A 12-es,azért csak 1 helyen paravánozott,mert nem 2 oldalról van szomszédod csak 1 oldalról.Tehát amelyik oldalról nincs szomszéd paraván sem kell,mert nem zavar senki.
Igen,az ágy komoly,a prosiban lévő lépek nem hazudnak!!Nagyon korrekt kis apartman.A helyi buszokat sajna nem tudom,mi kocsit és robogót is béreltünk,ezekkel jártuk be a szigetet.
És valami járművet béreltetek? Ha igen,milyen áron, és inkább motort vagy autót ajánlanál? Bár gondolom hogy nálunk ez is az is lesz,12 ember nem lehet egyforma [/quote]
Szia!
Bocs, hogy csak most írok.
Igen béreltünk. Mi kocsit, amit a SMART-nál, mert volt egy másik is akinél lehetett volna sokkal olcsóbban, de annak a nevét nem tudom.
Mi főszezonban (augusztus 7-14) egy Hyundai i 10 típusú autót kaptunk az idegenvezető jött velünk alkudni így 3 napra 180 eurót fizettünk teljes biztosítással. Nem a legolcsóbb kategória, de mi itthon számoltunk vele.
De előszezonban ennél biztos olcsóbb lesz, meg ha többen mentek akkor meg tud oszlani a költsége. A benzin árak hasonlóak az itthonihoz. Mi akkor 40 euróért tele tankoltuk, és nem tudtuk kimenni belőle mindet, és így is mentünk vele 300 km-t.
Szerintem nem éri meg elmenni az egész napos hajókirándulásra, ami Navaggiot is érinti. Attól sokkal jobb, ha elmentek Porto Vromiba, onnan indulnak halászhajók, akik 15 Eu/fő -ért (tavaly ennyi volt) elvisznek a Navaggio-hoz. A Kék barlangokat pedig azt hiszem a világító torony felől lehet megközelíteni, és szintén kisebb hajókkal visznek el a barlangokhoz. (ez a rész számunkra kimaradt.) Ezek sokkal nagyobb élményt nyújtanak.
A helyi buszokról érdeklődtél, találtam egy oldalt, a lap alján találhatsz buszmenetrendet. Lehet hogy tavalyi,de egyszer majd biztos frissítik
A lap közepén pedig a komp-menetrend (árak) van, aki esetleg egyénileg utazik,annak is jól lehet.
Szerintem viszont annak, aki szeret hajózni, és a gyomra is bírja, megéri "körbenézni" a vízről a szigetet. Mert azért itt nem csak a Navaggioról van szó.
Viszont mindenképp' kalkuláljátok be a programba, hogy időjárástól függ, körbe tud-e menni a hajó ... (szerintem már írtam, amit anno mi a magyar irodánál fizettünk be, az visszafordult a Navaggio előtt, és fürödhettünk a keleti parton, ahol egyébként is laktunk ... pénz nem járt vissza ... aztán nekivágtunk görög iroda által, idegenvezető nélkül, és gond nélkül körbe is értünk ... de a rossz időben ők pl. elmentek Kefalóniára - kicsit más megoldás)
Egyetértek Pontikos-sal, nekünk bejött a sziget körüli hajókázás.
Egésznapos program, 20€/fő ( 2009 )
Háromszor álltunk meg fürdeni, közte a Navaggionál.
Nekünk ráadásul szerencsénk is volt, mert reggel déli irányból kezdtük a szigetkerülést, és már klassz napsütésben értünk a Navaggiohoz.
A kék barlangok mellett csak elhaladtunk, viszont volt másik nagyobb barlang, ahová bekormányozta a kapitány a hajót. Teljesen bent voltunk azzal a nagy döggel, jobbra-balra nem túl sok hely maradt a hajó két oldalán.
Nekünk ez is nagy élmény volt.
Azzal viszont számolni kell, hogy este 6-ra ér a kikötőbe, és ez eléggé fárasztó.
Korábban vaciláltam a 8as és a 12es szoba között. a Sors megoldotta,mert beosztottak minket az 1es szobába.
MI a véleményetek? Szerintetek ez nem túl nyüzsgő hely? Volt már valaki ebbe a szobába? Ennek a terasza se zárt 2 oldalról?
Segítsetek plíz!
Korábban vaciláltam a 8as és a 12es szoba között. a Sors megoldotta,mert beosztottak minket az 1es szobába.
MI a véleményetek? Szerintetek ez nem túl nyüzsgő hely? Volt már valaki ebbe a szobába? Ennek a terasza se zárt 2 oldalról?
Segítsetek plíz!
Személyes tapasztalatom nincs még sajnos, váltani fogjuk egymást, de egy barátnőmmel váltott e-mailből másolok Neked,remélem nem haragszik meg érte
"Zakynthos iszonyat gyönyörű. Mi Agios Sostisban voltunk az Ibéria apartman 8-as szoba. A 7-est akartuk, hogy tengerre néző legyen, de a 8-as is arra nézett, és az 1-ből is tök jól látni a tengert, meg gyönyörű szép.... Igazából, ha pihenni akartok akkor Ibéria, ha bulizni akkor Georgina....Programnak mindenképp ajánlom a szigettúrát és a Navaggio-t. Mi voltunk görög esten is, de az nem volt olyan jó, de egyszer jó kipróbálni ... Kajálni a faluban is jó, meg érdemes besétálni Laganas-ba, kb. 15perces séta a parton, és ott vannak jó kaják, jó sok bolt. A parton van egy jó étterem valami M-betűvel kezdődik a neve, és ott jó tengeri kaják vannak. Ha nem akartok előételt ne kérjetek, mert azt felszámolják. Agios sostiban pedig van egy Sirtaki nevű hely, ott előre be kell talán jelentkezni(a parton van ) befizetsz 2000ft-nyi Eurot, és annyit eszel amennyi beléd fér.... de arra készülj fel, hogy júniusban iszonyat meleg lesz. Nekünk szeptemberben is több mint 30fok volt..."
Köszi az infókat!
Május végén megyünk, remélem már akkor is meleg lesz. Meg azért remélem nem fagyok bele a tengerbe.
Végülis ahogy elnézegettem nem olyan rossz ez az 1es szoba, csak remélem nem lesz nagy nyüzsgés az ablakom alatt
Foglaláskor direkt kérdeztem a csajt, h lehet e kérni melyik szoba legyen, azt mondja nem... aztán kiderült h mégis lehetett volna. Szörnyű ez a hozzáértés. Lehet egyszerűbb lett volna ha magam foglalom online.
De tájékoztattak, h választhatok másik szobát is + 2000ft-ért
Utazik valaki innen a második turnussal?
Várom ám a többi tapasztalatot, főleg ezt a szobát illetőleg.
Nekünk rendesek voltak a szobákat illetően. Közelünkben csak partneriroda van, így oda mentünk be foglalni, mert neten valahogy nem sikerült a 3ágyast 2főre.
Kinéztük a felső emeleti 4 szobát, aztán kiderült az irodában,hogy azok már "opcionálisan foglalt"-ak.
Megjegyzésben ment a GT-nak emailben, hogy eredetileg nem ezeket a szobákat szerettük volna. Aztán pár napra rá jött a válasz email, hogy felszabadultak a szobák, áttették oda a foglalásunkat
Szóval rendesek voltak.
Most a maradék pénz kifizetésekor kértük őket (fix ülőhely kifizetése nélkül), hogy a csoportunkban utazik két 200cm körüli srác,úgyhogy a beosztásnál legyenek tekintettel a fiúkra,és kapjanak egy nagyobb terű ülést, amennyiben megoldható, kíváncsi leszek