azokat kérdezem akik idén a mediterrán tombolával utaztak , milyen volt ?? tapasztalatok ??
azt hiszem vio volt kefalónián, élménybeszámoló ??
üdv
gémike
Szia
Igen, jól emlékszel. Ha tehettem volna és saját magam választok apartmant biztos, hogy nem a Helena's választottam volna Kefalonián( Svoronata). Nem az apartmannal voltak problémáim, csak nekem túlságosan is nyugodt helyen található. Ez a mediterrán tombola egyetlen hátránya, de ennyi pénzért, repülővel biztos, hogy nem jutottam volna el Kefaloniára:lol Az idegenvezetőt az érkezéskor a reptéren, majd másnap a tájékoztatón végül hazafele a reptéren láttam csak. Szerencsére nem volt rá szükség.
Helló!
Mi is Kefaéonián voltunk a mediterrán tombolával. Mi Lassiban voltunk a Tzivras Apartmanban. Minden jó volt. Csak az egy hét kevés erre a csodás szigetre. Az idegenvezetőt mi is csak érkezéskor és távozáskor láttuk.
2009-ben is ezzel az akcióval voltunk nyaralni, akkor Korfun. Igazából teljesen arra kell számítani, mint egy teljes árú nyaraláskor, csak sokkal kedvezőbb áron
valamelyik fóumon olvastam hogy a Tzivrassal valaki nem volt megelégedve , egyszerűen berendezett apartman ,alap felszereléssel ,
vélemény róla ??
jó lenne ha mi is Kefalóniát kapnánk . (voltunk zakin és átmentünk kefalóniára és nagyon tetszett )
te sem voltatok hajós programon ?? az ibusznak van egy barbecues hajókirándulása és az érdeklene milyen, megéri.-e ?? 55 euro/fő
Sziasztok!
Bocsi, régen kukkantottam ide be. Nem tudom mikortól lehet foglalni, de ha jól emlékszem valamikor márciusban jön ki az új prospektus. Mi is már áprilisban foglaltunk.
Én is olvastam a Tzivrasról negativ kritikákat. Mi négy személyes apartmanban voltunk egy baráti párral. Két hálószoba, egy pici fürdő zuhanyzóval, wcvel. Nem valami modern a felhozatal, pl. nincs mikró. A takarítás pedig érdekes. Hétfőtől csütörtökig semmi, aztán meg két naponta. Szerintem épp, amikor kedvük van hozzá.
Nem fizettünk be semmilyen fakultatív programra, inkább béreltünk autót négy napra. Eredetileg terveztünk hajókirándulós napot, de aztán nem fért bele az egy hétbe.
Kedves Eiga!
Csak segítségül: tallért priviben éred el legkönnyebben, a fórumban nehezebb lesz, ha nem néz be, elveszett az időd és az energiád!
Homokos tengerpartnak erősen javaslom a következőket: Paralia, Olimpic Beach, Stavros, Nei Pori. Szép, görögös helyek, garantáltan tetszeni fognak, közel a strand is és nincsenek emelkedők és távolságok, mindenképpen látogasd sorra, ha megvoltak, írok még újabbakat.
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv: Kónyu[/b]
Én voltam Sartiban,és igen,nagyon szerettem,de el kell mondani,hogy a part majdnem végig inkább durva szemcsés,és belesüpped a lábunk...csak a beach részen tisztán homokos,az pedig jó másfél km-re van a várostól.
Sarti beach-re gondoltam én is, az homokos, de mi oda nem jartunk, mert az öblök ezerszer jobbak voltak, fent laktunk a templomnál, oda nagyon kozel voltak az öblök. A beach engem nem vonz. Idén Toloban sem a beachre jártunk.
Sari amúgy kicsi, nem nehéz bejárni, Toló még kisebb. Mindkettot imadom
Szia Eiga! Kónyunak most igaza van,mert tényleg nagyon ritkán járok ebbe a topicba,most csak véletlenül néztem ide be.Általában mindig csak ott vagyok ahol pont aktuális a dolog.Azért priviben bármikor elérsz és tudok neked tanácsot adni pl Nei Poriról és Sartiról. Mi még csak itt voltunk Kefalónián kívül.Nekem is bejött tavaly Sarti,csuda jól éreztük magunkat.Jövőre lehet hogy a véletlen Tombolára bízzuk magunkat egy repülős úttal.Most ez a legvalószínűbb!!!
Ha már itt vagyok szeretném kérdezni hogy tud-e valaki olyanról hogy az Ibusz Mediterrán Tomboláján a repülős utaknál valaki repült-e az Olymposi és Sarti részre.Ugyanis ide nem akarnánk repülni,de nem akarnám ki se zárni pénzért.Nem gondolnám hogy erre a két helyre is repültetnének,de azért jó lenne ha megerősítene ebben valaki!Köszönöm
Én is jövőre a Mediterrán Tombolában gondolkozom ,repcsi plusz apartmann.(úgy néz ki tuttira ez lesz, ha csak nem nyerek a lottón )
Felhívtam az Ibuszt és ott azt a tájékoztatást kaptam ,hogy Málta nem az ő útjuk , más iroda útját értékesítik tovább (szerintem ez kizárható )
Olimposzi riviéra ,oda meg Thesszalonikiig kell menni repülővel és onnan a transzfer , azt mondták hogy oda menetrendszerinti járat megy ,ugye azt jó előre le kellene foglalni .tehát ez is kiesik. Marad még Bulgária ,én abban bízom hogy mivel ez most eléggé felkapott ,szerintem ott nem marad hely .
Én legalább is így próbálok taktikázni ,
marad ugye az 5 sziget , zaki,kefalonia, korfu,kréta ,rodosz ,
mivel már szerencsémre mindegyiken voltam ,nagy meglepetés nem érhet,
mindegyik gyönyörű, mi egy 2,5 évessel mennénk ,ezért fontos a repcsi.
mi július vagy augusztaban mennénk .
Nem szeretnék még a két hely kizárásáért plusszban fizetni.