Sziasztok!
Az utolsó pillanatban úgy alakult, hogy Agios Petros-ba megyünk nyaralni last minute.(Ahol lefoglaltuk az utat, visszamondták)
Szóval az érdekelne, hogy ha járt már közületek ott valaki, kérem írja le, hogy milyen. Fórumokon olvasgattam, és azt írták, hogy el kell kerülni Kavos-t. Ennyire gáz lenne az a vidék? Illetve, hogy robogóval mennyi idő alatt lehet eljutni a fővárosba(igazán térképet sem találtam, lehet, hogy a sokk miatt, hogy egy héttel a nyaralás előtt jártunk így )
Köszönöm a válaszokat!
Úgy tűnik a szállásunk meglesz ( Gégé segítségével) és már csak repjegy kell. A Wizz airt néztem, szerintetek, mi az az ár ami nem drága. Még így egyénileg nem utaztam és nem tudom, hogy mi számít olcsónak és drágának, már ami a repjegyet illeti.
Melus16, Te vagy a mi megmentőnk
Milyen a part? milyenek az árak? Voltatok Sidariban? Ha igen mennyi idő alatt lehet lejutni oda?
Izgulok kicsit, még nem repültem soha sem
Köszönöm a válaszod (Ja és a neten nézegetem, hogy mit érdemes megnézni, de ha van valami olyan amit semmi esetre ne hagyjunk ki, örömmel fogadom a tippeket )
Agios Petrosnál a part homokos gyönyörű tiszta, lassan mélyülő, igaz a szélére minden reggelre kisodródik valami vízi növény féle, ami nem szép látvány de három lépés után már csak a gyönyörű víz látszik. A kiépített strandokon rendszeresen takarítják, mi jobban szerettük a kevésbé zsúfolt partokat. Ha robogóval mentek csodás partokat be lehet járni. Nincs messze a nyugati part sem, ahol mesés öblök vannak. A fotóalbumomban taláalsz képeket. Sidari szép mint a képeslapokon, oda inkább autót javasolnék, bár volt aki motorral látogatta meg. Kb két órát mondanék, de mi útközben sok helyen megálltunk. A sziget déli csücskében van Arkudila strandja, ahová elküldött bennünket az iv. ,csodás az biztos csak bennünket elűztek a darazsak.( a partfalban laknak) Nekem a kevésbé ismert helyek közül Afionas tetszett legjobban, fent a sziget északnyugati partjainál, eldugott étteremben kajáltunk (lásd falb.) Az árakról pontos számokat nem tudok mondani, szerintem nem a legolcsóbb hely Go.-ban ,de nem vészes. Melyik ap.-ba mentek? Üdv Melus
Azt írtad a Dias zeuszal voltál Korfun?
Hol voltál pontosan melyik szálláson? mivel utaztatok?
Mi is gondolkodunk,hogy esetleg oda mennénk,idén még szeptemberbe,
idén voltunk zakynthoson attól annyira nem voltunk elszállva.
Mennyire érzitek kihaltnak a szigetet?
Előre is köszi a válaszodat.
A másodikon melyik apartmant szereted a legjobban? Gondolom már az összeset ismered.
Mi júniusban mentünk volna Arillasba, de betegség miatt le kellett mondani, talán szeptemberre rendbe jönnek a dolgok és akkor érdekelne a Vénusz.
Melus!
A Kaminibe megyünk. Kíváncsi vagyunk rá. Nem ide terveztük az idei nyaralást, Görögország másik része volt a cél, csak hát nem jött össze.
Nagyon sokat segítettél, ha lesz kérdésem még írok.
Köszönöm szépen.