Ha közben befoglalt valaki két hetet, elvileg megeshet. Bár, ha jól értettelek egybe eleve csak a Dimitrába lett volna hely.
Amennyire belelátok nagyon próbálják hézagmentesen kitölteni a naptárat. Persze az is előfordul, hogy nem jól beszél angolul, aki a telefont fölveszi, és félreértett. A Platanosba az öreg nem is foglalkozik a mailekkel, csak a lánya. Az öregnek a zsebében a telefon, intézi szóban, a lánya meg ott sincs, csak otthonról mailezik. Ha nem jó az összhang simán odaigérhetik kétszer az apartmant, aztán este pedig eldöntik, hogy mi a jó nekik.
Gyanítom, hogy ez sok helyen hasonlóan van, mert sok apartmanház is több generációs családi vállalkozás.
Igen, valószinüleg egyre gondolunk, meggugliztam és vannak napágyaik, nem tudom hogyan működik ez ott, de szerinted használhatja bárki, ha fizet érte?Vagy fogyaszt valamit stb...
Ezt sajnos nem tudom. Elvileg nem lehetetlen, Görögország szerte sok helyen így működik. Gondolom, hogy attól függ mennyi napágyuk van és mennyire van kihasználva. Ha működik valami beach bár szerűség és lehet fogyasztani, akkor valószínűleg nem lesz akadálya.
Köszönöm a sok segítséget, a Kokkinos-ról van infótok? Oda foglaltunk végül, igaz még nem tudtam bankba menni előleget utalni....
Itt csak 30-tól van hely, de a férjem lefoglalt 2 éjszakát a Dimitrosban, érdekes hogy a Booking.com-on volt oda hely...
Egyszer már volt szó a Kokkinosról. Szikla2 olvtárs írt róla ITT. Mivel éppen elfogadhatónak írta lehet, hogy írnék neki privátban. Nekem egyébként tetszik a képek alapján, és jó helyen van.[/u]
Igen, tudom, hogy így működik, azért kérdeztem, hogy hátha itt is és te is megerősíted Na, majd kiderül.
(Megvan, hogy mit szerettem volna még kérdezni tőled, újabb agymenés:a hercegszántói határátkelőt néztük most ki...elvileg 0-24 nyitva van.Van valami tapasztalatod vagy infód róla?)
Bár titi68-tól kérdezted, mi eddig 3 alkalommal is használtuk már a hercegszántói határátkelőt.
Utoljára 2009-ben mikor Tolóban voltunk. Kifelé menet nem is volt problémás, nem volt előttünk senki, gyorsan átjutottunk. Hazafelé azonban késő este érkeztünk oda és elkezdtek "szórakozni" velünk. Női vámos volt és még a táskából is kiszórta a ruháinkat. Nagyon undorítóan viselkedett. Elég durva volt, hogy a görög-macedón-szerb határon simán átjöttünk és pont a honfitársaink keserítik meg a hazatérést. Amúgy gyorsan át lehet ott jutni mindkét irányba.
Szégyen vagy nem szégyen 2008 óta én még csak Röszkénél mentem/jöttem! Kifelé nem is kérdés, mert alig kellett várni. Visszafelé már 2* megszívtam, de mindkétszer csütörtök éjszaka jöttünk haza.
Nekem Debrecenből Hercegszántó nagy kerülő lenne, még Tompa is min. +1 óra. Normál esetben ennél nem hosszabb idő Röszke sem.
Erről egyébként az "Autóval Görögországba" topicban célszerű kérdezni. Neked még Horvátországon keresztül is érdekes lehetne!
Köszi az infót
Hogy hogy kiszórta???
(Amúgy kisebb kekeckedést átéltünk már a magyar oldalról, tavaly Tompánál is, igaz csak a csomagtartót nyittatták ki (gondolom ez a dolguk) meg volt olyan, hogy álljunk félre, aztán ott hagyott, mi meg nem tudtuk, hogy most mi van és el akartunk indulni, erre ránk kiabált
Hát nem tudom...én jobban szeretnék Tompánál átmenni, na majd átrágjuk ezt, hogy honnan jobb...Siófokról megyünk.Vagy ha a kutyát le kell adni anyósoméknak, akkor Szolnokról...)
Jó reggelt, megérkeztünk és nagyon jónak tűnik a hely, tegnap már tintahalaztunk,
Az idő sajnos eddig néma legjobb, nincs hideg de meleg se 10 perc nap aztán felhők a hegyek felöl, majd eső majd megint nap..tegnap egész nap ez volt és ma is így indul...mintha sarti felé jobban sutne...jellemző ez a kettősség ide vagy csak épp kifogtam? A tenger legalább 25 fokos több mint amire számítottunk, de az idő sajnos eddig...
Mi majdnem mindig julius 20 és aug. 20 között szoktunk menni valamikor, eddig még szikrázó napsütésben volt részünk. Gyanítom, hogy nem az általatok tapasztalt időjárás az általános, mert akkor nem lenne 25°C a víz! Sartiban is vannak a fórumról, írj oda és biztosan válaszol valaki!