Brdzs! Ahogy leirtad, ugy megirtam néhány dolgot, amit. A te üzenetedet vizont ugan de irtad a privibe% Azt nem látomHa megtaláltad atájékoztatómat ird meg légyszives. Biztos sikerült, mert még el is mentettem, van egy olyan menü is. Ha végkpp nem jó, akkor megirom itt a forumban, az igazság az gazság- ebbe nem köthet bele senki! legközelebb nem bérelnek itt apartmant!! Üdv Juditella
Brdzs! Mégegyszer irtam nked, elolvastad? Amotor bérlés megoldható és jó ötlet, nem kell gyalogolni. vacsorázni Bent Pargában is lehet, de a Mangó ban is ill lefelémenet a strandra több helyen is találtok étkezési lehetőséget, sőt a strandon is van. Bolt kb 200m-re van ,mennyire drága Parga -relativ 10 eur-nál kezdődik egy komplett kaja musaka, suflaki, hal-kevés hus és sok-sok szalmaburgonya- ez a legjellemzőbb. Mi nem mentünk le mindennap Pargára vacsorázni, inkább ha éhesek voltunk bementünk a Mangóba, fürdésel együtt , meg is vacsoráztunk.Juditella
Még van egy kis dolgoznivaló.de alapvetően már Pargara tudok koncentrálni...ugyanis lényegileg eldőlt...Döme!Szervezett uton megyünk,Walter travel,Christina ap. emelet,juli 6-19...kicsit be vagyok tojva,de nagyon szép lesz,ez biztos!
Dzsugi!Nem lehet elégszer ismételni a tapasztalatokat,aki most megy,biztos mindennek örül,amit mondanak a megjöttek!
Én például kaja ügyben kérdezném,mert a központozás miatt nem elég világos Juditella mondandója:ha esténként étterembe megyünk,konkrétan mik is vannak-pont a tengeri cuccokat szeretném!-és mennyire drága,és vannak-e kiugróan jó helyek,ahová tapasztalatotok szerint érdemes menni...stb.Vannak-e pékségek-és hol,mert reggelente szeretek lemenni friss pékáruért,akár süti,akár kenyérféle..Sétálósan gyrost mivel adják,mert most olvastam,hogy Platamonas mellett valaki ketcupos gyrost vett...
Eddig többnyire vittünk vagy vettünk ott napernyőt,és azt hurcoltuk a tengerpartra..itt is lehet igy?Aki a Christinában volt,mit gondol erről,nagyon messze van a part felszerelne gumikerékkel,napernyővel,esetleg matraccal?Eddig mi partközeli házakban voltunl,aholo nem volt gond 50-100 m-t menni,meg newm is volt kinos,itt hogyan lesz?
Szóval Dzsugi kérdés 1000,nyugodtan "Untass"!
Megkaptam a privit, köszönöm!
Egyre jobban várom Pargát, már szinte csak a nyaralás jár a fejemben, nem tudok koncentrálni másra sem, annyira tudok zsongani attól a tudattól, hogy szinte 3 hét és élvezhetjük Parga csodáit:-)
Írok privit is!
Bridzs! A vizitaxi 2 eur, a taxi az ap-ig Pargárol 8 eur volt. A motorbérlés a legjobb ötlet,meglátod nagyon hasznos lesz!!! A nagykapuval, ahol bemész elől a négy appartmanbol a középső kettő nagyobb és mivel keleti fekvésű, igy est e nem olyan meleg, mint a többi-probáljátok ki bekkelni, mint magyarok!!? Elhiszem, hogy várjátok, hisz én is visszamennék szinte máris.Üdv Juditella
Köszi a választ, mostmár teljesen megnyugodtam, tuti biztos minden tökéletes lesz:-)
Tehát, ha jól emlékszem a vizitaxi utolsó járata 22-kor van. Na és a taxisok, meddig állnak a nyaralók rendelkezésére?
Szóval.......
Mi a Mimisben voltunk, ami a központ kellős közepén volt.
Egy népány lépésre a templomtól és iskolaától.
Az utcánkkal szemben volt egy pékség, ahol (gondolom az erős Angol turistanyomás miatt) menü reggeli választék is volt.
Egyébként reggel amikor felkeltünk akkor ott vette meg a párom a friss pékárut. Fantasztikus volt!
Ha beültünk reggelizni sokkal drágább volt a süti mint ha hazavittük.
Kb. 1,2 volt ha beültünk ha elvittük 80 cent ha elvittü.
De az egész városban majdnem minden utcasarkon volt pékség.
Amiről én beszélek nem volt a legolcsóbb, de nagyon csili-vili üzlet volt.
Aki a főúton elment az pont az üzletelött elsétált. Neve "Green Backery".
A színe is zöld volt, messziről észrevenni.
Kaja ügyben....
Mi ettünk étteremben cca. 30-40 EUR (két fő) (Symphonia étterem, valamint az Ali Pasha vára felé vezető úton a kanyarban. Nem tudom a nevét)
A kikötőben van egy olcsó Gyrosos, neve "George'S Souvlaki"
Két Gyros egy sör 5,60 EUR. Tudom ajánlani
Azt raknak bele amit szeretnél jó fej a tulaj.
Mivel autóval mentünk volt nálunk napernyő, de vettünk is 5 EUR.
A Valtos strandon rengeteg napernyőt bérelhettek, de az árát nem tudom.
Ha gyalog mentek elég stapás felmálházva, hegyen völgyön inkább bérelni érdemes.
És akkor könnyebb egy törülközővel fényképezőgéppel és naptejjel megtenni az utat.
Megkaptad a "privát üzenetem"?
Ha nem a hozzászólásom aljánál látod a weboldalam.
Klikkelj oda és ott látod a kirándulásaink képeit, vagy írhatsz az ott található e-mail címemre is (amit mindjárt beállítok itt a fórumon is )