[quote="Így van. Ráadásul most sorban kihátrálnak Ciprasz mögül, csak azt nem tudom, h mit akarnak voltaképpen? Amikor már teljesen tönkrement az ország, az egyik hitelből fizetnék a másikat, de azt sem teszik meg, kiürült a bankokból a pénz, akkor mit akarnak egyáltalán sztrájkolni?[/quote]
2010-ben a görögök 35 év, a németek 45 év után mehettek nyugdíjba. A görögök bérük 70-80%-at, a németek 42-46%-at kaptak nyugdíjként. A görögöknél a nyugdíjplafon 2538 euro, a németeknél 2100 euro volt. A görögöknél volt 13. es 14. havi nyugdíj is. Erre mondják a jobb bankárok, hogy felelősen gondolkodtak a görög kormányok?
"A görögök érdeke, hogy ne legyen ebből problémája a turistáknak, mivel nyáron fele Görögo. a turizmussal foglalkozik/abból él."
Ez akkor lesz igaz, ha mindkét fele abból él. Addig a másik fele magasról tesz az egyik felére, ha éppen sztrájkolni van kedve. A racionalitásnak ehhez kevés köze van, ahogy már a példák is mutatták. Ha racionálisan gondolkodtak volna, akkor már vagy 10éve elkezdték volna a saját rendbetételüket külső kényszer nélkül, és nem rendeztek volna olimpiát sem hitelből. Szerintem.
Így van. Ráadásul most sorban kihátrálnak Ciprasz mögül, csak azt nem tudom, h mit akarnak voltaképpen? Amikor már teljesen tönkrement az ország, az egyik hitelből fizetnék a másikat, de azt sem teszik meg, kiürült a bankokból a pénz, akkor mit akarnak egyáltalán sztrájkolni?
"A görögök érdeke, hogy ne legyen ebből problémája a turistáknak, mivel nyáron fele Görögo. a turizmussal foglalkozik/abból él."
Ez akkor lesz igaz, ha mindkét fele abból él. Addig a másik fele magasról tesz az egyik felére, ha éppen sztrájkolni van kedve. A racionalitásnak ehhez kevés köze van, ahogy már a példák is mutatták. Ha racionálisan gondolkodtak volna, akkor már vagy 10éve elkezdték volna a saját rendbetételüket külső kényszer nélkül, és nem rendeztek volna olimpiát sem hitelből. Szerintem.
De a Balatonnál szinte minden part egyforma, így ha az egyiken nem tudsz fürdeni, arrébb mész és sokat nem vesztesz.
gtunde és Molli: Köszi az infót, a szerződést én is láttam, de az ilyen jogi dolgoknál sosem lehet tudni van-e valami csavar benne ami egy laikusnak nem tűnik fel.
Bocs, hogy elfelejtettem, hogy gyökér vagyok, és felesleges hozzászólással terheltem a topicot, amiből ráadásul semmilyen információt nem tudtál kinyerni. Sajnálom
Jó szándékú vagyok, semmi rosszat nem akartam neked és nem gondolom magam okosabbnak, hiszen nem is ismerlek. Sajnálom, hogy így fogtad fel.