Szia Macsosz!!!Tökjók lettek a képeid,na ugye,hogy sikerült???Nekem még a felhősek is tetszettek,sőt,jobban,mint ahol süt a nap.Azért nem esett sokat az eső mialatt elvoltatok?ITANOS meg egyszerűen csodaszép,a napfelkeltés képek pedig szuperek.Köszike!!!
/Már csak a feliratozás hiányzik /
Köszi
Én imádom nézegetni őket Egy kicsit még ott vagyok
A sorozat vége lemaradt -megint bénáztam valamit
Eső 2x volt.Ugyanott:Xerocampos kanyargó szerpentinjein
Az viszont felhőszakadás.Sehol máshol,soha
Majdnem kilukadt a kocsi jobb első sarka
Minden második mondatom a páromhoz: "vezess csak én majd fékezek!"
Üdv,Macsosz
Szia Macsosz!
nagyon tetszenek a képek!
Megnéztem ám az elsők között, csak éppen vendégek vannak nálunk és egy görög vacsit próbálunk összehozni
Whitefrost
Szia Zsebkuty
Terv ezer
Tegnap láttam a kombinációs topikban Milost
Hát egyel több hely,hogy nehezebb legyen a döntés
Kétszer szeretnénk menni:tavasz,ősz.
Még nyitottak vagyunk a helyeket illetően,de az egyik körút lesz.
A párom utál esőben és sötétben vezetni nem is nagyon tettük.
Így is 1100km-t gyűrtünk magunk alá/hét.
Macsosz
Macsosz, most néztem végig a képeidet, csak úgy falva, már annyira vártam őket! De jó volt a sok ismerős táj, és Nálad is láttam egy-két képet, amiről rögtön el is kezdtem sajnálni, hogy mi ott nem voltunk!
Mi tetszett legjobban? És mi nem?
Hol volt az a szép naplemente? Ott aludtatok Ti is Matala körül valahol aznap?
Megjöttünk mi is sajnos Nem tudtuk úgy intézni,hogy maradhassunk még.Látom már Macsosz "ezzer" fórumoz én még csak ma tudtam először gép közelbe kerülni.
Röviden:SZUPER volt és minden várakozást felül múlt,de nagyon RÖVID
Tőmondatokban:
5 nap autóbérlés-1050km
Nagyon sok helyre eljutottunk és sokkal több kimaradt!
Ierapetra/többször is/ Mirtos,Agios-Nikolaos,Heraklion,Rethymno,Knossos,
Vai,Sitia,Toplu,Paleokastro,Kritsa és fölötte a fensík, Kastelli,Makriig a déli part,Chrissi sziget.
Amit nagyon sajnálok,hogy kimaradt az Xerakambos ,de mikor mentünk volna már késő volt és esett én meg bemajréztam az úttól Voltak utak ahol szabályszerűen halálfélelmem volt A párom azt mondta ha nem akarok menni szálljak ki Ő nem hagy ki semmi látnivalót azért, mert én majrézok,de a vége felé azért már kezdtem megszokni az utakat.
Képek készültek 1000 már dvd-n vannak, amint lesz időm válogatok és megpróbálom a lehetetlent /szerintem/ készítek albumot.
Jegyzeteltem mint igértem a beszámoló is készül majd.
Amúgy még teljesen KRÉTA hatása alatt vagyok,nem igazán tudok visszazökkeni /nem is nagyon akarok / Nem igazság,hogy Görögország 2 hét itthon a többi valahogyan azt kellen elérni,hogy fordítva legyen de azt hiszem számunkra ez már csak merész álom sjnos
Mindenkinek Tzotya