Szia! Igen a Thomas appartmanban voltam Pargán. Ha még nem konkrét a választásod, máshová menj szállásra. Az prospektus szerint jó hely, de... Nagyon messze van a Valtos -tól és avárostól.Kedves kis appartman, de én keveset voltam benne és igy inkább a többi dolog az, ami negativ. bementünk Pargára kb. két km, hegyen-völgyön keresztül kb 2 óra, ugyanannyi vissza. Napközben nem volt értelme a tengerről felmenni, mert nagyon meleg volt és a távolság?! Kiprobáltunk több utat is, de egyik sm rövidebb, talán csak nem olyan meredek az ut. többször Pargáról taxival mentünk haza,mert a városi séta ugy kifárásztott nagyon. Kérdezzél nyugodtan , hisz ugy könnyebb válaszolni. Üdv Juditella
irod, hogy az Aeolussal voltatok tavaly Pargán, Melyik apopartmanban laktatok és milyen volt az ut? Én most jöttem haza pargárol ugyanazzal az utazási irodával. Bizony jó ,ha valaki egy kicsit előtte "edz", met hirtelen a meredek utak abban a nagy melegben nem könnyüek,-de meg lehet szokni.Mi oda felé 22 órát utaztunk, vissza 25 óra volt az ut, igaz ebből egy óra györig, ahol én felszáltam. várom válaszodat, szeretnék még egyszer visszamenni Pargára, de más appartmanba! Üdv Juditella
Hát mi már oda megyünk az Aeolusszal.....kicsit elszomorítassz, de pozitívan állunk a dolgokhoz...a taxi mennyibe került....nem akarunk minden este a köpontba lenni, mivel annyira kifárasztott minket az elmúlt egy év (gondolom nem csak minket másokat is ), hogy inkább az aktív pihenés hívei leszünk.
A busz felvitt az apartmanhoz?
Fürödtetek a szomszédságban lévő medencében? Tényleg lehet fogyasztás ellenében?
Szia Dius! -
Én még új vagyok ezen a fórumon, de lelkesen olvasom, és eddig nagyon sok jó ötletet kaptam, köszönöm mindenkinek!
Tavaly már voltunk Pargán, akkor az Aeolussal, a Sakisban, de most inkább a Valter Travelt választottuk.
Dius! Augusztusban újra megyünk Pargára, szintén a Christinába. Írnál egy kicsit az appartmanról, a két szobás érdekelne, pl. hogy mekkorák, mi van bennük, mennyire süt be a délutáni nap, mekkora távolságra van a központtól? És hány óra volt az út oda-és vissza?
Köszi/Edit
Az aeolusznál fizettük be 62.900,- 14 nap busszal....majd mutogatunk a sofőrnek...minden rosszban van valami jó
Nos ti már eldöntöttétek?
Dehogy döntöttünk
Egyelőre próbálok valami gyakornoki állást keresni kb 1 hónapra, plusz a párom munkájától is függ, h. mikor fog dolgozni és mikor nem..
Ez eléggé jó ár, főleg 14 napra. Az irodában rendesek voltak? Nem tudod véletlenül, h. állnak szabad helyek függvényében?
Igen erre gondoltam
Fantasztikusak a képeid.
Nekem fogalmam nincs, hogy sikerült ide beilleszteni, én hiába próbálkozok ezzel. (nagyon védi az oldalt a Hellasz.hu)
Nálap a Weboldalamon (Poto Katziki "Lefkada" 178. kép)
Az hogy ilyen közel ekkora hajó.....
Azon a napon mikor mi ott voltunk egy sem mert ennyire kijönni.
Csak a távolból kukkoltak a hajó utasai....
Csak olyan képet tudsz ide beilleszteni, ami már valahol fent van a hálón (tehát nem csak a saját gépeden). A tulajdonságok menüpont alól ki kell másolni a kép elérési útját, majd a Hellasz főmenüjéből a Szerkesztés alatti Beillesztés parancsot használni. Ezután ki kell jelölni a már beírt elérési utat és megnyomni az Img. gombot.
Írtad,hogy Aeolus-sal voltatok a Sakisban. Mi júliusba oda megyünk.Néhány sorban "feltudnál készíteni" az esetleges várható "meglepetésekre"?(pozitív és negatív dolgokra- bármi lesz mi úgyis jól fogjuk érezni magunkat.. )
Köszi!
Akciós út volt, mi 2 db 2 szeméyeset foglaltunk, nem tudom sajnos, hogy van e még szoba. A Sakisban nincsen azt tudom a Zachariasban meg már csak 1 db 4 ágyas volt, de jobb ha az irodánál érdeklőtsz. Igen rendesek voltak az irodában.
Ez tényleg igaz, hogy 2 órába tellt mire leértetek a köponthoz vagy éppen a strandhoz??? Ha ez tényleg így van viszünk magunkkal terepjáró rollert:-)))
És mit értessz az alatt, hogy hegyen-völgyön keresztül?
Írtad,hogy Aeolus-sal voltatok a Sakisban. Mi júliusba oda megyünk.Néhány sorban "feltudnál készíteni" az esetleges várható "meglepetésekre"?(pozitív és negatív dolgokra- bármi lesz mi úgyis jól fogjuk érezni magunkat.. )
Köszi!
Készüljetek fel a legfárasztób útra, amin eddig valaha voltatok! Nagyon hosszú idő és kemény szerpentinek!!!
Az irodáról nem akarok mesélni, mert elvenném a kedved az egésztől!
Ha mindezt kibírjátok, akkor Parga kárpótol érte, mert a világ 1ik legszebb helye, ahol megfordultam már.