Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 241 242 243 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Ginaaa79 | #125340 Üzenet | 2010-02-05 19:22:58 |
Velünk is volt, hogy nem tudott mindenki alkalmazkodni a többséghez, mégis az ő akarata érvényesült. Vele/velük nem is forszírozzuk már a közös kirándulgatást, habár velük tényleg csak 1-1 napokra mentünk, de elég is volt....
Sancho tavaly hol voltál? Mi 2,5 éve Paralián kifogtunk egy esős napot, ami hónapok óta nem volt.... Másnap se volt valami szuper idő. Csak arra szabad gondolni, hogy szép meleg lesz végig:)
  Gudli | #125341 Üzenet | 2010-02-05 19:27:30 |
Pont erről beszéltem. Előre le kell zsirozni mindent, hogy később senki ne érezze rosszul magát. Ne legyenek sértőtédek abból, ha valakinek nincs kedve valamihez. Nem szabad egymáshoz láncolnli magunkat. Én is szeretem jó előre megtervezni a nyaralást. Szeretek felkészülve menni. Tavaly pl.amikor Neos Marmarasra mentüntünk, annyi infót begyüjtöttem, hogy mkor odaértünk, úgy éreztem, mintha már jártam volna ott korábban is. Nem is ért semmi negativ meglepetés. Sőt a vártnál sokkal-sokkal jobb volt.
  Emica | #125342 Üzenet | 2010-02-05 19:37:23 | Válasz a #125308. hsz-ra Előzmény #125308
Na,ez egy ismerős történet.
Elnézést a moderátoroktól,de témába vág.
Én tavaly Parálián jártam hasónlóan.
Pont alattunk lakott egy idős házaspár a viszonylag fiatal,15 éves fiúkkal.
Na,reggel mindig a családapa hangjára keltünk,este meg arra nyugodtunk.Gyakorlatilag az erkélyen éltek. Ami érdekes,h bármennyiszer mentem el az aoartmanunk előtt,mindig köszöntünk egymásnak,de az arcát soha nem figyeltem meg.Csak azt láttam,h szemüveges. Aztán egy nap, (a nyaralás végefelé) épp megpróbáltam az 1 nm-re eső medúzákat összeszámolni,ami szerintem minden egyéni rekordot megdöntött icon_smile.gif, de valaki rámköszönt,akinek a hangja ismerős volt. Na,a lakosunk volt,szemüveg nélkül, Ő is a medúzákat számolta.
De a feleségét valamivel odaragasztották a székhez,mert szerintem a tengert sem látta.
Nem akarok senkit se bántani,de inkább vegyenek ki egy kis kunyhót itthon,a különbözetet meg küldjék el nekem,legalább 2 hetet maradhatok.
Ennél rosszabb is van. Amikor valakinek hihetetlen összegű vagyona van (több 100 millió),de életében nem volt még nyaralni.
Na,én nem irigykedem,de szerintem aki nem tudja élvezni a munkája gyümölcsét,az nem érdemli meg azt a rengeteg pénzt.
Ráadásul 2 szinű.
A helyi egyházra évi 1 milliót költ,közben az alkalmazottait az utolsó leheleteig kizsigereli.
Mégis ő a valaki.
Jaj,nem vagyok a dolgozója,a lány velem egyidős. Egyszer gúnyosan megjegyezte nekem még diákkoromban,h miért dolgozok nyáron,(még sulis voltam),mondtam neki,azért h elmehessek aug-ban sátorozni.
Kiröhögött.
Bezzeg a lányai nemdolgoztak,de nem ismentek sehova. Akkor ki járt jobban?
És sajnosaz ilyen családban felnőtt gyerekek szinte mindendől kimaradnak...
űSzóval ez egy jó példa arra,hogy attól,h valaki gazdag,még nem biztos,h mindenük megvan.
Kiskoromban irigyeltem a lányokat,mostmár sajnálom Őket.
Bocsi a kicsit
off
témáért,de szerintem tanulságos.
  Sancho.dl | #125348 Üzenet | 2010-02-05 21:23:28 |
Ginaaa!

Tavaj Asprovaltában voltam. Eddig mindig úgy mentem Göröghonba, hogy július vége-augusztus eleje... Kinn ünnepeltem a szülinapom... Azonban észrevettem, hogy nagyon soká jön el az indulás napja és mikor hazajövök lassan vége a nyárnak. Ezért elhatároztam, hogy előbb megyek... Tavaj nem jött jól ki, mert nagyon esős és hideg nyarunk volt icon_sad.gif Az indulásnapján is hüsi volt és útközben nagyon esett az eső... Így még sosem utaztam icon_sad.gif Előre féltem, hogy mi lesz. Másnap este 6 óra körül állt el az eső... Akkor indultam el felfedezni a környéket. Minden csupa víz volt, embert alig lehetett látni... Másnap aztán kisütött a nap, de még nem volt olyan jó idő. Inkább béreltem egy autót és elmentem kirándulgatni a környékre. Egy a parton dolgozó hölgy mesélte, hogy előtte két hétig, azaz két turnuson keresztül folymatosan esett az eső...
Na nekik lehetett csak nagy csalódás a görög nyaralás... Egész évben ezt várják...
Remélem idén jó meleg lesz és esőt csak a zuhany alatt látok. Kívánom ezt midnenkinek, hogy végig a nyaralás alatt csodálatos idő legyen!!!!
  Sancho.dl | #125349 Üzenet | 2010-02-05 21:26:02 |
Gudli!

Ezzel én is így vagyok. Igyekeszem minél több midnent megtudni, hova érdemes menni, mit érdemes felkeresni. Így aztán könnyebben megy a nyaralás icon_smile.gif
  Ildima | #125360 Üzenet | 2010-02-06 07:53:50 |
Sziasztok!
Sokat olvasgatom a fórumot, már évek óta. Mi is lekötöttünk az Aeolus utazási irodánál egy ap. Indulunk július 13-án. A Sokratis studió lakásokban lesz a szállás. Tud valaki erről a szállásról valamit, vagy esetleg lakott is ott?
Először megyünk Sarti -ra. Voltunk már Korfun, Vrasnán (3x) Asprovaltán és Stavroson. Nagyon szép helyek, de most máshová szerettünk volna eljutni icon_lol.gif Reméljük idén is jó időnk és pihentető nyaralás vár ránk icon_wink.gif
  Ginaaa79 | #125361 Üzenet | 2010-02-06 08:09:43 |
Sancho! 2,5 éve én is Görögországban ünnepeltem a szülinapom:) Jó így nyáron születni, mert sok helyen ünnepelhetünk, ha épp akkor nyaralunk:) Mondjuk én direkt sosem szerveztem a szülinapomra. Most épp lekésem, de nem baj végülis.
Sajna az időjárás kiszámíthatatlan. Sajnálom azokat, akik kifogták azt a 2 hetet...
Én mindig úgy vagyok, hogy nyáron mindegy milyen az idő, csak amikor nyaralok, meg azon a helyen jó idő legyen...
Én is próbálok utánanézni Sartinak, igaz akikkel megyünk voltak 2-3x. Ezt a fórumot is tervezem elolvasni az elejétől...
  Judith77 | #125363 Üzenet | 2010-02-06 10:08:08 |
Mi szeptember végén megyünk Sartira, dupla szülinappal
férjemé és az unokaöcsémé is akkor lesz.
Na, azért van jó is a családos nyaralásban is, ez jó buli
lesz.
  Lililuca | #125364 Üzenet | 2010-02-06 10:37:46 | Válasz a #125363. hsz-ra Előzmény #125363
Szia!

én csak annyit tudok a Sokratisról, hogy tavaly lett felújítva..szóval szerintem jó választás icon_biggrin.gif
Nekem ez az apartman tetszik legjobban az Aeolus sartis kínálatából..
  Ildima | #125368 Üzenet | 2010-02-06 12:03:53 | Válasz a #125364. hsz-ra Előzmény #125364
Köszönöm!
És ha kérdezhetnék, hogy a parton lehet -e bérelni napernyőt , napozó ágyat, vagy vigyünk saját ernyőket?
Megköszönöm a felvilágosítást. icon_lol.gif
  T.Márta | #125369 Üzenet | 2010-02-06 12:06:12 | Válasz a #125348. hsz-ra Előzmény #125348
Sancho!
Mikor volt ez az esős idő? remélem nem abban az időben mikor mi megyünk ! Az borzasztó erre várunk hónapokon keresztül és akko r esne! nem díjaznám. Igaz nekünk még egyszer sem volt ilyen szakaszunk , szerencsére!
  Kristi | #125370 Üzenet | 2010-02-06 12:09:00 | Válasz a #125369. hsz-ra Előzmény #125369
konkrétan? két éve szeptember végén voltunk 2 hétre ,végig esett talán 2-3 nap volt mikor tudtunk fürdeni.Nagy szívás volt hiszen a ruháink sem tudtak megszáradni icon_cry.gif
Viszont ez volt az első és remélem utolsó ilyen nyaralásunk icon_lol.gif
  Csilla86 | #125371 Üzenet | 2010-02-06 12:47:20 | Válasz a #125335. hsz-ra Előzmény #125335
Sziasztok.Rettentő nagy dillemában vagyok és segítséget szeretnék kérni.Szóval én még soha nem láttam a tengert icon_rolleyes.gif A párommal azon tanakodunk,hogy Sarti VS. Zakyntos Laganas.Olyan helyre szeretnénk menni,ahol nyugodt a környezet,nagy állatvilága van illetve szép tengerpartja és tiszta a vize.Bár az éjszakai életet sem vetjük meg.Tehát röviden: icon_biggrin.gif Nyugalom de mégsem icon_smile.gif Help me.Köszönöm
  Vicosz | #125377 Üzenet | 2010-02-06 14:08:16 |
SARTI
  Csilla86 | #125378 Üzenet | 2010-02-06 14:18:53 |
Már mind a két helyen jártál????????
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 241 242 243 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu