Hát igen ez volt az első tervem, csak miután megláttam valahol a hidroplán-t...
Aszem akkor ez a megoldás maradt.
Te voltál már idén, vagy csak most mész?
Mert a még az érdekelne, hogy Glyfada starnd tényleg koszos lett?éve volt am itt, akkor volt élet, és szép volt a szerpentines úton lefele. De ha most elhanyagolták, akkor nem megyek el
Értem. köszi.
Azért remélem kitalálnak majd erre is valamit, és építenek egy hulladékfelhasználót, vagy valami ilyesmit, ami segít megoldani ezt a helyzetet.
Egyszerű a képlet, kezdjétek Korfuval,majd folytassátok Lefkadával,Kefalóniával utána jöhet Zante...
A Jón-szigetek mind szépek Egyértelműen nem is lehet és nem is szabad őket rangsorolni... És a Paxikat még nem is említettem.
gégé:
Idézet:
Szerintem menj el most Korfura, aztán legközelebb Zantéra. Majd utána eldöntheted melyik szebb. Én Korfura szavazok. Zantén egyszer jártam, Korfun meg kb 20x
geot:
Idézet:
Korfu vagy Zakinthosz?
Ízlések és pofonok különböznek, biztos ismered a mondást.
Szerintem ne várd, hogy más mondja meg, mit csinálj, mit válassz. Mégiscsak a te nyaralásod.
Ha esetleg mégis másokra, jelen esetben idegenekre hallgatsz, akik sem téged, sem az igényeidet nem ismerik, ne hibáztasd őket, ha valamiért csalódott leszel.
Én eddig 4x voltam Korfun, és én sem tudom megunni.
Összehasonlító elemzés... Esetleg egy doktori disszertáció?
Tudok jobbat: ne menjünk el helyetted?
Konkrét kérdésekre mi is könnyebben tudunk válaszolni.
Még mindig nem értem, miért egyszerűbb másokkal "kitaláltatni" a nyaralást, mint magunknak megszervezni, vagy utánaolvasni dolgoknak.
Ja, de, értem...
Bocs geot! Sikerült megnyitnom a beszámolódat, nagyon kíváncsi vagyok rá! Itt is van két konkrét kérdés: Hány éves vagy és milyen nemű, és hova utazol idén nyáron?
Voltam Korfun és Zakyntoson/és még számtalan más helyen/ egyszerüen nincs összehasonlitás.Azért megyünk mindig máshova,mert nincs két egyforma hely.Az egyiknél a természeti szépségeket szeretjük,a másiknál a látnivalót,avagy a gyönyörü tengerpartot.Más a szárazföld,más a sziget.Mit szeretnél? válaszd ki és olvasd el,aztán mérlegelj melyik áll legközelebb az érdeklödési körödhöz.Itt nagyon sok hasznos infot találsz ,segitőket,de neked kell dönteni mit szeretnél.Egyébként nekünk mindkét sziget nagyon tetszett,de nem kerestünk semmi hasonlót a másikba.
Köszönöm a segítséget lassan sikerül eldönteni, hogy mi is legyen a végső úticél! Kedves Szabóné Manyi! Ti Korfut vagy Zakyntost látogattátok meg először? Meg tudná valaki mondani, hogy a következő oldalon a legelső kép Korfu melyik városánál készült?Köszönöm! http://traveltheworld.bloguez.com/traveltheworld/1006124/Corfu
az első kép Sidarin készült, de a fotó kicsit megtévesztő: ennyire nem kék a víz. A falu tengerpartjai homokosak, így gyakran felkavarodik az egyébként tiszta víz.
Azt hiszem, erről a beszámolómban is írtam, de ebben nem vagyok biztos. (2005-ban Sidari volt az úticél.)