Én már kétszer voltam Görögországban. Idén Sarti a kitűzött uticél.
A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki információt küldeni nekem az alábbi apartmanokról:
- Sarti Beach Apartmanház
- Spanos Apartmanház
Meg kinéztem még Toroniban a Basil Aparthotelt.
Viszont erről eddig szinte csak rosszat olvastam.
Ha esetleg tudna valaki képeket is küldeni a szállásokról, annak nagyon örülnék.
Nos ha először mész Göröghonba, akkor Neked valóban nagyon hasznos ezt az oldalt olvasgatnod. A besózás valóban nem egyéni és ha visszajössz, akkor még jobban be leszel és még jobban fogod várni, hogy újra indulhass
Neked még előbb jön az utazás mint Mártának, Timcsinek és nekem
Majd mesélsz és ha feltöltöd a képeket, akkor meg is tudjuk nézni a Te szemszögedből is
Biztos vagyok benne, hogy csodálatos élményekkel leszel gazdagabb, hiszen mint majd tapasztalod is, ez valóban szinte egy másik Világ...
Kívánom Neked, hogy Te is megismerd és átéld mind azt amit mi, akik örökre beleszerettek Göröghonba...
Valóban, erre is jó egy kis görög nyaralás. Elmenekülni minden elől Én sem tartok tőle, hogy Sarti már nem annyira görög, de erre már kitértem egy régebbi hozzászólásomban. Azért én szorgalmasan tanulgatom a kis mondataimat amivel le tudom venni a lakókat a lábukról... De én továbbra is tartom a mondásom, hogy még egy kartondobozban is elvagyok, csak kinn legyek Valóban... a souvlaki, a mazsolabor és persze a Mythos... aminek a különlegessége, hogy sör létére nincs keserű mellékíze. Na azt mindenkinek ki kell próbálni... Vagy egy kis pohár cipouro... De finomak és érdemes próbálkozni a kicsit új ízlésvilágot igénylő étkekkel is. Pl kagyló, vagy a polip, ami szintén nagyon fini... A sült kukorica pedig maga is egy jelkép szinte, ahogy az úton a nénik és bácsik sütögetik a kis kocsijukon A napok pedig fogynak, fogynak
Addig addig beszélünk az indulásról, hogy lassan azt vesszük észre, hogy már csak egy hét van hátra Én is azt lestem hogy nemrég még 194 nap volt, most meg már már cseréltek és csak 149 Remélem most már valóban elér minket is a meleg idő, mert valahogy a meteorológusoknak nem nagyon akar eddig összejönni a jóslatuk
Gondoljuk és tudjuk is, hiszen mi is nagyon várjuk már az indulást Valóban jól beindult a topic és ez klassz... Minden nap felnézek, van hogy többször is és lesem, van-e valami új fejlemény, vagy jött-e valaki akit szintén be kell avatni a nagy misztikumba, amit úgy hívnak egyszerűen, hogy Görögország
Sancho!
Az az igazság hogy én máris beleszerettem Göröghonba, annyit olvastam róla és láttam a képeken. Úgy hiszem hogy bármi lesz is, a mi utunk csak szuper lehet. Képeket élménybeszámolót természetesen küldök majd, bárcsak már ott tartanánk. De már "csak" 120 nap. Azaz éppen mához 4 hónap (hú ez így nagyon rosszul hangzik).
Szia bforgo!
Örülök, hogy más is ilyen függő nem csak én (pedig én még nem is voltam Görögben eddig). Ha jól láttam az utazólistában, akkor te is jún.18-án indulsz, és szegedi vagy. Jól láttam? Csak azért mert én is szegedi vagyok. Ti melyik apartmanban laktok majd?
Szia fadri!
Igen, szegedi vagyok.
A szállásunk a Stavros apartman lesz, bár sajnos semmit sem tudok róla, itt a fórumban sem írtak róla.
http://www.infohotels.gr/stavros/default_eg.asp
Ennyit tudok.
Mi 8-an megyünk, nagyszüleim, szüleim, bátyámék, és én a párommal. Fontos volt az ár is.....
Továbbra is fennáll: ha valaki tud valamit a Stavros apartmanról, kérlek írjátok meg!
Szia Fadri!Látom ti is Juni 18-án indultok és szintén a Kosmasba lesztek!Mi 8-an megyünk az Appolonnal travellel(6 felnőtt és két gyerek:egyik 11 éves fiú a másik 12 éves lány).Mi másodszor megyünk Sartiba!És én is nagyon várom hátha ír valaki a Kosmasról!
Teljesen új vagyok ezen az oldalon és örömmel látom, hogy én rajtam kívül is mennyien rajonganak Görögországért azon belül is Sartiért
Én most nyáron 6. alkalommal térek vissza. Imádom azt a helyet!
Üdv itt a fórumon.
Sartin kívül voltál máshol is Görögországban?Mi vonz úgy Sartiban , hogy már 6. alkalommal mész oda?
Mi is voltunk 2006-ban és nekünk is tetszett, de mi általában mindig máshová megyünk.
Szia Maryenn!
Azt hiszem mi már összeakadtunk egy másik fórumon, csak akkor nem derült ki, hogy ti is a Kosmasban lesztek. Akkor tuti, hogy együtt fogunk utazni, mert mi is az Apollon buszával megyünk és Szegeden fogunk felszállni. Nekem két lányom van 15 és 13 évesek. Azt hiszem jó kis nyaralás lesz!