Tegnap befizettem a nyaralást
klímás apartman,agios sostis-ban,tengerhez 250m,utasbiztosítással,busszal együtt 53000ft,sztem megéri.
július 15-én indulás
Ezek szerint a Navaggio öböl körül gyakran szokott rossz idő lenni? No és mit jelent a rossz idő??? Sok olyan élményt olvastam, hogy nem mentek oda a hajók az idő miatt...
Sziasztok
A Grand Tours-nál foglaltam
A villa maria apartmanrol még senkinek sincs tapasztalata ugyanis a magyar irodák idén elöször visznek oda utasokat.
Én tudtam, hogy ennél az irodánál foglaltál
Jah vagy úgy:D Akkor bízzunk benne, hogy a képek amelyeket lehet látni az iroda honlapján az apartmanról azok valóban olyan szépek élőben is:)
Isti 26!
Sok helyről, fórumról, utazási irodából hallottam, hogy mindegyik apartmann minőségi, és valóban rendesen felszerelt. Illetve, hogy ha odamész a szállásra, valóban az a kép fogad, ami a katalógusban, interneten is látható.
Szerintem elég jó hírnevű a grand tours, és ilyenre adnak. Épp ezért foglaltam idén énis náluk.
Meg hát ha gázos lenne, akkor nem lennének már jelen 20 éve a piacon!
Május végén utazik valaki? Vagy utazott már ebben az időszakban valaki? Csak az időjárás miatt
Május végén utazik valaki? Vagy utazott már ebben az időszakban valaki? Csak az időjárás miatt
Szia!
Ahogy nézem, pont váltani fogjuk egymást, egy héttel hamarabb indultok
Tavaly június legelején voltunk Paralian,ami ugye jóval északabbra van Zakynthostól, mégis éjfélkor még 26fok volt minden este, délutánonként sziesztáztunk mi is,pedig nagy mellénnyel kijelentettük,hogy mi inkább csavargunk ebben az időszakban, de az időjárás nyert
Szerintem szupi idő lesz amikor mentek/megyünk.
Sziasztok! Mi tavaly május utolsó hetében nyaraltunk Agios Sostisban a Grand Tours-al, az volt a 2. turnus. Nekünk végig kiváló időnk volt, kellemes meleg, de nem hőség. Légkondira nem volt szükség, sziesztára se feltétlen, 27-28 fok volt napközben. Este a pulcsi kellett, éjfélkor már egy könnyű dzseki is. A tenger nem volt meleg, csak a 3. nap merészkedtem bele. Úszásra jó volt, pancsolásra nem. Az előző hét esős, viharos volt, talán azért volt hűvösebb a víz. Egyébként szerintem a május vége a legszebb időszak a mediterrániumban: meleg van, de nincs kánikula és minden csupa virág!! Én imádom ilyenkor Görögországot..
A GT pedig valóban azt adja, amit igér, nagyon megbízható iroda. Ha buszos útról van szó, mi 10 éve már csak velük utazunk.
Hát reméljük a legjobb időjárást. Mondjuk 20 fokos vízbe még belevetem magam szívbaj nélkül.
Ez szerencse kérdése is, lehet júliusban is xar idő, meg áprilisban is jó.
De inkább mindenkinek legyen jó ideje.
Akik már most befizették milyen papírokat kaptak a grandtól? Elvileg még adnak valamit indulás előtt, ugye?
Igen,kérdezték hogy tudok-e nyomtatni vagy postázzanak
De hogy milyen jó a szép képeket nézegetni, mikor odakint szakad a hó
Már alig várom,de gondolom ezzel nem csak én vagyok így
Május 28-tól június 4-ig továbbra sincs még senki?