Mit vigyünk magunkkal?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 58 59 60   >
Üzenet
  Myra | #32834 Üzenet | 2007-06-24 20:58:22 | Válasz a #32830. hsz-ra
Dóra, szerintem ne aggódj, nem sok, Ti hárman vagytok. Nekünk van egy nagy(obb) bõrönd, egy kisebb plusz 1 napernyõ. A buszra fel pedig csak egy kisebb táska.
  Dobodora | #32836 Üzenet | 2007-06-24 21:04:01 |
Ennyi most feladtam. Ezek már kellenek. Nekünk nem a ruha a sok, hanem az egyéb lom (kamera, tisztálkodási és konyha motyók stb).
  Myra | #32839 Üzenet | 2007-06-24 21:16:46 | Válasz a #32831. hsz-ra Előzmény #32831
Csutek, az jó, én a fényképezõgépet ritkán használom, ezért kell pakolásnál jobban figyelnem rá.
  Csutek | #32845 Üzenet | 2007-06-24 21:29:08 |
Én szinte mindenhová viszem a gépet. Digitális, elfér a kis táskámban a papírokkal együtt. Szerintem Te se pakold a bõröndbe. Jó ha kéznél van.
  Vojandi | #32852 Üzenet | 2007-06-24 21:59:32 |
Myra! Ne tegyél értéket a bõröndbe (se fényképezõt, se mást), az legyen mindig a hónod alatt a "kézipoggyászban" (nálunk hátizsák többnyire). Persze, ha autóval mentek, más a helyzet, de repülõs útra (és talán még buszosra is) ezt javaslom.
  Kobobe | #32859 Üzenet | 2007-06-24 22:46:48 |
Sziasztok !

Papírzsepit vigyetek!!!! Nagyon drága.
  Csutek | #32861 Üzenet | 2007-06-24 22:53:38 |
Nálunk az nem maradhat el. A fiam asthmás és mindentõl folyik a nózija. Igaz, tengerparton jobb a helyzet.
  H.apci | #32863 Üzenet | 2007-06-24 22:57:19 |
„Mit vigyünk magunkkal?”
Még szerencse, hogy korábban a szúnyogügyet alaposan kitárgyaltuk… Na, mit felejtettünk itthon? Hát persze; a szúnyogriasztót! icon_rolleyes.gif (És csak azt!) Még szerencse, hogy Toloig csak egy szúnyoggal találkoztunk Nafpaktosban, de az nem volt hosszú életû… S aztán jött a csoda: Toloban a szobánknak tartozéka volt egy asztali elektromos szúnyogriasztó! icon_eek.gif Meghatódtam… Hatásos volt, egyetlen csípést sem kaptunk! Hazafelé a tranzitszállásunk Makrigialosban volt, ahol a szobában nem volt szúnyog (igaz, a klíma miatt zárni kellet az ablakot (elektromos érzékelõ volt rajta – ügyes! icon_confused.gif ), de este a taverna teraszán jött az invázió! Rengeteg szúnyog jött egyik percrõl a másikra sötétedés elõtt. icon_evil.gif A személyzet csodát tett: percek alatt minden asztal alá tettek egy-egy füstölõ spirált, az asztalra meg egy kis fáklyát, s a szúnyogok eltûntek. Megúsztuk… icon_lol.gif
  Csutek | #32864 Üzenet | 2007-06-24 23:06:02 |
A családomban csak a férjemért rajonganak a szunyogok. Neki tök mindegy, hogy 1 vagy 100 szunyog garázdálkodik a szobában, reggelre dagadtra csípik.
Mivel indulás elõtt egy hónappal kezdek pakolni, a következõ a sorrend: könyvek, utinapló, szunyogriasztó, stb...
Mivel nõbõl vagyok, kicsit önzõ is vagyok. Csak a személyes szükségletem után következik a szunyogriasztó. De sohasem feledkezem meg róla. Szeretem, ha a férjem vezet, ezért óvni kell a vérszopóktól. icon_wink.gif
  Dobodora | #32865 Üzenet | 2007-06-24 23:18:03 |
Most már mi is betettük a szúnyogriasztót. Köszi.
  Farmin | #33223 Üzenet | 2007-06-27 02:42:05 |
sziaszttok!!ÉN 2hét múlva indulok Thesszalonikibe és környékére és vadkempingezést tervezek!!MIk a tapasztaltaok?A rendõrök nagyon keresik a vadkempingezõket?LÁttatok másokat is esetleg vadkempingezni vhol Görögben?Szerintetek elég egy hálózsák vag szükséges a sátor is?bár ettöl a szunyogos dologtol beijedtem...tényleg mindenhol annak szunyogok mert mikor párszor horvátba voltam ott nem nagyon voltak!?
Tapalasztaitokat elõre is köszönöm icon_biggrin.gif
  Barbageorgopulosz | #33228 Üzenet | 2007-06-27 09:09:26 |
farmin írta:
sziaszttok!!ÉN 2hét múlva indulok Thesszalonikibe és környékére és vadkempingezést tervezek!!MIk a tapasztaltaok?A rendõrök nagyon keresik a vadkempingezõket?LÁttatok másokat is esetleg vadkempingezni vhol Görögben?

Én úgy hallottam, hogy nem nagyon értékelik a vadkempingezést odakint. icon_confused.gif A Halkidiki amúgy ideális helyszín lenne hozzá. Sani Beach -en nagyon szuper kempinget láttam. A szúnyog témáról pedíg annyit, hogy
tíz éve járunk ki, de engem még nem csípett meg szúnyog. icon_wink.gif
  Kobobe | #33289 Üzenet | 2007-06-27 14:39:02 |
Sziasztok

Szúnyogból idén van bõven kinn, de a szobában megvédett az elektromos riasztó amit vittünk.
Az elsõ esti pálmafa alatti fényképezkedésem eredménye 5 csípés volt icon_sad.gif
  Bonnek | #33302 Üzenet | 2007-06-27 16:20:09 |
Sziasztok!Mi ma jöttünk haza Platamonból.Nagyon jó idõnk volt,még éjszaka is rövid cuccokban flangáltunk.A buszra mi felvittük a melegítõ alsó-felsõt,ezt el lehetett rakni a fejünk felett levõ poggyásztartóba.A lábunknál kaja pia hûtõtáskában,plusz az értékeink kistatyóban.A cuccokat be lehet tolni az ülés alá.Nyakpárnát az Intersparban lehetett venni az Árkádban,de csak 1-hez jutottunk hozzá,úgy szétkapkodták.Amúgy 500-ért vettünk végül.Nekünk nagyon bejött a gyékény+lepedõ mint strandkellék,ezt egybetekertük és fel a csomagok mellé.A törölközõ nagyon megkeményedik.Vigyetek szúnyogriasztó sprayt az esti barangoláshoz,mert este baromi sok szúnyog van a part mellett.Még ami fontos!Aki kavicsos partszakaszra megy ,vigyen magával szörfcipõt,mi az utolsó pillanatban vettünk az Auchanban,999.-ért.plusz még egy búvárszemüveg,nem kell márkás, a célnak megfelel bármelyik,fantasztikus világba lehet belecsöppenni,ha lebuksz a víz alá,a cipõben pedig a sziklás részekre is el lehet menni,ahol kagylók,rákok ,korallok és sünik vannak.Sõt még egy tengeri csillaggal is találkoztunk,gyönyörû!1 medúzát láttunk,a fiúk kihalászták a búvárszemüveggel/még erre is jó/így közelebbrõl is megvizsgálhattuk.Platamonban iható a víz,gyógyszert vittünk egy rakattal,hál'Isten nem volt rá szükség.Erõs napkrém is kell,mert úgy éget a nap a parton hogy szinte fáj.Mondjuk ez 45 fokban volt.Most hirtelen ennyi,üdv mindenkinek
  Banyaveron | #33377 Üzenet | 2007-06-27 22:29:43 |
hát télleg jól kifogtátok szegények a meleg rekordot
ebben nem irigykedem én kicsit enyhébbet remélem augsztusra icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 58 59 60   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu