A segítségeteket szeretném kérni a következõkben:
Július elején egyénileg szeretnénk Santorinire utazni. Sajnos a hazai charter szombatonként jár, ami nekünk nem jó. Tudtok valamilyen másik, jól bevált lehetõséget? Krétáról komppal? Esetleg Bécsbõl, Pozsonyból közvetlen járat?
Repülj Athénba és onnan Santorinire (belföldi járattal, vagy hajóval utazz), de Krétáról valóban sokkal rövidebb a hajóút. Bécsbõl a Lauda Air repül (https://www.laudaair.com/book/plan/DE/VIE_JTR.html).
Köszönöm a segítségeteket! Azt hiszem, a legolcsóbb megoldás marad: Apollon Travelnél first minute ár: egy hétre 100.000 forint az apartman, a repülõ és az illetékek.
Suzuki: én már most biztosra tudom, hogy nyáron a párommal Santorinire megyünk. Mivel ott az lesz esküvõnk
Szia! Ti mikor mentek a szigetre??? Szerintem jó választás az Apollontravel mert korrekt , megbízható iroda! Felejthetetlen esküvõtök lesz!!! Ha kérdésed van írj!
A többit még nem tudom, sajnos csak március végén jelennek meg az utazási irodáknál a repülõs ajánlatok. Mindenesetre két hétre szeretnénk menni, és ha sikerül olcsó utat találni, akkor a szülõket is kivinnénk egy hétre.
Szia! Nézd meg az Apollontravel honlapját- www.apollontravel.hu /Santorini árak és információk- mert ott már megtalálhatod az idei árakat!!! Ne várj márciusig a foglalással mert már júniusra is alig van szabad szállás!!!
Sziasztok!
Most foglaltuk le az Apollon Travelnél a 2 hetes Szantorini utunkat augusztusra. Elég kedvezõek még az árak. Szerintem is érdemes vele sietni.
Az Apollon-tól már kaptam árakat, de a repülõ sajnos rossz idõpontban megy: július 7-én éjszaka. Az esküvõ pedig délután lesz. Így a szüleink, akiket egy hétre szeretnénk elvinni, sehogy sem tudnának jelen lenni a ceremónián. Most arra várok, hátha más utazási irodáknál más idõpontban is lesz gép.
Nekünk is jobb lenne, ha nem kellene egy héttel az esküvõ elõtt kiutazni. Biztosan nagyon fogok izgulni, és nem tudnám igazán élvezni a nyaralást. Kellemesebb lenne, ha 2-3 nappal elõtte utaznánk ki, és az esküvõ után lenne két nyugodt, boldog hetünk.
Nagyon nagy segítség lenne (nem csak nekem, hanem a többi nyaralni vágyónak is), ha felkerülne ide, amikor újabb utazási iroda jelenik meg nyári ajánlattal.
Az utazás vásárt is érdemes szerintem megvárni, biztosan ott is lesznek jó akciók.