Fogtündér!
Nem muszáj személyesen ott lenned a kiállításon. A legtöbb irodában személyesen is lehet foglalni az akciós utakat vagy a partnerirodáikon keresztül.
A kiállításon tavaly voltunk, de ott akkor sem foglaltunk utat, csak az ajánlatokat gyűjtöttük be. Annyi előnye volt, hogy egy helyen összeszedtünk minden információt, itthon már csak lapozgatni kellett.
Én sem pesti vagyok, de ma foglaltam a helyi Ibusznál az Alkudj és nyaralj akcióban.
D.
Jó a pestieknek ők hamarabb lefoglalhatják az utakat.Nálunk csak 03.20-án lesz,de addigra már minden jobb út elkel.Kénytelen kelletlen a már meghirdetett utak közül választani.Így sikerült a Terra-pluszra bukni.Szerintem jó ajánlatot biztosítanak főleg azért,mert egyénileg utazol és te választod ki a kint lét hosszát.
Mi ez a Terra-plusz? Utazási iroda? Vagy nagyon tudatlan vagyok, vagy nagyon fáradt:D
Sziasztok!
Tudtok valamit az Apollon Travelről? Lehet, hogy teljes létszámmal kivonultak az Utazás Kiállításra?
Írtam ma egy e-mailt nekik, de még csak visszaigazolást sem kaptam, hogy megkapták volna.
D.
Süni | #127820 | 2010-03-05 09:00:50 | Válasz a #127810. hsz-ra
Már mi is többször foglaltunk szállást a Terránál, elég sok iroda van velük kapcsolatban. A Terra Reisen egy ausztriai székhelyü iroda, egyénileg utazók részére szervez szállásokat. A terra-plusz, az lényegében azt jelenti, hogy a megadott árban már benne van az útlemondási biztosítás is. Ezen kívül általában 10 % kedvezményt adnak, de nem csak az utazási vásár alatt, hanem van olyan, hogy ha az utazás előtt 30 nappal lefoglalják a szállást, akkor is él a kedvezmény. Tehát ez vonatkozik akár az augusztusi, vagy szeptemberi foglalásra is. Ez országonként, illetve azon belül is változik. Vannak Terra-kedvezmények, adott időszakban 14 éjszaka helyett 12 éjszakát, vagy 7 éjszaka helyett csak 6-ot kell fizetni. Mi tavaly Pefkohoriban szeptember első hetében 7.500 Ft/éjszaka fizettünk egy 4 fős apartmanért,/ Ioli Village / és 2 éjszakát pluszba kaptunk, mert két hétig voltunk. Nagyon szinvonalas volt a szállás, kellemesen csalódtunk.
VAESZ!
EZ A TERRA-PLUSZ UTAZÁSI IRODA EGY NÉMET UTAZÁSI IRODA,MELYNEK LEÁNYVÁLLALATA M.O-ON A TUI.SZERINTEM NAGYON JÓ AJÁNLATAIK VANNAK AJÁNLOM MINDENKINEK.EGY MÁSIK FÓRUMON CSAK JÓKAT ÍRTAK RÓLUK.MAJD VÉLEMÉNYEZEM ŐKET NEKTEK ÉN IS AUG-BAN.ELÉRHETŐSÉGÜK:www.terra-utazas.hu vagy www.terra-reisen.com.
Én beszéltem az Apollonnal kedd reggel szerződés ügyében, türelmet kértek az írásos válasszal, mert kint vannak a kiállításon. Ha írtál nekik, biztosan fognak jövő héten válaszolni.
VAESZ!
EZ A TERRA-PLUSZ UTAZÁSI IRODA EGY NÉMET UTAZÁSI IRODA,MELYNEK LEÁNYVÁLLALATA M.O-ON A TUI.SZERINTEM NAGYON JÓ AJÁNLATAIK VANNAK AJÁNLOM MINDENKINEK.EGY MÁSIK FÓRUMON CSAK JÓKAT ÍRTAK RÓLUK.MAJD VÉLEMÉNYEZEM ŐKET NEKTEK ÉN IS AUG-BAN.ELÉRHETŐSÉGÜK:www.terra-utazas.hu vagy www.terra-reisen.com.
Szia Fogtunder!
Köszi szépen! Nem tudtam, hogy a kettő ugyanaz. A Terra Reisenről én is jókat hallottam, megvan a katalógusuk, és bevallom egész jó áron lehet náluk foglalni szállásokat, bár én csak az egyéni utakat néztem. Ti hol és melyik apartmant foglaltátok tőlük?
Alkudhatsz,h.melyik szigetre szeretnél menni
Repülős útra +10% ért kettőt szólhatsz
Mi tavaly 4 szigetre alkudtuk LE-így ők 10E Ft-tal FEL az utat!
Alku ez a javából (60E-re jött ki/fő
Rodoszon voltunk szeptemberben és nagyon klassz volt minden
Idén kicsit megváltozott az ártábla,de vannak benne jó lehetőségek.
Mi már döntöttünk,megint szeptemberre
Hétfőn intézem az utat.
Ha akad kérdésed,szívesen segítek.Nagyon benne vagyok a dologban