra, de ha lesz időm felteszem a fotókat. Egy szóban azért a szigetről muszáj írnom: EGY CSODA!!!!!! Mi biztos vissza fogunk menni!
Köszönöm a sok hasznos infót amit ebben a fórumban sikerült megtalálnom!
A szállás lehetőség tekintetében viszont bizonytalan vagyok. Légy szives segitsetek, hogy melyik az a hely ahol két felnőtt és egy baby nem túl drága apartmant tudna találni. Nem feltétlen tengerpartban gondolkodunk, ha szép a kilátás. Ha van valakinek konkrét tapasztalata szállás ügyben, örülnék véleményének, javaslatának. Szerintetek szükséges előre foglalni, ha augusztus elején mennénk?
Filio-: Ez a hajókikötőre merőleges utcában van. nagyon jó helyen 10 méter séta, és ott a kikötő, az egész város, boltok, pékség, Hát ott azért vannak rosszabb szobák is. nekünk "jutott" a legjobb apartman , olyan hihetetlenül nagy és kényelmes volt, hogy mindenki minket irigyelt!a szállástól kb 5 percre van a tenger, kicsit húzós távolság,csomagokkal,a melegben,
de még mindig jobb mint a zacharias volt pargán emelkedőn jó messze a viztől....
Kalamitsi - Kavalikefta partjara mostanaban nem erdemes lemenni mivel nem sok maradt beleole...[url=https://https://picasaweb.google.com/corefotohun/Lefkada2011#5628800870255732754]Video[/url]
Sajnos nem tudom mi tortent de valoszinu, hogy a hegyrol gurulhattak le a szikladarabok.Evrol evre valtozik ez a part is de ekkora valtozasra nem szamitottam, eppen ezert eleg rosszul esett igy viszontlatni az egyik kedvenc partszakaszomat.
Nem is tudtam, hogy eredetileg ez a partszakasz nem ilyen volt! Ezzel együtt ez volt a mi kedvenc partunk, a sziklákon át lehetett mászni, és egy 10 perces nem túl megerőltető mászás után elénk tárult az "éden". Valami gyönyörű volt!