Szia!
Igen a katalógusuk már megjelent. Én már láttam is, mert az irodában ahol foglaltam a szállást megmutatták.
Bízom benne nem csak ámítottak az irodában. Tudsz esetleg bővebbet is mondani?
köszi borostyan37
Ok | #127747 | 2010-03-04 14:05:33 | Válasz a #127745. hsz-ra
Vettem a bátorságot és én is kérdeztem tőlük. Ténylég mindenre azonnal válaszoltak amit tudni szerettem volna.
Ezért kel meghallgatni a másik felet is és nem azonnal pálcát törni felettük.
Csak mellékesen mi a jónevű Ibusszal jártunk úgy hogy mikor kimentünk repülőtérre derült ki nem vagyunk rajta az utaslistán. Mármint az egész csoport. A gép persze várt. Volt nagy kapkodás. Hát majdnem kint maradtunk.
Sziasztok! Nézegettem az IBUSZ alkudj és nyaralj programját. De nem igazán értem az egészet - tavaly kimaradtam belőle. Segítenétek pár szóval, hogy mi is ez? (valami olyasmi rémlik, hogy utolsó pillanatban derül ki, hogy hová utazik az ember, meg mintha olyan is lett volna, hogy valamit eleve ki lehet zárni ebből a körből)
Esetleg ha van bővebb leírás, megköszönöm, az IBUSZ oldalán még nem találtam meg!
Sziasztok! Nézegettem az IBUSZ alkudj és nyaralj programját. De nem igazán értem az egészet - tavaly kimaradtam belőle. Segítenétek pár szóval, hogy mi is ez? (valami olyasmi rémlik, hogy utolsó pillanatban derül ki, hogy hová utazik az ember, meg mintha olyan is lett volna, hogy valamit eleve ki lehet zárni ebből a körből)
Esetleg ha van bővebb leírás, megköszönöm, az IBUSZ oldalán még nem találtam meg!
SZia!
Az alkudj és nyaralj , kiválasztod a dátumot - ez az adott hétfői naptól számított, tehát arra a hétre vonatkozik dátum.
Kiválasztod, hogy busz v repülő, apartman v szálloda. Így kapsz egy árat. Ez a végösszeg amit fizetned kell, ez mindent tartalmaz, kivéve a biztosítás.
Ha busszal mész akkor +10% befizetéssel kizárhatsz egy úticélt, a repülő útnál 2 úticél kizárása lehetséges.
Hogy hova utazol az az indulás előtt 2héttel mondják meg, melyik az a sziget, ország. Hogy melyik apartmant kapod meg az előtte 1héttel jelzik.
Mi tavaly ezzel voltunk és idén is ezzel szeretnénk menni.
Remélem érthetően írtam, ha nem kérdezz.
SZia!
Az alkudj és nyaralj , kiválasztod a dátumot - ez az adott hétfői naptól számított, tehát arra a hétre vonatkozik dátum.
Kiválasztod, hogy busz v repülő, apartman v szálloda. Így kapsz egy árat. Ez a végösszeg amit fizetned kell, ez mindent tartalmaz, kivéve a biztosítás.
Ha busszal mész akkor +10% befizetéssel kizárhatsz egy úticélt, a repülő útnál 2 úticél kizárása lehetséges.
Hogy hova utazol az az indulás előtt 2héttel mondják meg, melyik az a sziget, ország. Hogy melyik apartmant kapod meg az előtte 1héttel jelzik.
Lehet, hogy nekem nagyon egyszerű az agyam, de mitől lesz ebben alku lehetőség, mert előre fizetsz, ők mondják meg aztán, hogy a belőtt időpontra az adott országban, szigeten stb, hová van helyed, abból az árból amit kicsöngettél előre, ha jól értem... azt értem, hogy 10% felárral kizárhatsz helyeket... a többi egy kicsit még az Ibusz honlapján is zavaros.
köszönöm ha írtok bővebben, várom a felhomályosítást, pl az árak fejenként értendők???
Eduso
Igen, az árak fejenként értendőek..minden költséggel együtt
Igen kicsit furcsa a neve mert nincs miről alkudni...
Mi tavaly ezzel az akcióval voltunk...két héttel előtte hívtak és megmondták, hova megyünk és melyik apartman...
Lehet idén is velük megyünk..igaz most drágább valamivel...
SZia!
Lehet, hogy nekem nagyon egyszerű az agyam, de mitől lesz ebben alku lehetőség, mert előre fizetsz, ők mondják meg aztán, hogy a belőtt időpontra az adott országban, szigeten stb, hová van helyed, abból az árból amit kicsöngettél előre, ha jól értem... azt értem, hogy 10% felárral kizárhatsz helyeket... a többi egy kicsit még az Ibusz honlapján is zavaros.
köszönöm ha írtok bővebben, várom a felhomályosítást, pl az árak fejenként értendők???
Eduso
Az árak fejenként értendő. Sztem azért alkudj, mert lényegesebben olcsóbbra jössz ki, mintha egy konkrét szállást és időpontra foglalsz. Azt, hogy előre fizeted, hisz a többinél is ezt teszed.
Mi a jún.21 apartman+repülőt választjuk ez 60e fejenként, ha nem ebben az akcióban választanám, akkor 100e fejenként lenne az út. Hisz csak az apartman kerül 60e.
Ha van kérdés írj.
Üdv, Kriszta
Jó a pestieknek ők hamarabb lefoglalhatják az utakat.Nálunk csak 03.20-án lesz,de addigra már minden jobb út elkel.Kénytelen kelletlen a már meghirdetett utak közül választani.Így sikerült a Terra-pluszra bukni.Szerintem jó ajánlatot biztosítanak főleg azért,mert egyénileg utazol és te választod ki a kint lét hosszát.