Szia! Nem pont ott leszünk, mert mi Toroniba megyünk, de elvileg sokszor át fogunk látogatni. A csütörtöki piacot mindenképp meg akarom nézni. Mi aug 29-től leszünk Toroniban, meg a környékén megtalálhatók két hétig. De mivel nagyon pici, ezért sok helyre el akarunk menni.
Szia! Nem pont ott leszünk, mert mi Toroniba megyünk, de elvileg sokszor át fogunk látogatni. A csütörtöki piacot mindenképp meg akarom nézni. Mi aug 29-től leszünk Toroniban, meg a környékén megtalálhatók két hétig. De mivel nagyon pici, ezért sok helyre el akarunk menni.
A csütörtöki piac egész napos, vagy pedig a kora reggeli órákban van?
Szia!Mi idén megyünk először Marmarasba, de az infok alapján úgy tudom, hogy délután 3 óráig tart a piac. Akikkel eddig beszéltem, mindenki azt mondta, hogy kihagyhatatlan!!!!
Mi a házi cipurora fenjük a fogunkat!
Üdv:Adri
Azt is mondják, hogy megéri korán kelni és aranyat lehet találni:) Szóval mindenképp délelőtt érdemes. Kíváncsi leszek, ilyen piacon még sosem voltam:)
És tudja valaki, hogy ezen a piacon szoktak alkudni, vagy erre nem divat? Én nem szeretek alkudni, de vannak olyan helyek, ahol megsértődnek, ha nem teszed.
Túl korán azért nem kell menni! Egyébként tényleg nagyon szuper! Lent van a kikötőnél. Ez már maga egy hangulatot ad neki. Ahogy leértünk, az első árus már kinálta is a 3 centes kis müanyag pohárban a Cipurrót, ami tényleg nagyon finom volt! A piac sokkal nagyobb volt, mint reméltem. Stavroson is volt piac, de csak fele ekkora. Alkudni persze, hogy lehet, mint minden piacon. Szerintem nagyon jó kis délelőtti program!
Túl korán azért nem kell menni! Egyébként tényleg nagyon szuper! Lent van a kikötőnél. Ez már maga egy hangulatot ad neki. Ahogy leértünk, az első árus már kinálta is a 3 centes kis müanyag pohárban a Cipurrót, ami tényleg nagyon finom volt! A piac sokkal nagyobb volt, mint reméltem. Stavroson is volt piac, de csak fele ekkora. Alkudni persze, hogy lehet, mint minden piacon. Szerintem nagyon jó kis délelőtti program!
Sziasztok! Na örülök hogy azért van aki még megy Marmarasra:)
Szerintetek mennyi költőpénzt kell vinni egy hétre? Fejenként?van aki 6-800 eurót mondott, önellátók leszünk de bevallom őszintén nekem annyi nincs, sokallom kicsit.
adrikanemeth, jó nyaralást, aztán várjuk a beszámolót meg a képeket!
Szerintem az eszméltetlenül sok. Bár attól függ, hogy hol eszel. Ha minden reggel, délben, este étteremben, na akkor kell. Én kb. 500 EUR visszek kettőnknek a férjemmel, meg persze elég sok tasakos kaját. De a költőpénzből szeretnék sokat visszahozni. Jah, és két hétre megyünk:) Általában azt szoktuk csinálni, hogy bevásárolunk egy-egy nagyobb boltban, Lidl, ilyesmi, friss kenyeret meg a helyi pékségben aztán pedig minden este vacsora egy étteremben. Nem szervezett fakultatívokra megyünk, mert az sokkal drágább, hanem a helyiekkel, mert az még sokkal jobb is.
Mi egy hónapja jöttünk haza Marmarasról. A 6-800 euró szerintem is tulzás. Persze mindenkinek más az igénye. Na persze az is nagyban befolyásolja, hogy hány fakultativ programot terveztek. Hová szeretnétel elmenni? Esetleg autót béreltek? Mennyire merültök bele a vásárlásba? Igen, ennyit is el lehet költeni, sőt többet is!
Szerintem a reggelit meg lehet oldani a Szuper Marketből. Friss péksütemény, joghurt, esetleg itthonról egy kis szalámi. A dobozos Tzatziki nagyon finom. A 250 gramos 2,20 - 2,80 eruró. Két személynek bőven elég. De gazdaságosabb a nagyobb kiszerelés. A hütőben pedig eláll. Szépen megteritve, a teraszon elfogyasztható és nagyon hangulatos is. Napközben gyros, fánk, egy kis gyümölcs. Vacsi pedig bőven meg van 2 személyre 25- 30 euróból. Mint mondtam, embere válogatja. Ez az én véleményem.