Az az igazság, hogy én sem szoktam elolvasni tüzetesen az utazási szerződést... A biztosítót mindig tudom hogy melyik, mert magam kötöm, nem utazási irodában.
Na de szerencsére már egy ideje nem veszem igénybe az irodák szolgáltatásait. Csak sajnos ezt nem mindenki teheti meg.
Reméljük, hogy még sokan lesznek a mi véleményünkön.
Annál rosszabb nem lehet , mikor az ember egy éven át készül a nyaralására, be is fizeti az összeget, majd nem mehet el...
Ha rajtam múlna, minden utazási irodának előírnám, hogy az oldalán jelentesse meg az eredményét.
Firkamano!
Szerinted hányan tudnának olvasni belőle?
A legtöbb ember még az utazási szerződését sem olvassa el!, sőt több olyannal is beszéltem, aki azt se tudta megmondani, hogy pontosan melyik biztosítóval kötött utasbiztosítást. (Az utazási irodába ajánlott valamit a kishölgy című szindróma.)
Az a régi telephellyel bejegyzett iroda volt.
Amit idén kapott engedélyt, az még él az oldal szerint:
Vállalkozás neve: JIMAKOS TOURS Turisztikai és Idegenforgalmi Kft.
címe: 1092 Budapest, Ferenc krt. 2-4.
tel: 281-5541 fax: 281-5541 e-mail: info@jimakos.hu
Rszám/Uszám: U001017
Vagyoni biztosíték (külföldi): 12 %
Biztosítás: 5.000.000,-Ft
szio! akkor ezek szerint a Jimakos Tours is a hivatalosan torolt utazasi irodak kozott van. Csak kivancsi vagyok, jovore mi lesz. Mert minden evben ezt jatssza el.
Sziasztok!
Nemrég frissült az utazási irodák nyilvántartási adatai és vagyoni biztositék összegző oldala a MKEH-nak,ha érdekel valakit,itt a link!2009.nov.13-án frissült:
www.mkeh.gov.hu/nyilvantartasok
Én úgy gondolom likviditási gondjaik vannak, ha már ilyen módon, így akarnak pénzhez akarnak jutni; ill. veszteséges a cég 2009-es éve, és előlegek beszedésével poziítvra akarják kihozni... Nem gondolom, hogy piac lefölöző technikáról van szó ... Szóval gyanús nekem ez a Dias. Én nem ugornék bele előlegfizetésbe.
Ez a véleményem.