Írtam választ a beírásodra, de sajnos eltűnt a többivel együtt...
Nos már nem nagyon emlékeszem hirtelen ötlettől vezérelve mit is írtam, de megpróbálok emlékezni
Szóval a lényege az, hogy úgy is alig van otthon, inkább csavarog, fürcsizik, jirándul és hasonlók. Úgyhogy az tényleg mellékes hogy mekkora az apartman
Valószínű valami poénosabbat válaszoltam, csak most picit fáradt vagyok, most értem haza
A Mythost mindenképpen ki kell próbálni. Nekded is írtam, de az is eltűnt. Szóval a lényege , hogy nincs keserű mellékíze, mint a söröknek általában. Nekem tavaly Vrasnán nem tudtak Mythost adni, csak valami Alfa nevű sört. A tv-ben is azt reklámozták, de megmondom őszintén nekem nem ízlett. Úgyhogy idén Sartin ismét csak a Mythost fogom keresni
Szia! Írtam neked, hogy a görög abc-ben sajna nincs mythos....De ma olvastam valahol, tán a Thasos fórumon, hogy Diósdon is van egy görög bolt és ott tartanak.
A sült kukorica árusokkal én eddig mindenhol találkoztam. Nagyon fincsi, nekem is ízlett... A másik finomság amit még Stavrosban ettem anno, valamilyen fahéjas, olajban sült golyó volt, amit vanília fagyival kellett enni. Azt azóta nem láttam. Nei Poriban a parton árultak édes szósszal leöntött kis fánkokat, azok is nagyon finomak voltak. Egész nap óbégattak az árusok a parton és próbálták elsózni a portékájukat
Nagyon jó hangulat volt
Köszönöm. Majd meglesem, ha másnem majd megint megtömöm a bőröndöt Még cipourot kellene valahonnan szerezni,mert az a másik, amit itthon még nem láttam, sokan nem is hallottak még róla. Az ouzo valahogy elterjedtebb, azt még a kis boltokban is lehet kapni, meg a Metaxát. Idén megint fel kell tölteni a készleteket
A kereskedelemnek ez a lényege! De Sassos-ról nem tudom elképzelni, hogy duplán adná tovább a Mythost.?.! Szerintem spontán csak vendégszeretetből hozott a kajcsi mellé. Az meg hogy olcsóbb az Angelo motorjai, az biztos! 1-2 eur-al.
De.......: elmesélek 1 kis tapasztalatot:
- Ha nyaralni megy az ember nem fillérezik (én legalábbis így vagyok vele).
- De ha a másik oldalról közelítjük meg: Nézzük az anyagiakat, mert persze a pénz az nagy úr! már 3x béreltem 4-6 napokra motorokat. Az apartman előtt számtalan motor állt Angelo-s is meg Sassos-os is. Motorozásunk alkalmával láttuk hogy Angelo-s motorokat tolják visszafele az úton, bütykölik az út szélén stb. Nekünk is romlott már el 2x is a 3 nyaralás alatt moci, de Sassos embere 15-20 percen belül ott volt utánfutóval rajta a csere motor, tele tankkal, sűrű elnézéssel! "Nekem ez sokat dob" Úgyhogy speciel akik abban az apartmanban "tanyáztak" mind szépen áttértek Sassos-os motorokra! MIÉRT?
Ui.: 2. 3. évben pedig már annyi "törzsvásárlói" kedvezményt adott, hogy a konkurens meg sem közelítette!
Csak ennyi!
Egyébként csak azért írtam a Sassosos sztorit, hogy lássátok, megtehette volna, hogy azt mondja nincs Mythos, csak német sör. Akkor azt ittuk volna, mert nem vagyok az a tipus, aki az utcán útközben sört vedel, mégha meleg van akkor sem.
Hát szkanderozni semmi esetre nem szeretnék, de a napi túrák, fürdések után biztos jól fog esni pár pohárkával......
Nem is tudom, Neked írtam-e (lusta voltam visszakeresni), hogy a Lidl-ben vettem egyik nap tzadzikit, kicsit feltuningoltam még joghurttal, hát mennyei finom volt!!!!
Érzem végre a tavasz illatot a levegőben!!!! Most már biztos lesz nyár is, meg görög nyaralás is......
Sziasztok! Idén mi is ellátogatunk Sartira, de még gondolkodunk, hogy melyik szállást válasszuk. Az Apollon Travellel megyünk. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a következő apartmanokról? Képeket is szívesen látnék. Stelitsa, Lakis, Chrissula