Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Eeraa | #6284 Üzenet | 2006-04-07 13:41:21 |
Szia Rekuc (ismét) icon_smile.gif

A térképen a nagy trapéz alakú park jobb oldalán ahova El.Venizelou van írva van az Alasitas apartman. A parktól balra, ahova Metaxa u. van írva, közvetlen a felirattól balra lévõ téglalap jobb felsõ sarka a Nikos apartman (nincs ugyan ezen a térképen megjelölve.)
Era
  Rekuc | #6285 Üzenet | 2006-04-07 15:07:03 |
Szia eeraa!
Naggyából emlékeztem hogy mit írtál a Nikosról, csak nem pontasan. Te mikor voltál ott??

Csak mert többen akik tavaly voltak nagyon dícsérték, ráadásul többen írták hogy tiszta meg a tulajok is kedvesek.

ezt akkor nem értem hogy van. Na mind1. Én csak azért foglaltam oda, mert már csak egyedül ott volt hely az apollon travelnél. Mondjuk ugyis csak annyit leszek az appartmanban hogy ott alszok.
De azért a csótány+penész nem hiányzik!!!!!!!!!!!
  Glika | #6287 Üzenet | 2006-04-07 15:49:43 |
hello eeraa! köszike, ja igazad van, de nekem nem azért kell a térkép, hanem h melyik apartman hol található pontosan icon_razz.gif voltam már ott 2x nyaralni, és most kimegyek dolgozni 2 hónapra... csak nemtom mellik apartmanba kéne menni... és gondoltam egy cuki kis térkép segitségével kitalálom majd icon_razz.gif hihi, amugy ez csak amolyan elfoglaltság-kutatás, mer eléggé szenvedek már... KINN AKAROOOK LENNIIIII!!!icon_smile.gif
  Lara | #6293 Üzenet | 2006-04-08 12:23:57 |
szia!

Mi is júl-ban Olyimpic Beachre megyünk. Meteora és Athén van betervezve, mint nektek volt. Lennének kérdéseim, ha megadnád az email címedet.
köszi Reni
  Lara | #6294 Üzenet | 2006-04-08 12:26:33 |
szia db 07!

Kérlek add meg az email címed, mi is oda mennénk nyaralni és szeretnék egy-két dolgot kérdezni tõled.
Reni renoci@citromail.hu
  Lara | #6295 Üzenet | 2006-04-08 12:34:52 |
Sziasztok!

Véleményeket várok, hogy érdemes elmenni Athéni kirándulásra fakultatívval gondoltam.
ha már Görögo. akkor látni kéne azért gondoltam.
köszi Reni
  Lara | #6296 Üzenet | 2006-04-08 12:45:29 |
Mindjárt itt a nyár!!
  Lara | #6297 Üzenet | 2006-04-08 12:45:53 |
halihóó
  Jucma | #6298 Üzenet | 2006-04-08 13:51:58 |
Szia Lara!

Szerintem, ha Görögországban jársz, akkor egyszer mindenképpen érdemes megnézni Athént is. Jox nyitott már fórumot Athén témával, ott találsz hasznos információkat.

Jucma
  Lara | #6301 Üzenet | 2006-04-08 14:41:28 |
Szia Jucma!

Én is úgy gondolom, nem hagyom ki Athént.
Te merre nyaraltál?
  Glika | #6302 Üzenet | 2006-04-08 15:27:35 |
Sziasztok! látom Athén a téma! mi tavaly elõtti nyáron megtettük azt az utat Paráliáról Athénba, és meg kell mondanom, nagyon megérte!!sokan ódzkodnak tõle, mert ugye kb 7-8órás út, és asszem éjfélkor vagy hajnali 1kor indultok, h reggel 8-ra kábé odaérjetek... Athén gyönyörû város, de ezt gondolom nem kell megvitatni icon_razz.gif nekünk annyiban nem volt szerencsénk, h szerbekkel mentünk egy busszal, a sofõr kb 150 km/h-s sebességel száguldozott a fõvárosig, és hangsúlyozom h Athénban sem nagyon tartotta be monjduk az átlag 60 km/h-t, inkább 80nal akart tépni... igy az útközbeni épületek bemutatása elég viccesre sikeredett, nem gyõztük kapkodni a fejünket icon_smile.gif no meg a szerbek idegenvezetõje se fogta vissza magát, folyamatosan pofázott embereinek, s persze szerbül... és amikor a mi idegenvezetõnk következett, drága szerb utitársaink jóhangosan elkezdtek beszélgetni! persze ezzel nem a népet ítélem el,nehogy vki félreértsen icon_smile.gif de ehhez elég nagy Murphy-szerencsét kell kifognotok, szal sztem senki se féljen ettõl, csak gondoltam leirom... de akkor mi ezt nemis vettük olyan komolyan, inkább csak nevettünk... szal odaértünk így már reggel 7re az Akropolisz lábához... hülyén fog ez hangzani: de 8kor nyit az Akropolisz icon_smile.gif igy addig várakoztunk... MEGÉRTE! csodálatos élmény! télleg ne haggyátok ki!! igaz, pont akkor renoválták az olimpia miatt, de így is nagyon élveztük! mielõtt befizettük ezt az utat, sokaktól hallottuk, h túl fárasztó, és rohanás az egész... ami végülis igaz, de tudni kell élvezni Athént! és annyira nem votl nehéz icon_razz.gif nekünk tök elviselhetõ volt, egyáltalán nem fáradtunk el, sõt amikor hazaérkeztünk (asszem este 10-11 körül), még mentünk Cocusba... szal gyorsan megjártuk a hadak útját tény és való, de hangsúlyozom mégegyszer: én nagyon megbántam volna, ha nem megyek el! remélem ezzel a kisregénnyel, sikerült mindenkit rábeszélnem, h tegye meg ezt az utat icon_razz.gif
asszem be merem vállalni a felelõsséget ...
végülis most látom, h ezzel amugyis mindenki egyetért, szal nemtom miért rizsálok itt a semmirõl icon_biggrin.gif
nembaj, én örülök, h leirhattam az élményemet muhhahaha icon_razz.gif
  Lara | #6303 Üzenet | 2006-04-08 16:19:18 |
Nagyon köszi Glika!

Hol lehet kocsit bérelni? Olimpic Beachre megyünk
  Jucma | #6304 Üzenet | 2006-04-08 19:27:10 |
lara írta:
Szia Jucma!

Én is úgy gondolom, nem hagyom ki Athént.
Te merre nyaraltál?

Lara!

Én több helyen is jártam, de köztük Paralián is voltam. Hogy õszinte legyek engem Paralia engem kevésbé fogott meg, mint a többi hely, ahol jártam. Jó kiindulási pont volt a kirándulásainkhoz, és ha valaki szeret bulizni, pörögni akkor annak tuti a legmegfelelõbb hely, de mi inkább az egész napos barangolást, kirándulást preferáljuk, és Paralián nincs sok látnivaló. De remélem jól fogjátok érezni magatokat.
Vannak képeim a fotóalbumban, ha érdekel. icon_biggrin.gif

Üdv.: Judit
  Lara | #6307 Üzenet | 2006-04-08 20:29:26 |
Sziasztok!

Hogy kell chatelni, mert belépek és semmit nem csinál. Nem értem
  Dudi | #6308 Üzenet | 2006-04-08 20:33:54 |
Szia lara!

Sajnos senki nincs a chat-en ezért nem is tudsz beszélgetni senkivel.
Ez a fõ bibi icon_sad.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu