Azt olvastam, hogy leégett a kagylóház, a tulajdonost kimenekítették. Nem tudom igaz-e, de engem sokkol még a gondolata is. Volt egy görög cikk róla, de nem értek a "linkeléshez". Valaki tud róla valamit?
Régebben én is vonattal Larissában, mert onnan mentünk tovább vonattal Athénba Hazafele picit kalandos volt, de nagyon bejött Thessalonikiben is voltam vonattal, most megint bevonatozunk. Amúgy kocsival megyek, de nem kívánom se a dugót, se a parkoló keresést, meg aztán mindig szeretek egy picit más dolgokat is tenni Tudod én mindig kitalálok valami kalandos dolgot
Tudnátok nekem ajánlani olyan apartmant nei poriban, ahol van kert v. vmi, ahol lehetőség van sütögetésre? Előre is köszönöm a segítséget! icon_smile.gif"
Szia, Nei Poriban nem , de Platamonasban a Xanthi-ház igen. www.anetttours.hu oldalon nézd meg , ha érdekel
Tudnátok nekem ajánlani olyan apartmant nei poriban, ahol van kert v. vmi, ahol lehetőség van sütögetésre? Előre is köszönöm a segítséget! icon_smile.gif"
Szia, Nei Poriban nem , de Platamonasban a Xanthi-ház igen. www.anetttours.hu oldalon nézd meg , ha érdekel
Tudnátok nekem ajánlani olyan apartmant nei poriban, ahol van kert v. vmi, ahol lehetőség van sütögetésre? Előre is köszönöm a segítséget! icon_smile.gif
VASÚT: Nei Pori----Rapsani és utána Larissa.
Akinek van autó, vagy kismotor a feneke alatt, érdemes felmenni RAPSANI-ba is. Egy bűbájos gyönyörű fekvésű falucska. Az autópályától kb. 15 km-re van. A Gyula tavaly meglátogatta a falut és ott is maradt volna ha a zivataros eső el nem zavarja...Vendégszerető emberek...Igazi hamisítatlan görög falucska, még nem rontották el a turisták.
A vonat amivel Larissába mentünk Szalonikiből jött és Larissáig közlekedett. Nei Pori után egyszer állt meg, a következő megálló már Larissa volt. A Zefyrosban volt a szállásunk, ami központban van. A ház alatt van egy utazási iroda. Itt kérdeztünk meg a menetrendet. Jó volt, mert itt mindig volt valaki, aki beszélt magyarul és tudtak segíteni, ha szükség volt valami információra. Nagyon készségesek, voltak.
ha larisából mész nei poriba, akkor a thesszaloniki felé menő vonatra kell szállni, ha nei poriból mész larisába, akkor kalambaka irányába.
de ezt a menetrendből lehet látni és ha már a menetrenden sem igazodsz el, akkor nem biztos, hogy ilyen jellegű kirándulás neked való.
https://www.trainose.gr/en/passenger-activity/suburban-railway/thessaloniki-suburban-railway/ ez a vonat honlapja
Kalambaka - Larisa - Thessaloniki Timetable ezt nyisd meg a menetrendhez, nem tudtam linkelni, mert a görög betűk megzavarják a rendszert
http://www.trainose.gr/en/pass.....n-railway/ ez a vonat honlapja
Kalambaka - Larisa - Thessaloniki Timetable ezt nyisd meg a menetrendhez, nem tudtam linkelni, mert a görög betűk megzavarják a rendszert