Szia.
Szerintem menjetek el,mert nagyon szép Kefalónia.Mi tavaly voltunk ,és szintén az Anna apartmanban,szerintem jó helyen van,és nem rossz apartman!!Nekünk nem volt vele semmi problémánk, nagyon jól éreztük magunkat.Ha érdekel még valami,nyugodtan kérdezz,amiben tudok szívesen segítek.
üdv.
vaesz!
Úgy tudom, a Grandnak nem nagyon szokott lenni last minute-ja (én magam nem néztem, de valaki anno ezt írta).
Feri!
Az Anna egyetlen "baja", hogy a főutcán van, pl. ha néhány ottani utastársunk épp a teraszon evett-ivott, amikor arra sétáltunk, nem tudtuk, rájuk köszönjünk-e, mert nem biztos, hogy örültek volna neki. De lehet van, akinek ez bejön.
Én a Hermest ajánlanám, de a Ranieri is jó helyen van.
A Ranieri estében én azt tanácsolom, hogy ha lehet a földszinti apartmanokat hagyjátok ki. A bejárati ajtó egyenlő az erkély ajtóval maga az apartman nagyon kicsi. Az ablak alatt van egy kis asztal meg 2 szék és ha az első apartmanban laktok akkor mindenki "átgyalogol" rajtatok, mert ugye nincs erkély csak egy nagy hosszú folyosó. Ezek a hátrafelé néző apartmanok. Igaz egy nagyobb társaságnák egyszerűbb esténként összegyűlni beszélgetni. De ha csak ketten vagytok....(meglátogattunk ott ismerősöket innen a tapasztalat). Az emeleti szobákkal viszont meg volt elégedve mindenki. A Hermest én is csak ajánlani tudom, nekünk bejött.
Kriszti, Kónyu köszi!
Az a baj, hogy épp munkahely váltásban vagyok, ezért nem tudom csak úgy lefoglalni a szállást. (az új helyen mégsem kezdhetek úgy, hogy bocs két hónap múlva kellene két hét szabi) Ezért lehet, hogy lecsúszunk a Grandos szállásokról (főleg a Hermésért fájna a szívem) de lehet, hogy helyben is találunk valamit. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? (bár bevallom, jobban szeretem, ha már van szállásunk, és úgy megyünk ki)