20 foknál azért biztos melegebb lesz a víz, ne izgulj!
Ami a vouchert (részvételi jegy) illeti: én mindig a partnerirodában szoktam átvenni. Az utazás előtt kb. egy héttel küldi ki a GT. Ha e-mailben kapjátok, akkor persze ki kell nyomtatni, de ez csak nem gond! Egyébként tapasztalataim szerint nincs szükség erre a papírra, mert a GT sofőrjei felszálláskor csak nevet kérdeznek, aztán kipipálják az embert. Az ülőhelyek beosztása meg már előzetesen megtörténik. De azért persze mindig magunkkal visszük a vouchert, nem foglal sok helyet.
Mi is a GT -szal megyünk az első turnussal. Én on-line foglaltam, bankban fizettem, kaptunk egy szerződést amit aláírva vissza kellett küldeni. Én úgy tudom, hogy a részvételi jegyeket az utazás előtti napokban fogjuk megkapni.
Villa Mariában leszünk, csak jót hallottam Zakyntosról.2009-ben Pargán ebben az időszakban voltunk és 32 fok volt végig.
Most is JÓ IDŐ LESZ!
Az on-line foglalás esetén a szerződésen kívül nincs más papír. Nem küldenek részvételi jegyet, mert náluk foglaltál közvetlenül és így alapból benne vagy a névsorban. Kb ennyit írtak nekem azon az éven mikor elindult az on-line foglalás. Mi a szerződést vittük magunkkal biztos ami biztos alapon, de nem kértek semmit. Tényleg ott voltunk a névsorban.
Vissza olvastam egy kicsit és néhány szót hozzáfűznék az Ibéria apartmanhoz. Mi a 7-es apartmanban voltunk 2 hetet. Azt kell mondjam, hogy ez volt eddigi legjobb szállásunk Görögo.-ban.
Az erély egyik oldalról nyitott ahogy mondjátok, de minket akkor senki nem zavart. Egyik "szomszéd" se jött oda bámészkodni. És így jóval nagyobb volt az erkélyünk amit ki is használtunk. Az asztalunk pl vándorolt az árnyékkal és a gumimatracnak is volt helye. Nos az a paraván túl sokat nem jelent. De mi arrébb tettük az asztalt és nyugodtan beszélgettünk szomszédok nélkül. És hát ugye a kilátás sem volt utolsó. Júliusban annyira meleg volt,hogy inkább légkondit kértünk, mert a nyitott erkélyajtó nem ért semmit. Meg a huzat sem, amit csak úgy tudsz csinálni ha a bejárati ajtót is kinyitod. Volt olyan aki megtette és arra ébredt éjszaka hogy egy kóbor kutya ott ül az ágya mellett és őt nézi.
Szerintem nem kell kétségbe esnie senkinek ha az az apartman jut neki és bátran lehet kérni kifejezetten a 7-es szobát. (A nyugalom megzavarása csak a nyaralótársaktól függ.)
Nekünk akkor ez egy kicsit jó hír,hogy össze lehet ülni az ibériában a teraszon a szomszédokkal is akár,mert a 7-8-9-10es szobát foglaltuk le
Így akkor remélhetőleg egyszerűbb lesz az esti csevegéshez összeülni
Tegnap este én is lefoglaltam az utazást Zakynthosra... Jövő héten befizetem az előleget.. Vagy elég március végén befizetni a teljes összeget? Addig fenntartják nekem a szobát?
Amugy én is a Villa Maria apartmanban leszek július 9-16-ai időpontban:) Csak én egyedül megyek..
Csak hogy világos legyen a kérdésed és könnyebb legyen válaszolni rá: egyénileg fogsz utazni, illetve szállást foglani, tehát nem vagy irodához kötve? Mert ellenkező esetben azért leszűkülnek a választási lehetőségek. Másik kérdés: előszezonban mentek, májusban? mert nyár derekán, illetve utószezonban nyilván sehol se hideg a tenger.
Érdeklődini szeretnék, volt e már valaki Zakynthoson az Agios Sostis nevű helyen található Georgina Apartmanban? Ha igen mi a véleménye, milyen az apartman, mert itt foglaltunk szállást? Pontossabban a 101-es apartmanról van szó.
Köszönöm előre is!