Kiscsajbrigi!
Cserrobi képén jól látszik, hogy lehet közelbe parkolni. Az ott álló kocsik többsége oyan vendégeké akik nem mozdulnak el, nehogy ne legyen parkolóhelyük. Szerencse kérdése, neked jut-e. Ahol a képen úgy tűnik van egy hely, az már húzos a reggeli szemetes könnyedén lerombolhatja ( Bár nagyon ügyesen lavíroznak). A képről jól látszik miért mondom, hogy ha lehet menj a szállodarész tetejére. A baloldli épületből csak oldalt az utca sávjában látsz ki.
Én viszont voltam biciklivel Nafplio-ban, (mint erről korábban részletesen írtam itt), és Hydra-n kivül az egyik legnagyobb élmény volt így eljutni Nafplio és Toló közötti strandra.
És Nafplio nappal is nagy élmény, én voltam este is a Nafplio By Night-al, és busszal is, de nagyon érdemes volt elmenni.
Ezenkívül ha hat óra körül bérelsz biciklit aznap este elmehetsz még Vivari felé amit szinték vétek kihagyni
Itt Toloban ma volt a karnevali felvonulas...amit probalt az eso elmosni, de a karnevalozok nem adtak fel...most eppen a tuzijatek van...de ezt mar cak az ablakbol nezzuk, mert eleg az esobol...
Sziasztok!
Néztem a képet, elég szűk az az utca! És még ott egy kukásautó a parkoló autókon kívül! Nem semmi...
Az apartman részen leszünk, nem a hotel legfelső emeletén. Tényleg kicsik ott az erkélyek?
Brigi
Brigi!
Csak a szállodaihoz képest kissebb. Négytagú családok élték ott az életüket. Volt társaság aki egész nap ott zsugázott és csúsztatta a mithost.
Inkább az a hátránya a szállodai aparmannal szemben, hogy innen csak a felső szintről van valamelyest panoráma.
Nagyon köszönjük az információkat, már a várakozási napok száma száz alá csökkent , várjuk itthon is hogy jó idő legyen. Majd szeretnélek megkérni hogy a vízmelegítőt időben indítsd el nekünk . Ezen kérésemet remélem a többiek is helyeslik.
Szia. Remelhetoleg vegig olyan jo do lesz, hogy egyaltalan nem lesz szukseg az elektromos bojlerek beinditasara, hanem "csak" a napelemes rendszer vegzi majd a munkat
Agi
Ha jól számolom, akkor 100 nap múlva, ebben az órában, már kinn fognak állni hellaszos barátaink az apartman bejáratánál, jéghideg welcome drink-el a kezükben, és kémlelik a távolt, mikor érkezik az új csapat.
Rettegj Tolo! 100 nap múlva érkezünk!
Ha jól számolom, akkor 100 nap múlva, ebben az órában, már kinn fognak állni hellaszos barátaink az apartman bejáratánál, jéghideg welcome drink-el a kezükben, és kémlelik a távolt, mikor érkezik az új csapat.
Rettegj Tolo! 100 nap múlva érkezünk!
Sziasztok!
Az első héten csak a fogadtatásotokra készülünk. Ha megérkeztek lesznek különböző wecome coctailok, röviditalok (ouzo+metaxa+tzipuro+raki)borok( patrasi mavrodafni, nemeai száraz vörösborok, retzina) és sörök (Mytos+Alfa+ Hellas) hűtött üdítők és az ünneplő tömeg. Úgy, hogy siessetek, nehogy ránkhüljön a sok ital, vagy elgémberedjen a lábunk.
Ez így igaz ahogy Josza írta , no és lesznek gyönyörű görög lányok és fiúk, Metaxa és zeneszó , meleg levegő , meleg tenger,és ami nem a legutolsó, valahol ott leszünk mi is .