Irigykedem kicsit, ha az Apolisban voltatok.
Bár nyugdíjasként visszatérek. Tavaly októberben, május első hetére 249 fontért lehetett volna egy hétre (80.000 Ft) kivenni.
Irigykedem kicsit, ha az Apolisban voltatok.
Bár nyugdíjasként visszatérek. Tavaly októberben, május első hetére 249 fontért lehetett volna egy hétre (80.000 Ft) kivenni.
Nem! Mi a Diogenisben voltunk, ami az mellett van! Mindig amikor mentünk "haza" fele belecsobbantunk. Nagyon jó volt! Nem szólt ránk senki!
Mindenkit szeretetttel üdvözlünk Pargáról!
Sikerült szabad wifit találnom
Jelenleg 32 celsius a hőmérkséglet!!!!
A napos oldalon a Mimisben nem tudnak meglenni üdülőtársaink.
Csodás hely gyertek.......
Szia Juditella! Mi egyetlen szúnyoggal sem találkoztunk, de vittünk magunkkal folyadékos konnektorba dugható szúnyogriasztót.Még este a tengerparton vagy a kikötőben sem volt szúnyog. A Ion tengeri hajózás a mi utitársaink szerint nagyon szép volt, de utólag hallottuk másoknak unalmas és hosszú volt az út,hát ez egyéntől függ ki mennyire élvezi a hajóutat.A lényeg, ha hajókázni mentek 1 vödör napolajat vigyetek, nagyon csalóka a szellős néha hüvö levegő a nap viszont 1000 -rel szórja az uv-t. Mi nem is vettük észre csak este, hogy bizony megsültünk egy kissé. Mi voltunk egyénileg motorral és voltunk szervezetten is, mint írtam az előzőekben. Csak jót tudok mondani mindkettőről. Jó utat!!
Még össze kell szednem magam mert ma reggel 7 órára értünk haza.
Nem volt szívünk egyszerűen ott hagyni Görögországot.
Amikor reggel (tegnap) kijelentkeztünk az apartmanból, átmentünk az Égei tenger oldalra és későn este indultunk vissza Budapestre.....
Kis türelem összeszedem magam van mit mesélni. Nagyon gyönyörű Parga. Most számoltam össze több mint 2 000 képet fotóztam
Egy része a honlapomon már található...