Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 252 253 254 ... 259 260 261   >
Üzenet
  Cápafagyi | #233551 Üzenet | 2015-07-29 10:41:43 |
Szia Pancsika!
Nagyon köszönöm az infót icon_smile.gif
Mi majd váltunk benneteket, úgyhogy minden információt szívesen veszek.
Igen, ezt a leírását olvastam az Oláhgyurinak, nagyon jó.
Esetleg ha friss Fedra Tours-os fakultatív program árakat is tudsz, azt megköszönném. Van itt a fórumon júniusi, de azóta szerintem a körülmények miatt emeltek árakat a görögök.
Üdv
Cápi
  Pancsika01 | #233552 Üzenet | 2015-07-29 10:53:36 |
Ebből csak arra akartam utalni, hogy mi is három férőhelyes szobában (nem 3 ágyas) leszünk elszállásolva ketten, kétfős áron. Itt az a a kérdés esetleg, hogy náluk a 3 ágyas szoba mit is takar három külön ágyat fizikálisan, vagy 3 férőhelyet.. de ha felhívod a központi telefonszámot a zeuszdiasznál biztos tudnak mondani valamit. icon_smile.gif
  Pontikos | #233560 Üzenet | 2015-07-29 12:04:40 | Idézet innen: #233542
Cápafagyi írta:
Az idegenvezetőt nem én könyveltem el, hanem a neten olvasott véleményekből szűrtem le.

Abból, hogy oláhgyuri írta, miszerint segítőkész, kiderült hát, hogy rossz idegenvezető?
Ezért mondom, hogy egy-két morzsából, meg innen onnan felszedett infóból káros lehet az általánosítás és előre skatulyázás mind szállás, mit program, mind bármi más tükrében. Nyilván mindent számításba kell venni, csak nem szabad negatívan nekivágni semminek.
De látod, még a szúnyogháló is kiderül, mire mentek. icon_wink.gif
  H.apci | #233561 Üzenet | 2015-07-29 12:44:03 | Idézet innen: #233535
Cápafagyi írta:
Sziasztok!
Stavroson a STRATOS apartmanról van e valakinek bővebb infója?

Sajnos sehol sem találok róla véleményt. Azt látom hogy nemrég épült, tehát nagyon lelakva nem lehet, de hogy milyen felszereltségű, mekkorák a szobák stb, arról semmi infó. Pl van e szúnyogháló, konyha mennyire felszerelt.
Egyénileg megyünk egy hét múlva, Dias Zeus-nál foglaltunk. Tudom, 99%-ban csak rossz vélemény van az irodáról és az idegenvezetőikről, de mivel sem a buszt sem az idegenvezetőt nem vesszük igénybe, talán a szállással nem lesz gond.
Azaz, máris volt egy apróság, rögtön a foglalás után. Azt hirdeti az iroda, hogy ebben az apartmanban a plusz egy gyerek ingyenes és egy háromágyas szobában leszünk elszállásolva, kétágyas szoba áráért. A visszaigazoláson már 2 ágyas szoba szerepel pótággyal. Remélem, csak papíron!

Előre is köszönöm az infókat
Üdv

Most már nem mindegy? Ráérsz megtudni, ha odaérsz. Ha ez ennyire fontos, legközelebb informálódj a foglalás előtt! Vigasztalásul: nem vagy egyedül, sokan ezt csinálják, aztán sopánkodnak... icon_eek.gif icon_biggrin.gif
  Olahgyuri | #233562 Üzenet | 2015-07-29 12:45:16 |
Szia Cápafagyi!
A Stratosban nem fogsz csalódni. Elhúzható szúnyogháló van az erkélyajtón, és normális elszívó van a konyharészben.
A háromágyas szobában egy franciaágy+1 teljes értékű különálló ágy van, a mérete normális, el lehet férni. Az erkély nagy /nálunk 4 db gumimatrac+4 szék egy asztallal+ruhaszárító elfért/. A napfelkeltét az erkélyedről csodálhatod. Az idegenvezető egyben a Fedra Tours iroda munkatársa tényleg jó, el tudod érni telefonon és az iroda nyitvatartási idejében is ott van, minden magyarnak ad részletes információt, nem csak a buszos utasoknak, hanem az egyénieknek is, minden befizetett programra megy, ha egy magyar is foglal helyet, kivéve a Kafkanas-i hajókirándulásra. Az apartman tulajdonosa is minden nap többször ott van az ház recepcióján és segít ha kell. Nekünk egy izzót kellett cseréltetni-csak úgy görögösen, nem azonnal, de kicserélte. Az áremelkedések csak a kinti áfa-emeléssel változtak, de nem mindenki foglalkozott vele. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
Oláh Gyuri
  Cápafagyi | #233563 Üzenet | 2015-07-29 12:59:58 |
Szia Gyuri!
Hálás köszönet az infókért, pontosan erre voltam kíváncsi, se többre, se kevesebbre. icon_smile.gif
  Cápafagyi | #233566 Üzenet | 2015-07-29 13:09:30 |
Pontikos!

Nem innen vettem a negatív kritikákat a Dias-ról, hanem innen, 10 hozzászólásból 12 szidja, elég gáz:

http://www.vilagjaro.com/utazo.....tresults=2

De ezen kívül még több helyen is. Itt pl a hellasz-on nem. Félreértésekre ne építsünk vitát icon_smile.gif

H.apci!

Informálódtam, így esett a választás erre az apartmanra. Minden paramétere kedvező volt a többihez képest, csak volt egy kis információhiány, ami Oláh Gyuri segítségével helyre lett téve. Ennyi icon_smile.gif
  H.apci | #233570 Üzenet | 2015-07-29 13:57:42 | Válasz a #233566. hozzászólásra Előzmény #233566
Na, persze; nekem nem úgy tűnt, de ez legyen az én problémám...
Akkor most mindenki boldog... Jó nyaralást! icon_biggrin.gif
  Pontikos | #233580 Üzenet | 2015-07-29 15:46:22 | Válasz a #233566. hozzászólásra Előzmény #233566
"Nem építek félreértésekre vitát", de azért remélem, megnézed a vélemények dátumát is ... mert mondjuk az Akropolisz (vsz.) ugyanott van, mint 2001-ben vagy 2013-ban, de az idegenvezetők személye gyakran változik...
De mondok neked egy tök más példát, más irodától, más nyaralóhelyről, hogy mielőtt "lehúzni" kezd az ember, talán megértsen dolgokat: van pl. olyan apartmanház, ahol már azért nem adnak törölközőt, mert az utasok rendszeresen ellopták. Érted, nem azért mert spúrok és gazgaládok, hanem mert elegük lett a megkárosításból. De ezt kovácsjóska45 úgy fogja neked itt tálalni, hogy 1999-ben volt törcsi, most meg már érezhetően zuhan a színvonal, közel a csőd, mert már nem adnak.

Szóval: lefoglaltál egy szállást (előzetes tájékozódás alapján), autóval mész, id.vez-re nincs szükséged, akkor minek olvastál egyáltalán az irodáról? icon_wink.gif Jó nyaralást!
  Rep | #233588 Üzenet | 2015-07-29 18:18:54 |
Szia Cápafagyi!
Stratos előtt tavaly sétáltunk el,pár éves szuperül kinéző,tengerparttól tényleg lehet még 50 m sincs.Legyetek magatok urai,és nem lesz baj.Egyébként a Fedra Tours iroda mellett az ő dokijuk nagyon jó fej,mi mindig Apollonos utasok voltunk,és a csoportunkból egy kislány elesett a napernyő tartó rúdba,ami üres volt a házunknál,apuka gyorsan az első orvoshoz vitte,ez az orvos volt a Diasé,és a doki visszafele ölbe hazahozta.100 méter sincs.Ne legyen rá szükség.Amivel vigyázzatok,ha idén lesz,az egy ingyenes görög est a Rendina Beach szálloda udvarán,ami nem is ingyenes Nanakos a fő góré mindenki arcába néz hogy mit fogyaszt,körbejár,és pofákat vág.Ő énekel az esten,egyébként jó a hangja.Ez másik est,mint a hagyományos görög est.Thassos jó a fakultatívokban.Előző hozzászólásaim közt már írtam melyek jó kajás helyek,sütis,pékség.Nálatok lehet az iroda még mindig a Korallit fogja jó kajás helynek mondani,eldöntitek.Szerintem nem az.Jannis taverna főút,és a körforgalomnál Ta Adelfia/csirkés fiúk,följebb másik körforgalom Bel Air.
  Cápafagyi | #233610 Üzenet | 2015-07-30 08:53:33 |
Szia Rep!
Köszönöm a sok infót. Igen, a Korallit jónak mondják, de mindenki a Jannist dicséri, néztem az árlapjukat is, elég barátságos.
Görög estre be akarunk fizetni, jó hogy mondod ezt a Redinás dolgot, akkor ez kilőve.

Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat! icon_smile.gif

Jah, még valami. Nem tudja valaki véletlenül, hogy Philippi-ben a színházhoz és az ásatásokhoz be lehet e menni? Sok helyen olvastam, hogy (mivel folyamatosan feltárnak, meg restaurálnak) le szokták zárni időközönként még az oda vezető utat is.
  Messinia | #233611 Üzenet | 2015-07-30 09:05:28 | Válasz a #233610. hozzászólásra Előzmény #233610
Kint könnyebb lesz érdeklődni, mondjuk egy idegenvezetőtől, hogy mi a helyzet Philippivel, de szerintem látogatható, legalábbis idén hallottam már egy-két embertől, hogy voltak. Jó nagy terület, készüljetek vizzel, kalappal, árnyék nincsen. icon_smile.gif
  Sumi73 | #233713 Üzenet | 2015-07-31 14:50:52 |
Sziasztok!
Valaki volt mostanában a Rendinában? Kívácsi lennék hogy a konyha ugyanolyan felszerelt mint egy apartman,mert nem szeretnék meglepődni,hogy mivel hotel,így nem lehet adott esetben kaját melegíteni valamin,illetve valamiben.
Aki tud valamit írjon légyszi,köszi!
  Pancsika01 | #234017 Üzenet | 2015-08-05 16:46:10 |
Sziasztok. Üdvözletemet küldöm Stavrosról. Az elmúlt napokban elég szeles időnk volt ami felkavarta a vizet és így zavarossà tette. Màra a szél lecsendesült és szép nyugodt víz vàrt minket. Stavros szélesebbre terjeszkedett az elmúlt időkben.A part a malibu beachnél kezdődően a legjobb a központ fele. Lassan mélyül nincs sok kő..a tenger néhol olyan meleg h szinte süt. A stratos apartmannal meg vagyunk elégedve. Tàgas modern. Awifi csak az apartman elején érhető el. A medencét két napig nem hasznàlhattuk karbantartàs miatt..ami sztem csak humbukk. Monjuk az apartman adottsàga miatt elég hangos tud lenni este a gyereksereg..főként szerbek..de a terasz ajtók jól hangszigeteltek és éjfél körül takarodó van icon_smile.gif Szúnyog szinte nincs is. Az apartman felszereltsége konyhai eszközökben kissé hiànyos. Konzervnyitó, éles kés nem àrt ha van. Egyébként minden okés icon_smile.gif
  Bandi111 | #234021 Üzenet | 2015-08-05 17:59:10 |
sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni a nálam Görögországban jártasabb utazóktól!? Szerintetek melyek a legszebb Görög szigetek? Hova érdemes elmennem? Előre is köszi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 252 253 254 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu