Nekem a telefonomra van beállítva,hogy a miskolci időjárás mellett mutassa a Zakynthos-it is. Mostanában tért vissza oda is a kellemesebb idő,nemrég szörnyű 5-6fok volt napközben,nem tudom hogyan tudták elviselni
Én már számolom a napokat
Sziasztok! Ha jól látom a foglalási listán, én leszek a szomszédotok. Üdv.Nektek. Egerben szállok fel egyenlőre egyedül de lehet, hogy jön velem a lányom.[/b]
Sziasztok
Zakynthoson milyen déli gyümölcsfák vannak és mennyi?(citrom,narancs,banán)nem azért kérdezem mert szedni akarom a termését,csak tetszenek nagyon.
illetve a repülötértől milyen messze van a Georgina/Villa Mari apartman?Taxi mennyiért visz el a reptérröl?gyalog is megoldható talán?
köszi
Szia hp20!
Csak annyit tudok neked mondani, hogy a taxi árát még az indulás előtt le kell fixálni a sofőrrel (nekünk legalábbis ezt mondta anno az idegenvezető). Hivatalosan meg van szabva, hogy hova maximum mennyiért szabad szállítaniuk.
Sziasztok
Zakynthoson milyen déli gyümölcsfák vannak és mennyi?(citrom,narancs,banán)nem azért kérdezem mert szedni akarom a termését,csak tetszenek nagyon.
illetve a repülötértől milyen messze van a Georgina/Villa Mari apartman?Taxi mennyiért visz el a reptérröl?gyalog is megoldható talán?
köszi
Szia!
Mi rengetek citrom és fügefát láttunk. Narancs és banánfát nem. Illetve mindenhol Olivafa van.
Hello Mindenkinek!
Ibéria apartmann van tervbe a második turnussal jó idő reményében.
Aki ismeri a szállást, a 8-as vagy a 12es szoba a jobb?
A 8asnál láttam h körül van paravánozva a terasz, ami tuti. De a 12esnél csak az egyik felén látok paravánt.
Tud valaki ebben segíteni?
Csak mert a 12es szoba jobban bejönne. Csak utálnám ha valaki a teraszomon mászkálna. Gyors válaszra várva előre is köszönöm!
Tavaly a 8-as szobában voltunk a párommal.
De én a 7-t szerettem volna, mert annak voltak olyan ablakai, amik a tenger felé néznek.
De szerencse a szerencsétlenségben, hogy azt előlünk lefoglalták, így maradt a 8-as. És nem bántuk meg. Pont ez miatt, hogy teljesen le van paravánozva a terasza mind a 2 oldalról.
A 7-nek (és gondolom a 12-es a másik épület emeletén van) a terasza pedig körüljárható. Így mikor ezt máglattam, hát még jó, hogy azt már nem tudtuk lefoglalni.
Tavaly a 8-as szobában voltunk a párommal.
De én a 7-t szerettem volna, mert annak voltak olyan ablakai, amik a tenger felé néznek.
De szerencse a szerencsétlenségben, hogy azt előlünk lefoglalták, így maradt a 8-as. És nem bántuk meg. Pont ez miatt, hogy teljesen le van paravánozva a terasza mind a 2 oldalról.
A 7-nek (és gondolom a 12-es a másik épület emeletén van) a terasza pedig körüljárható. Így mikor ezt máglattam, hát még jó, hogy azt már nem tudtuk lefoglalni.
Egy szó, mint 100, én a 8-t ajánlom.
Kata
Szia!
Mi is az Ibériába megyünk, 7,8,9,és 10.szoba van nekünk foglalva.
Néztem a fotóalbumodat,de ott nem volt kép az apartman belsejéről.
Ha készítettél róla,szívesen veszem
Szép napot
Ancsa
Különösebb képet nem tudok elküldeni, mint amit a katalógusban látsz.
Ugyanolyan képeket fényképeztem én is, így nem látom értelmét feltenni.
Annyi eltérés, hogy én a nagy pakolás közben fotóztam, a kupit.
Nekem annyi a meglátásom, így utólag, hogy ha legközelebb mennék oda, akkor tuti, hogy a Georginába foglalom a szállást.
De azért az Ibériával sincs semmi baj, szép, és nyugodt helyen van.
Igazából ha jól belegondolok,akkor egy sátorban is ellennék egy ilyen szép szigeten
A csapat másik fele a Georginában lesz, Te miért választanád inkább azt? Sokan a medence miatt,de ha tengernél vagyok,akkor nem érdekel a medence
Azért választottam volna azt, mert oda minden sokkal közelebb esik, nameg az id. is ott lakott, ha volt valami kérdésünk, nem kellett volna percekig a dög melegben sétálni, meg szerintem sokkal fiatalosabb azaz apartman.
De tényleg semmi baj az Ibériával, a maga csendességében.
Köszi a válaszokat!
Hát ha a 8ast ajánljátok inkább, akkor megfontolom, mert eddig a 12es tűnt szimpinek. De az is csak azért mert nyugisabb, s nem kell a szomszédot hallgatni. Viszont a 12es teraszának meg az egyik oldala nyitott, ami szintén zavarna.
Végülis tökmindegy, nem a szoba miatt megyek, csak ha már lehet válogatni
Abban tud valaki segíteni, hogy milyen itt a part, mert nemigen dícsérik. És ha tényleg nem a legjobb ,akkor hova érdemes ellátogatni fürdés céljából.
Helyi buszok egyébként közlekednek itt a szigeten?
Csak mert fakultatív programoknál nem csípem, h megszabják hol mennyit legyek.
Azért választottam volna azt, mert oda minden sokkal közelebb esik, nameg az id. is ott lakott, ha volt valami kérdésünk, nem kellett volna percekig a dög melegben sétálni, meg szerintem sokkal fiatalosabb azaz apartman.
De tényleg semmi baj az Ibériával, a maga csendességében.
Kata
És valami járművet béreltetek? Ha igen,milyen áron, és inkább motort vagy autót ajánlanál? Bár gondolom hogy nálunk ez is az is lesz,12 ember nem lehet egyforma
Schumy77!
A part hibátlan.Nem tudom a képeimet is nézted-e vagy csak a beszámolót olvastad,de tiszta,lassan mélyülő a part.Legalábbis 2008-ban mikor voltunk,az volt.Képeim itt is vannak: www.zante.gportal.hu 2008-ban keresd Tünde képei 302 db)