Andra | #25721 | 2007-04-19 14:21:55 | Válasz a #25714. hsz-ra
Szia Anikó!
Sajnos még mi is most megyünk elõször Pargara, úgyhogy ezekben a kérdésekben nem tudok segíteni, de hátha akad majd valaki, aki tud válaszolni a kérdésedre.
Andra | #25722 | 2007-04-19 14:23:02 | Válasz a #25710. hsz-ra
Szia ericsike!
Ha augusztus végéig nem jelentkeznék, akkor kint maradtam...
Hát nem gyönyörû???
Meseszépek ezek a fotók Andra! Ha kinn maradsz, akkor valószínûleg személyesen beszéljük meg az élményeket, mert akkor találkozunk odakint!
Nem lenne rossz, igaz?? Én is mindig azzal ijesztgetem az itthoniakat, hogy egyszer nem jövök haza! De sajnos még mindig haza kellett. Majd egyszer, ha sok pénzem lesz..............................
Anikó! Szia névrokonom, mi szintén a Sirenbe megyünk, de sajna csak utánad, mert mi csak augusztus 30-án indulunk, úgyhogy nem tudok segíteni neked, de Te már nekem igen, hiszen Te már el tudod majd mondani, hogy milyen az a szállás. Nekem a fotókon nagyon tetszik, és az irodában is azt mondták, hogy az egyik legkapósabb szállásuk, már jó korán be is teltek a foglalások!
Egy netes ismerõsöm mondta, hogy tavaly õk mellette nyaraltak, és kívülrõl nagyon szép a Siren! Hát remélem belülrõl is?! Nem igaz?
Andra | #25788 | 2007-04-20 07:40:54 | Válasz a #25774. hsz-ra
Szia Anikó!
Sokszor eljátszottam már a gondolattal, de egyedül nem mernék belevágni. Meg az az igazság, hogy szerintem elõbb-utóbb honvágyam lenne. Pedig egy ilyen helyen élni, milyen klassz lehet!!!! Nyugalom, szépség, jó levegõ és nincs idegbaj.
Lehet nyugdíjas koromra kellene kikoccolni. Jössz velem?
Szia Druszám!
Ha kívülrõl mutatós a szállás, már az is valami. Mi sem ebben az idõszakban szerettünk volna menni, egy kicsit késõbb, de csak arra az idõpontra volt 1 db szállás. Parga-t pedig holmi dátum miatt nem hagyom ki. Már nagyon várom.
Az igazság az, hogy nagyon kevés idõt szándékozom az apartmanban eltölteni. Tavaly Thassoson sikerült az autóba bedobnunk több, mint 1100 km-t. Nem vagyunk az a medence mellett ülõs és szolgáljatok ki típusok. Reggeli utána telerakjuk a táskákat gyümölccsel és innivalóval, és csak este ülünk be valahová vacsira. Azért a beszámolót nem hagyom ki ha visszaértünk.
Sziasztok! Andi, hát persze, hogy megyek veled, ha megérjük a nyugdíjas kort, bár Te fiatalabb vagy, szerintem, nekem elõnyöm van!
De az a legkevesebb, legfeljebb elõkészítem neked a terepet, Te meg jössz utánam.
De tényleg gyönyörûek a fotók, szerintem is a Valtos lehet, bár a Lichnos is ilyen szép, majd kiderül, ha a valóságban látjuk, szerintem.
Anikó, mi is imádunk kirándulni, azért is megyünk autóval, pedig busszal kényelmesebb lenne, hogy nem nekünk kell vezetni, de ott viszont imádunk mászkálni mindenfelé, tényleg csak estére szoktunk visszaérni. Most is így tervezzük. Meg hazafelé is tervezem, hogy beugrunk a tavalyi nyaralóhelyünkre, Makrigialosra, ha nem is két napra, de legalább szétnézni, hogy mi újság arrafelé! Meg aztán olyan jó, hogy nem rögtön hagyjuk el az országot, hanem még húzzuk egy kicsit az idõt!
Remélem sikerül!? Mert ez még tényleg csak távlati terv nagyon.
Szia Anikó! Mibõl gondolod, hogy én fiatalabb vagyok? Ha igen is, 1-2 évvel maximum. De oké, akkor menj te elõre és készítsd nekem elõ a terepet! Lehet leszázalékoltatom majd magam, hogy minél elõbb nyugdíjas lehessek és repülök utánad.
A Lichnosnál van valami meredek fal, nem? Azt nézem, hogy tök mindegy, hogy ez melyik strand, lesznek ott rendesen, nem egy kihalt hely.
Sziasztok! Andi, 1-2 év nagyon sok idõ ám, fõleg, ha várunk valamire, nem?Én meg már nagyon-nagyon várom az indulást.
Tegnap is böngésztem fotós oldalakat, annyira gyönyörû ez a Parga, meg már szinte ismerõs minden fõ része, annyi fotót néztünk róla.
El sem fogunk tévedni, úgy érzem!
Tudjátok mit kellene még megtudni? Az Aeolus kinti irodája merre lehet? Tudja valaki? Hiszen nekünk elõször õket kell megkeresni, és fogalmam sincs merre induljunk. Bár lehet, hogy majd a voucherrel küldenek valami útmutatót!? Legalábbis remélem!
Ha nem, majd mutogatunk, és kérdezõsködünk! Bárcsak már ott tartanánk! Még 129 nap!!!!
Andra | #25949 | 2007-04-23 13:25:32 | Válasz a #25935. hsz-ra
Szia Éva!
Ezek szerint itt kell lejönni a strandra? Nem tudod véletlenül, hogy a Sakis stúdió merre esik? Állítólag 500 méterre van a Valtostól, úgyhogy mi sokat fogunk erre a strandra járni.
Szia busaianikó! Mivel én megyek leghamarabb majd megírom , hogy merre van. Mi busszal megyünk és ilyenkor ha megérkezünk mindíg tartanak tályékoztatót úgyhogy én majd mindent megírok nektek. Nekem már csak 56 napom van hátra. Várom már nagyon én is annyi képet infót szedek össze , hogy a kollégáim azt mondják el se kell mennem. Úgy volt ,hogy õk is jönnek de végül lemondták most meg irigykednek , számolják mikor indulok. Nagyon várom már