Szia! Igen sokat segítettél,valahogy én is így képzeltem el.Nos úgy néz ki hogy a jövő évi betervezett munka mellett ilyen tombolára marad pénz.Nekem mindegy hogy hova megyünk mert igazából szigeten csak az idén Kefalónián voltunk,de az se baj ha megint oda megyünk mert nem Lassin voltunk.Köszönöm
Meg súgom én is nagyon örülnék Kefalóniának !!! végül is édes mindegy, ott tenger a napsütés és kedves görög emberek !!!
Látom már más is tervezi a következő évi nyaralást, nem csak én.
üdv
gémike
Mivel nekem az idei augusztus utolsó hete Kefalónián nagyon meleg volt ezért én mindenképp a szeptember első hetére ütemezem a nyaralást.Még nézegettük Thassost is mert szerintem nagyon szép sziget.
Bár mi idén Zakin voltunk június utolsó hetében és végig 37-38 fok volt ,
mindig előszezonban szoktunk menni ,nekünk ez nagyon bevált.
Nézegettem az árat végig 75000ft /fő. Gondoltam akkor menjünk főszezonba ,ill a taktika miatt is ,mert Bulgáriába nem nagyon szeretnénk menni , júniusban még ébredeznek az emberek ,lehet hogy maradna hely és oda minket tennének . ezért július vége vagy aug. eleje .
Szió!Hát hallod tényleg ez a Bulgária szeptember első hetére,most bele tetted a bogarat a fülembe!Még akkor ezen csak el kell gondolkozzak.Mert azért már ott nincs olyan meleg abban az időben,meg én úgy halottam hogy közel sincs olyan szép mint Görögország.Akkor majd még elválik.Addig is jó tervezést és akkor még addig beszélünk
"azt mondták hogy oda menetrendszerinti járat megy ,ugye azt jó előre le kellene foglalni .tehát ez is kiesik"
ezt nem értem, ezért miért esik ki? az irodák éppen ezt csinálják, jó sok helyet előre lefoglalnak a nyaralójáratokon és ha marad ezekből akkor simán adhatják ezeket is ebben a tombolás cuccban, nem?
Sziasztok!
Gemike és Tallér!
Távol álljon tőlem, hogy bármit és bárkit megszóljak. DE!
Engedjétek meg, hogy én is beleszóljak.
Kónyu - véleményem szerint - egy kicsit irónikusan írta le a helyeket, amiket ajánlott. (De lehet, hogy ez csak nekem jött le így.)
Pl. Tolo és Sarti nem összehasonlítható - szerintem. Tolo partja végig barátságos, a nagy "strandot" kivéve elég keskeny - nekünk pont emiatt tetszett a keskeny rész.
Bulgária "strandja" viszont - tapasztalt (főidényben) - használhatatlan . Hiába a teljes ellátás, nem kárpótolja a víz használatának hiányát.
További kellemes keresgélést kívánok!
Sziasztok!
Gemike és Tallér!
Távol álljon tőlem, hogy bármit és bárkit megszóljak. DE!
Engedjétek meg, hogy én is beleszóljak.
Kónyu - véleményem szerint - egy kicsit irónikusan írta le a helyeket, amiket ajánlott. (De lehet, hogy ez csak nekem jött le így.)
Pl. Tolo és Sarti nem összehasonlítható - szerintem. Tolo partja végig barátságos, a nagy "strandot" kivéve elég keskeny - nekünk pont emiatt tetszett a keskeny rész.
Bulgária "strandja" viszont - tapasztalt (főidényben) - használhatatlan . Hiába a teljes ellátás, nem kárpótolja a víz használatának hiányát.
További kellemes keresgélést kívánok!
Szia Kelemen77!Nem sértődünk meg a hozzászólásoktól,hiszen azért vagyunk itt a fórumon!Mi se akarunk Bulgáriába épp azért ejtett engem gondolkodóba amit leírtak,mert hát a tombola az csak tombola és ha nem zárom ki Bulgáriát könnyen megeshet hogy szeptember első hetére esetleg megkapom.Na de talán tudunk rajta segíteni,vagyis majd kiderül.
Szia MaciG!
A használhatatlan azt jelenti (nálam), hogy:
a kosztól, a sok tengeri fűtől és egyéb zöld "cucctól" nem tudsz belemenni a vízbe (olyan szélesen teríti be a part szélét). Undorodsz, hogy abba a "trutyiba" belegázolj.
A belső medence vize pedig fürdésre, hideg.
Én tombolával voltam szeptemberben.
Mi Rodos-t kaptuk. Szállodában voltunk félpanzióval.
Jó volt a szálloda is, kaja is finom, bőséges, svédasztalos volt.
Igen + 10% ot kellett ráfizetni a vacsiért.
Megérte, 8000/fő pluszt ráfizetni, mert svédasztal volt és elég nagy volt a választék.
Mi elég későn fizettünk be, ez volt az utolsó 2 hely a tombolára.
Augusztus elején fizettük be és szeptember 12től voltunk.
DE jövőre is megyünk tuti, csak most apartmanba.
A tombolára visszatérve. Nálunk benne volt ciprus, tunézia, egyiptom is.
Az ibusznál mondták, hogy ezekre nincs esély csak úgy belerakták a listába.
Volt egy idős pár a szállodánkba, akik szintén tomboláztak.
Nekik meg úgy adták elő az irodában, hogy görög szigetek tombola:)
Elég sok fórumot olvastam, de senkitől se hallottam még, hogy tombolával bulgáriába, törökországba, spanyolországba vagy Máltára ment volna.
Szóval szerintem 90%ban a görög szigetek futnak a repcsis apartmanos és 2-3*-os szállodáknál.