Tizenegy nap alatt csak ketszer esett egy kicsi, az is este meg ejszaka. De az elottunk levo csoport se panaszkodott a sok eso miatt. A szunyogok ellen nem volt nehez vedekezni az elso kellemetlen esti seta utan, de sajnos a meduzak elvettek a kedvunket a furdozestol...Szerencsere a gyerekeket nem annyira, pedig mindketten porul jartak egyszer. A kicsi csak max. ket-harom lepest tett a parttol, amikor sirva fordult vissza. Mindket laban, a boka magassagaban volt piros folt. Azota se tudjuk, hogy ez is meduza volt-e, vagy valami mas, de a helye pont olyannak latszott.
Etteremben nem voltunk, a gyros 2,3-2,5 euro. A bolti arakbol konkretan mi erdekel? 6*1,5 liter viz 1-1,4 euro kozott van, attol fugg, hogy eppen milyen akciora futsz ra. Persze van dragabban is, de ez az az ar, amiert mi vasaroltunk. Ugy egyebkent minden sokkal dragabb, mint nalunk (Szerbiaban). A fagyi is minimum 1 euro fejenkent, de negyunkre kb. 5 euroba jott ki egy-egy alkalom. Napernyo volt 5 es 25 euro kozott...inkabb kerdezzetek ra konkretan, mi erdekel, talan ugy konnyebb...Tul sok mindent nem vasaroltunk, igyekeztem mindent itthonrol vinni.
Kirandulas Tesszalonikibe 15 € fejenket, de nem mentunk el. Busszal, megmutatnak egy kolostort, aztan kapsz nemi szabadidot, es mar 3-4 ora korul hoznak is vissza. Allitolag a vonatjegy 12€, csak azt nem kerdeztuk meg (mert akkor nem is erdekelt), hogy retur jegy-e. A tobbi arra nem emlekszem, de ez egyebkent az m&m travel iroda szervezese.
AMIT NEM SZABAD KIHAGYNI: Kenyer az aruhazban zacskozott, 50 cent. De van pek, aki FANTASZTIKUS kenyeret sut, 75 cent, ki ne hagyja senki, aki Platamonasba megy!!! A kukoricas kenyer kulonbozo variacioi, igazi, kivul ropogos, belul puha...mmmm....A foutcan, ha a templom felol mesz Nei Pori fele, elhagyod a Cristal kavezot (a sarkon, ahol a kikotobe kell fordulni), es kb. 3 uzlettel arreb, a masik (jobb) oldalon van. A kirakatban fagyis huto all, bent pedig sutemenyek es pekaru van. Ugyanez a pek van a Larissa bolttal szemben is, ugyanezen az utcan, csak egeszen a vege fele, a kanyar elott.
Nem bereltunk, de allitolag ha fogyasztasz valamit a kavezoban, akkor egesz nap hasznalhatod a napernyot es a napagyakat...sot, aki junius elejen ment, ingyen is hasznalhattak. Lehet hogy szezon kozepen azert maskepp lesz, nem tudom. Az egyik ilyen helyen (a nagy strandon) 2,5 € egy egyszeru, hideg, felhabozott nescafe.
A pekseg csak gorogul volt kiirva, es olyan betukkel, hogy nem jottem ra, milyen nevet takar....de allitolag van kep rola, de most szombatig sajnos nem lesz idom azokkal foglalkozni, SAJNOS...
Gyumolcs arakra nem emlekszem, neztuk oket, de minden nagyon draga volt (persze, a ti araitokat nem ismerem). Ferjemnek ugy remlik, a cseresznye 2,4 volt. A dinnye 04-0,5 kozott. A paradicsom 0,5-1,6 kozott.
Szia Andici!!!
Nagyon jó utat és kellemes pihenést kívánok!!!!
Elhiszem hogy fel vagytok pörögve,én is fel lennék a helyetekben.Az vigasztal hogy eljön a mi időnk is!!!!
Vissza érkezés után várom a sok képet,és a beszámolót.
Üdv:soma
Sziasztok!Platamonas jó választás:)mi a Szerelmemmel voltunk tavaly június végén és nagyon jól éreztük magunkat.Csak 1be csalódtam:nagyon kevés rákot látni a parton,meg kagylót nem is láttunk eggyáltalán... a boltok éjjfélig voltak nyitva,de még éjjfélkor is nyugodtan ehettünk gyrost:)akkor 2.35 körül volt 1gyros.Nagyon szuper hely,de a kutyákkal vigyázzatok,hamar ráakaszkodnak a csajokra:) :)akinek kérdése van,válaszolok szivesen.Képek vannak feltöltve.Sziasztok
Köszi bonci!
Fel vagyunk szerelkezve mindenféle védelmi eszközzel!Iszonyatos pörgés van mindenki izgatott.Nem egyszerű 4 embernek 2 hétre csomagolni munka mellett!Bánja fene mikor 4 nap és indulunk!Remélhetőleg ott jobb idő van.Kolléganőm jött haza Olaszországból és szinte fáztak.Én nem szeretnék!
Andi!
Én el szeretnék köszönni mert nem leszek 4-5 napig.
Tehát jó nyaralást kívánok és csokik legyetek.
Remélem csiga lesz az a 2 hét és ha nem telik el.
Üdv: Robi
Reméljük arra felé jó idő lesz. Elhiszem hogy be vagytok sózva én is be vagyok, pedig még 48 nap van az utazásig. Ne aggódj majd Zeus gondoskodik a napsütésről